Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی اعلام کرد: از اول فروردین ۹۷ که همه شبکه‌ها در برنامه‌های زنده خود از مخاطبان خواستند آثار بر‌تر نوروزی در شبکه‌های مختلف را معرفی کنند، تاکنون بیش از ۱۹ میلیون و دویست هزار نفر از طریق سامانه‌های معرفی شده، اقدام به انتخاب برنامه‌های مورد علاقه خود کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این نظرسنجی عمومی در هر شبکه در حوزه‌های مختلف، سریال‌ها، برنامه‌های ترکیبی، مسابقات، بازیگران زن و مرد و مستند‌ها را شامل می‌شد.

رنجبران افزود: صداوسیما در ایام نوروز با تدارک برنامه‌ای تحت عنوان «سین سیما» که از شبکه سه پخش شد، این نظرسنجی را برای ارزیابی عملکرد شبکه‌های مختلف در تولیدات نوروزی آغاز کرد و مخاطبان نظرات خود را از طریق سیستم پیامکی و اپلیکیشن سروش ارائه کردند.

مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی گفت: آخرین زمان نظرسنجی جشنواره نوروزی سیما ساعت ۱۲ شب ۲۲ فروردین بود.

رنجبران با تاکید بر این نکته که در این رقابت هنری، فقط نظر مخاطبان ملاک انتخاب قرار گرفت، افزود: براساس آخرین نتایجی که ارزیابی شد، ۱۰ برنامه و هنرمند، بیشترین آرای جشنواره نوروزی سین سیما در گروه‌های ۱۰ گانه را کسب کردند.

مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی این نتایج را به ترتیب شبکه‌ها، برنامه‌ها و نفرات بر‌تر این جشنواره به شرح زیر اعلام کرد:

۱- شبکه نسیم: مهران مدیری مجری برگزیده مردمی با ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار رای، برنامه «کودک شو» با ۱ میلیون و یکصد هزار رای، برنامه دورهمی با ۹۳۵ هزار رای و سروش جمشیدی بازیگر برگزیده برنامه‌های ترکیبی با ۸۲۵ هزار رای، فریدون آسرایی خواننده تیتراژ برنامه وقتشه با ۵۳۰ هزار رای و الهه پرسون مجری شبکه نسیم با ۲۱۰ هزار رای.

۲- شبکه یک: سریال پایتخت با ۷۱۰ هزار رای سریال برگزیده، ریما رامین‌فر با ۳۷۲ هزار رای بازیگر برگزیده سریال‌های نوروزی و مستند ایرانگرد با ۳۲۵ هزار رای، مجموعه مستند برگزیده در مستندهای نوروزی.

۳- شبکه پنج با برنامه «شب فیروزه‌ای» با ۷۳۰ هزار رای.

 مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی به میزان آرای مردمی به تفکیک هر شبکه را نیز به شرح زیر اعلام کرد: شبکه نسیم با ۵۶۰۶۹۶۰ رای، شبکه سه ۳۴۷۹۵۶۳ با رای، شبکه پنج با ۳۲۵۴۹۰۱ رای، شبکه یک با ۲۷۲۷۹۰۳ رای، شبکه دو با ۱۱۱۵۷۷۹ رای، شبکه قرآن با ۵۴۵۶۶۹ رای، شبکه امید با ۴۵۵۹۰۳ رای، شبکه چهار ۲۹۱۷۳۱با رای، شبکه مستند با ۲۲۹۲۴۰ رای، شبکه آموزش با ۲۰۱۵۲۹ رای، شبکه افق با ۱۳۸۳۳۳ رای و شبکه نهال ۹۵۱۳۰ با رای.

مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی همچنین افزود: آخرین نتایج این نظرسنجی عمومی که درباره تولیدات نوروزی سیما در نوروز ۹۷ برگزار شد، در ویژه برنامه «ناگهان باران» به تهیه‌‌کنندگی محسن رفیعی و همچنین در برنامه صبحگاهی «حالاخورشید» که با اجرای رضا رشید‌پور در صبح روز عید مبعث پخش شد اعلام شد و جمعه آینده همزمان با اعیاد شعبانیه، قرعه کشی برای انتخاب نفرات مخاطبان و اهداء جوایز به آنان نیز برگزار خواهد شد.

 جشنواره «سین سیما» هر روز ساعت ۱۶: ۳۰ در شبکه سه با دبیری ناصر کریمان، اجرای پیمان طالبی و با تهیه کنندگی علی زاهدی روی آنتن رفت و مخاطبان توانستند آراء خود را به برنامه‌های نوروزی، سریال‌های نوروزی، برنامه‌های ترکیبی، بازیگران و مجریان مورد نظر، از طریق شماره پیامکی #۱۶۲*و اپلیکیشن پیام رسان سروش از طریق کد دستوری #۹۷*۱۶۲* به «سین سیما» ارسال کنند. هر مخاطب می‌توانست فقط یک بار رای بدهد اما در هر رشته می‌توانست به چند نامزد رای دهد.

رنجبران همچنین افزود: کسب ۶۰۹۴۰۳ رای برای جشنواره نوروزی صدا نیز، حکایت از توجه مخاطبان رادیویی به برنامه‌های نوروزی این رسانه شنیداری داشت.

به گفته مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی، نتایج نظرسنجی مردمی در باره برنامه‌های نوروزی رادیو نیز مشخص شده است. در این جشنواره که با حضور شبکه‌های سراسری رادیو ایران، جوان، تهران، سلامت، صدا، فرهنگ و ورزش برگزار شد، برگزیدگان به این ترتیب رتبه‌های بر‌تر را کسب کردند. رتبه اول رادیو جوان با برنامه «عیدِ من» رتبه دوم رادیو ایران با برنامه «عیدانه و بخند» رتبه سوم رادیو تهران با برنامه «گل و بلبل» رتبه چهارم رادیو فرهنگ با برنامه «سازِ نوروز» رتبه پنجم رادیو ورزش با برنامه «عصرِ بهاری» رتبه ششم رادیو صبا با برنامه «روزِ صبا نوروزِ صبا» رتبه هفتم رادیو سلامت با برنامه «به سمت بهار».

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز

به گزارش خبرنگار مهر، پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

در گزارش رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی سال ۲۰۲۴ از جمهوری اسلامی ایران تعداد ۰۰۰ دانشگاه حضور داشته اند که چهار دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

فهرست دانشگاه‌های ایران در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

ردیف رتبه در آسیا دانشگاه
۱ =۵۶ دانشگاه صنعتی شریف
۲ ۶۸ دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۳ =۷۹ دانشگاه علم و صنعت ایران
۴ ۱۰۰ دانشگاه تهران
۵ ۱۱۸ دانشگاه صنعتی شیراز
۶ =۱۲۱ دانشگاه تبریز
۷ =۱۲۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران
۸ =۱۳۱ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۹ ۱۳۳ دانشگاه صنعتی اصفهان
۱۰ =۱۳۶ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۱۱ ۱۴۳ دانشگاه علوم پزشکی تبریز
۱۲ =۱۵۴ دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳ =۱۶۰ دانشگاه شیراز
۱۴ =۱۸۰ دانشگاه فردوسی مشهد
۱۵ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
۱۶ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کاشان
۱۷ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۱۸ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۱۹ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه کاشان
۲۰ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه ارومیه
۲۱ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی بابل
۲۲ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
۲۳ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
۲۴ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی مازندران
۲۵ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قزوین
۲۶ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۲۷ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه محقق اردبیلی
۲۸ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
۲۹ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کردستان
۳۰ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی سهند
۳۱ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۲ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی شاهرود
۳۳ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه اصفهان
۳۴ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه کردستان
۳۵ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
۳۶ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه یزد
۳۷ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی گیلان
۳۸ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایلام
۳۹ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه خوارزمی
۴۰ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه رازی کرمانشاه
۴۱ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه سمنان
۴۲ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه گیلان
۴۳ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه مازندران
۴۴ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
۴۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اراک
۴۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
۴۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه بوعلی سینا همدان
۴۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه حکیم سبزواری
۴۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۵۰ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه لرستان
۵۱ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه خلیج فارس
۵۲ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قم
۵۳ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید باهنر کرمان
۵۴ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهرکرد
۵۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۵۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه مراغه
۵۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه صنعتی ارومیه
۵۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه یاسوج
۵۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی زنجان
۶۰ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علامه طباطبایی
۶۱ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه الزهرا
۶۲ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه اراک
۶۳ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه ایلام
۶۴ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی سمنان
۶۵ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شاهد
۶۶ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
۶۷ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه هرمزگان
۶۸ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه قم
۶۹ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه زنجان
۷۰ ۶۰۱+ دانشگاه دامغان
۷۱ ۶۰۱+ دانشگاه پیام نور
۷۲ ۶۰۱+ دانشگاه بیرجند
۷۳ ۶۰۱+ دانشگاه سیستان و بلوچستان
۷۴ رتبه اعلام نشده یک دانشگاه غیرانتفاعی
۷۵ رتبه اعلام نشده دانشگاه صنعت نفت

براساس رتبه بندی تایمز در منطقه آسیا در سال ۲۰۲۴ دانشگاه شینهوا (Tsinghua) و دانشگاه پکن از چین برای پنجمین سال متوالی مقام های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

در مقایسه با چهار دانشگاه در سال گذشته، پنج دانشگاه چین در بین ۱۰ دانشگاه برتر قرار دارند. دانشگاه ژجیانگ با صعود از رتبه دوازدهم به نهم وارد این گروه شده است. هنگ کنگ و سنگاپور هر کدام با دو دانشگاه، رتبه دوم را در بین ۱۰ دانشگاه برتر دارند.

فهرست ۱۰ دانشگاه برتر آسیا در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

رتبه در آسیا دانشگاه / کشور
۱ Tsinghua University/ چین
۲ دانشگاه پکن / چین
۳ دانشگاه ملی سنگاپور / سنگاپور
۴ دانشگاه فناوری نانیانگ / سنگاپور
۵ دانشگاه توکیو / ژاپن
۶ دانشگاه هنگ کنگ / هنگ کنگ
۷ دانشگاه شانگهای ژیائوتونگ/ چین
۸ دانشگاه فودان / چین
۹ Zhejiang University/ چین
۱۰ دانشگاه چینی هنگ کنگ / هنگ کنگ

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد.

ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

کد خبر 6093841 زهره بال

دیگر خبرها

  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز