Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه در سالی که گذشت ۲ میلیون و ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی تثبیت شده است گفت: مهمترین اولویت کاری ادارات ثبت استان در سال ۱۳۹۷ تثبیت اراضی ملی و اجرای برنامه عملیاتی مصوب است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، رضا طالبی زاده مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، در گردهمایی روسای ادارات ثبت اسناد و املاک این استان گفت: روسای واحد‌های ثبتی با شناسایی کارمندان مستعد و توانمند و بها دادن به آنان می‌توانند در سال ۹۷ گامی بزرگ در پیشبرد اهداف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اجرای عدالت در بین کارکنان ادارات تابعه اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان ادامه داد: روسای واحد‌های ثبتی باید در تمامی زمینه‌های کاری بین کارکنان خوب، مستعد و زحمتکش و پرکار و کارکنان بی انگیزه و کم کار تفاوت قائل شوند.

این مقام قضایی با ابراز خرسندی از جذب اعتبارات قابل توجه به وسیله ثبت اسناد و املاک در زمینه اجرا و تکمیل پروژه‌های عمرانی اعلام کرد: در سال جاری ساختمان‌های جدید التاسیس سیرجان و رفسنجان افتتاح می‌شوند.

وی با بیان تدبیر صورت گرفته در خصوص جلوگیری از تبعات افزایش حجم کاری و مراجعات واحد اجرای اسناد رسمی به عنوان یکی از واحد‌های مهم ثبت خاطرنشان کرد: با تعامل صورت گرفته با شورای هماهنگی بانک‌ها سه نیرو از طرف این شورا در حال خدمت در اداره اجرای مفاد اسناد رسمی هستند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه در سالی که گذشت ۲ میلیون و ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی تثبیت شد، خاطرنشان کرد: مهمترین اولویت کاری ادارات ثبت استان در سال ۱۳۹۷ تثبیت اراضی ملی و اجرای برنامه عملیاتی مصوب است.

طالبی زاده در ادامه سال ۹۶ را به عنوان سالی سخت از نظر مالی ارزیابی کرد و خطاب به روسای ادارات ثبت اسناد و املاک استان کرمان، صرفه جویی در هزینه‌ها، پرهیز از مکاتبات غیرضروری، نظارت بر عملکرد کارکنان و ارشاد و آموزش کارکنان را از جمله مواردی دانست که روسای ادارات باید همواره در امور کاری به آن توجه داشته باشند.

وی در خصوص فرآیند آرشیو الکترونیک پرونده‌های ثبتی بیان داشت: در حال حاضر از مجموع ۳۰ میلیون اوراق ثبتی موجود در بایگانی‌های سطح استان، بیش از ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار آن اسکن و وارد سامانه آرشیو الکترونیک شده است که در صورت تامین اعتبار اوراق ثبتی باقیمانده تا پایان سال ۱۳۹۷ اسکن و در سامانه آرشیو الکترونیک بارگزاری خواهند شد.

گفتنی است در پایان این گردهمایی از عیسی حافظی فر و محمود مهدی زاده، روسای ادارات ثبت اسناد و املاک مناطق یک و دو شهرستان کرمان به لحاظ عملکرد مطلوب در اجرای سیاست‌های سازمان قدردانی شد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۵۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • ۳۳۷ سند مالکیت منطقه دوم دریایی سپاه استان بوشهر صادر شد
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد