Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@07:36:08 GMT

لزوم حضور پررنگ موسسه جامعه القرآن در مسابقات بین المللی

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۴۳۳۰

لزوم حضور پررنگ موسسه جامعه القرآن در مسابقات بین المللی

جمعی از اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی با رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  جمعی از اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی با رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه دیدار کردند.

حجت الاسلام سید مصطفی حسینی در ابتدای این نشست با بیان اهمیت فضای مجازی و میزان استقبال و تاثیر پذیری مردم از تولیدات فاخر در این حوزه بیان داشت در فضای مجازی کارهایی برای قرآن انجام شده که طی سال‌های گذشته نبوده و بر پایه منویات مقام معظم رهبری و به صورت آتش به اختیار با کارهای جذابی روبرو شده ایم که مخاطبین آن را پسندیده و این اتفاق خوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در سخنان خود ادامه داد اگر فرمایش رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور محقق نشده است یکی از دلایل آن این بوده است که نتوانستیم در جامعه قران را برای اقشار مختلف تبدیل به یک مسئله نماییم

در ادامه این نشست اصحاب رسانه و فعالان قرآنی فضای مجازی نقطه نظرات خود را برای بهبود فعالیت‌های قرآنی بیان نمودند.

در این بخش مسئول فضای مجازی موسسه جامعه القرآن الکریم و اهل البیت علیهم السلام با اشاره به پتانسیل عظیمی که در مسابقات بین المللی قرآن کریم وجود دارد بیان داشت که مرکز فعالیت های قرآنی وزارت ارشاد می تواند برنامه‌ها و بسترهایی را فراهم نمایند تا موسسات قرآنی به عنوان مجریان اصلی آموزش قرآن کریم در کشور بتوانند بیشترین بهره برداری را از فضای مسابقات نموده و موجب هم افزایی فعالیت های قرآنی کشور کردند

حجت الاسلام حسینی در پاسخ به این موضوع گفت:موسسه جامعه القرآن کریم جزء معدود موسسات قرآنی است که در مسابقات بین المللی قرآن کریم حضوری پررنگ داشته و توانسته است خودش را معرفی نماید ما تلاش می‌کنیم فضا را برای فعالیت موسسات باز نمایید من هم سابقه همکاری در این موسسه را داشته ام و اگر ما بخواهیم آمار دهیم که چقدر برای حفظ قرآن .خدمت کرده ایم من می گویم خدمتی که جامعةالقرآن  یا شخصی به نام سید محمد حسین طباطبایی به حفظ قرآن کرده است از بسیاری از ارگان های قرآنی .کشور برجسته تر است

در ادامه مسئول روابط عمومی موسسه منیر روحی به کم‌لطفی رسانه‌های ملی اشاره نمود و بیان داشت: متاسفانه مشاهده می‌شود که برخی از محصولات رسانه و تولیدات موسسه جامعه القرآن الکریم در سطح ملی پخش می شود لیکن نام موسسه و مالک اثر از انتهای تولیدات حذف می گردد که این رویکرد خود مانعی در مسیر نشر محتوای فاخر در فضای رسانه ملی خواهد بود.

 رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در پایان جلسه به حضور میهمانان خارجی در مسابقات اوقاف اشاره نمود و ابراز امیدواری کرد روحانیون، مدیران قرآنی و اقشار مختلف مردم حضور پررنگ و چشمگیری در نمایشگاه و مسابقات قرآنی داشته و بتوانند با همراهی خانواده های قرآنی اثرگذاری این رویداد بزرگ را در جامعه بیش از پیش شاهد باشیم.

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه سیدمصطفی حسینی مسابقات قرآنی معرفی کتاب قرآن فلسفه سازمان اوقاف و امور خیریه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نشست علمی مسابقات قرآنی مبعث مسلمانان فعالیت های قرآنی اخلاق کنفرانس بین المللی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تازه های نشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۴۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 

ایسنا/قزوین دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی در قزوین برگزار شد.

روزانه مطالب بسیار زیادی انتشار می‌یابد که برخی از آن‌ها شایعات هستند و واقعیت ندارند و در سال‌های اخیر به وفور شاهد این موضوع بوده‌ایم که بسیاری از صحبت‌های افراد در شبکه‌های رسانه‌ای دچار تحریف می‌شوند و با کم و زیاد کردن و منقطع کردن این سخنان مفهوم کلی مطلب و خبر عوض می‌شود و مخاطب باید آنقدر توانمند باشد که بتواند واقعیت را از شایعه تشخیص دهد.

سواد رسانه نوعی تکنیک عملی و مهارت ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود. سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی در قزوین برگزار شد.

حامد کبودوند، مسئول سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین، در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص برگزاری دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی، اظهار کرد: دوره یک روزه ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی روز گذشته پنجم اردیبهشت ماه با همکاری سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین و مرکز امور بانوان اداره آموزش و پرورش استان قزوین برگزار شد. 

وی بیان کرد: عناوین مختلفی مانند اخبار جعلی در عصر پساحقیقت، مدیریت رسانه در خانواده، نوجوان دیجیتال، سواد روایت و تربیت در عصر پساحقیقت در این دوره تدریس شد. 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین خاطرنشان کرد: این رویداد مختص مربیان آموزش خانواده و معلمان سواد رسانه است و با توجه به میزان اهمیت موضوع این دوره، در نظر داریم تا توجه خود را در استمرار برگزاری این دوره‌ها به کار گرفته و در تلاشیم تا طرح امتداد این رویداد را به صورت غیرحضوری در شبکه‌های مجازی ادامه دهیم تا محتوای آموزشی به‌روز در اختیار مخاطبین دوره قرار بگیرد. 

تلاش برای اجرای پویش مواجهه با خبر جعلی

در ادامه صالح اصغری، رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این دوره یک روزه برای معلمین کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای و از طرفی دیگر برای افرادی که دغدغه مسئله فرهنگی و تربیتی دارند برگزار شد تا آموزش و آگاهی رقم بخورد. 

وی افزود: سرفصل‌های این دوره شامل موضوعاتی چون خبر جعلی است زیرا شرایط کشور به گونه‌ای است که از منظر میزان کاربر شبکه‌های اجتماعی و میزان آزادی عملی که در این شبکه‌ها وجود دارد اطلاعات موجود در این بسترها اطلاعات معتبری نیست فلذا نیاز است که در این باره آموزش‌های لازم صورت گیرد.

رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: مدیریت رسانه در خانواده، تغییرات هویتی نوجوان متأثر از فضای مجازی و پرداختن به کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای به مثابه یکی از عناصر ساختار نظام آموزشی کشور ما است چراکه هر چقدر بتوانیم کتاب درسی را تقویت کنیم از ساختار آموزش و پرورش و ساختارهای فرهنگی کشور حمایت کرده‌ایم. 

اصغری گفت: یکی از اهداف مهم امسال ما برگزاری پویش ملی مواجهه با خبر جعلی است، سال گذشته ما یک رویداد ملی را طراحی کردیم و تولید محتوا و گفتمان‌سازی اتفاق افتاد، یکی از موضوعات مغفول که کمتر به آن پرداخته شده بحث اطلاعات نادرست و خبر جعلی در شبکه‌های اجتماعی است و این موضوع یکی از ارکان فعالیت‌های ترویجی ما است. 

وی گفت: برای اینکه بتوانیم گفتمان و پویش مواجهه با خبر جعلی در کشور ایجاد کنیم رهبران افکار عمومی لازم داریم، افرادی لازم است که حلقه‌های میانی هستند و می‌توانند با مردم ارتباط برقرار کنند که یکی از این اقشار خبرنگاران، معلمان، روحانیون و نخبگان هستند. 

رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج اظهار کرد: برای برگزاری این دوره آموزش و پروش همکاری کرده است و امیدوارم که برای برگزاری چنین دوره‌هایی سایر سازمان‌ها، ارگان‌ها و اداره کل‌ها به این کمپین بپیوندند و مخاطبین خود را در حوزه توانمندسازی تفکر نقاد بهره‌مند کنند. 

معلمان عاملی مؤثر در تحول در تربیت نسل جدید 

حسین حق‌پناه، عضو شورای تألیف کتاب درسی سواد رسانه‌ای و معلم و پژوهشگر و از اساتید دوره در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از جهات مختلف که به وضعیت تعلیم و تربیت در کشور نگاه می‌کنیم یکی از مهمترین نقاط اثرگذار در تعلیم و تربیت معلمان هستند.

حق‌پناه بیان کرد: معلمان عاملی مؤثر در تغییر و تحول در تربیت نسل جدید هستند از این جهت این دوره طراحی ارزشمندی است چراکه نقطه اثر آن مستقیم بر توانمندی معلمان است و این طرح یک میان‌بر سریع برای اثرگذاری است.

عضو شورای تألیف کتاب درسی سواد رسانه‌ای در پایان تصریح کرد: باتوجه به اینکه این دوره‌ها کوتاه مدت هستند ما بیشتر از اینکه در افزایش دانش مخاطب تمرکز کنیم در تغییر نگرش و بینش فرد در مسئله تمرکز می‌کنیم چراکه نباید در کارگاه بحث یک طرفه باشد و انبوهی از حفظیات ارائه شود بلکه باید فضا گفت‌وگو محور باشد و به سمت مشارکت مخاطب پیش برود و سرنخ‌هایی به مخاطب داده می‌شود و حالا که افراد حاضر در کارگاه دغدغه‌مند شده‌اند به دنبال کتاب‌ها، منابع و مستندها خواهند رفت. 

به گزارش ایسنا، دوره توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی روز گذشته پنجم اردیبهشت در دبیرستان شاهد نرگس شهر قزوین برگزار شد.

انتهایی پیام

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • توضیحات رائفی‌پور درباره اموالش: مستاجرم!
  • رائفی پور: ۶۰۰ میلیون تومان پول به یکی از دوستانم داده ام، هر ماه سود آن را می دهد /مستاجرم
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است