Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: از مجموع یک‌هزار ۱۸۵ میلیاردریال اعتبارات مصوب شهرداری بوشهر ۹۲۵ میلیارد ریال آن برای پروژه‌های عمرانی پیش بینی شده است. ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، اکبر توسلی صبح امروز در نشست شورای شهر بوشهر با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل شهری اظهار داشت: یکی از مطالبات مهم شهروندان بوشهری حل مشکل زیر ساخت حمل و نقل است که این مهم در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اختصاص 13 میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل شهری خبر داد و بیان کرد: توسعه ترمینال اتوبوسرانی درون شهری، توسعه ایستگاه‌های اتوبوش شهری و مکانیزه کردن آنها، نصب علائم ترافیکی، انجام مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک، اصلاح هندسی تقاطع‌های شهر بوشهر از جمله برنامه‌های امسال است.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر بوشهر به بدهی‌های شهرداری بوشهر پرداخت و گفت: سال گذشته پیمانکاران پروژه‌های شهرداری بوشهر 60 میلیارد ریال از بدهی‌های خود دریافت کردند که این پرداخت مدیریت مناسبی در آن نبود و بسیاری از پیمانکاران که بدهی میلیاردی داشتند تنها موفق به دریافت چک 500 میلیون ریالی شدند.

توسلی با تاکید بر پرداخت حقوق کارگران پسماند شهری  افزود: پاکبانان از اسفندماه حقوق خود را دریافت نکرده‌اند که لازم است حقوق این زحمتکشان در مود مقرر پرداخت شودکه در این راستا پیمانکار موظف است تا سقف 2 ماه چنانچه شهرداری پرداختی نداشته باشد حقوق پاکبانان پرداخت کند.

وی رویکرد بودجه عمرانی شهر بوشهر را توسعه متوازن دانست و بیان کرد: رویکرد بودجه عمرانی شهر بوشهر توسعه متوازن در محلات و ایجاد فضاهای فرهنگی و هنری در سطح محلات است.

توسلی با اشاره به اختصاص یک‌هزار 850 میلیارد ریال اعتبار شهرداری بوشهر خاطر نشان کرد: از مجموع یک‌هزار 185 میلیاردریال اعتبارات مصوب شهرداری بوشهر 925 میلیارد ریال آن برای پروژه‌های عمرانی پیش بینی شده است.    

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر بوشهر از تدوین پروژه‌های زیرساخت گردشگری خبر داد و تصریح کرد: باید زیرساخت‌های متناسب با گردشگری شهر بوشهر تدوین شود تا امکان درآمدزایی مناسبی از  حوزه گردشگری فراهم شود.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۲۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

 روز گذشته آمار جدیدی از عملکرد بانک‌ها برای مشارکت در قانون جهش تولید مسکن تا پایان فروردین سال 1403 منتشر شد.

به گزارش تجارت نیوز، این آمارها نشان می‌دهد عملکرد بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، همچنان مانند گذشته تعریف چندانی ندارد و این‌ نهادها هنوز از پرداخت وام‌های مربوط به این بخش امتناع می‌کنند.

بر این اساس از بین 26 بانک عامل، عملکرد 18 بانک در این بخش صفر بوده است. بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که تا انتهای فروردین 1403، در مجموع 657 هزار و 596 میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

چرا بانک وام مسکن نمی‌دهند؟

تسهیلات بخش مسکن از نرخ سود بالایی برخوردار نیست و همچنین بازپرداخت آنها نیز نسبت به باقی وام‌ها، مدت بیشتری دارد. به این ترتیب سرمایه‌ای که در قالب وام مسکن از این بانک‌ها خارج می‌شود، بازگشت کوتاه‌مدت یا حتی میان‌مدت ندارد.

این در حالی‌ست که این نهادها هم‌اکنون نیز دچار ناترازی هستند و دولت بدون آن که خود قدمی در این عرصه بردارد، مدام سقف پرداخت تسهیلات را افزایش می‌دهد یا وام تکلیفی جدیدی برای بانک‌ها تعیین می‌کند.

بنابراین بانک‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای درگیر کردن سرمایه خود در این زمینه که آورده زیادی برای آنها ندارد، در پروژه‌هایی شراکت داشته باشند که بتواند به ناترازی آنها کمک کند.

بانک ها چقدر وام مسکن پرداخت کردند؟

عملکرد بانک مسکن در مشارکت نهضت ملی مسکن در این مقطع، 581.526 میلیارد ریال، بانک سپه 19.384 میلیارد ریال، بانک ملی 13.878 میلیارد ریال، تجارت، 11.898 میلیارد ریال، ملت 28.625 میلیارد ریال، صادرات 15 میلیارد ریال، صنعت و معدن 750 میلیارد ریال و توسعه صادرات ایران 1.520 میلیارد ریال بوده است.

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن بر اساس آمار مذکور تقریبا صفر بوده است.

پیامدهای امتناع بانک‌ها از پرداخت وام نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن از پایه‌ای‌ترین شعارهایی بود که دولت سیزدهم با آن روی کار آمد. اما از همان ابتدا مشخص شد اجرایی شدن این پروژه با شرایط و منابع کشور همخوانی ندارد و موانع یکی پس از دیگری بر سر راه ساخت واحدها قرار گرفت.

یکی از اصلی‌ترین این موانع، امتناع بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مربوط به این بخش است. مردمی که آخرین امید آنها برای خانه‌دار شدن پروژه‌های دولتی است، اکنون از دریافت وام‌های مربوط به این بخش نیز ناتوان هستند و دولت هر روز بیش از پیش به آنها برای واریز آورده فشار وارد می‌کند.

اداره راه و شهرسازی استان تهران چند روز پیش پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ارسال کرده است. بر اساس این پیامک، افراد باید تا 31 اردیبهشت آورده خود را به 180 میلیون تومان افزایش دهند.

پیامک قبلی وزارت راه و شهرسازی اواخر سال گذشته برای متقاضیان ارسال شده است. این در حالی‌ است که گفته‌های ابتدایی این وزارتخانه نشان می‌دهد، آورده مربوط به پروژه نهضت ملی مسکن باید در بازه‌های چهارماهه و هر بار 40 میلیون تومان واریز شود.

بنابراین در شرایطی که توان اقتصادی مردم پاسخگوی خرید و ساخت خانه نیست و هر بار مانعی جدید بر سر راه آنها برای شرکت در پروژه نهضت نهضت ملی مسکن وجود دارد، چگونه می‌توان به خانه‌دار شدن امید داشت؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند