Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی ششمین جشنواره نقش تن‌پوش، رامین جوانرود، از تولید کنندگان پوشاک ایرانی و حامی برگزاری چندین دوره جشنواره مد و لباس، درباره ضرورت برپایی جشنواره «نقش تن‌پوش» بیان کرد: در شرایط فعلی، هر رویدادی که بتواند زنجیره‌های از هم گسیخته دانشگاه و صنعت را به یکدیگر متصل کند، می‌تواند مفید واقع شود و این جشنواره نیز از این مهم مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره نقش تن پوش از سوی یک بخش دانشگاهی می‌تواند ایجاد کننده ارتباط بهتر و بیشتر میان بخش‌های صنعت، دانشگاه و برندها باشد اظهار کرد: در این مسیر و با توجه به اهداف و سیاست‌های این رویداد، استفاده از روش‌های نوین معاصر و به طور کلی بکارگیری هنر در طراحی تن پوش‌ها، تجربه‌ای است که طی سالیان متمادی با آزمون و خطا اثر گذاری خود را به اثبات رسانده و از اولویت‌های این رویداد به شمار می‌رود.

این تولیدکننده پوشاک در کشور با تأکید بر لزوم ورود نمادهای برآمده از فرهنگ ایرانی در امر طراحی تن‌پوش بیان کرد: ما از یک فرهنگ غنی برخورداریم و با تکیه بر المان‌های موجود در فرهنگ و تاریخ کشورمان و تلفیق آن با هنر طراحی لباس، می‌توانیم در جذب مشتری موفق عمل کنیم و مطلب مهمی که در بازاریابی و بحث نشان دادن هنر ایرانی به دنیا مطرح است اینکه تن پوش هم می‌تواند زمینه این تبادلات فرهنگی را فراهم سازد.

جوانرود افزود: هر گونه جشنواره و رویداد در عرصه مد و لباس اثرگذار بوده و در این میان جشنواره نقش تن‌پوش پلی ارتباطی برای انتقال فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی است.

امیدواری به روزی که تن پوش ایرانی بر تن مردم جهان باشد

وی گفت: به امید روزی که تمام مردم ایران با افتخار لباس ایرانی بر تن کنند و نقش تن پوش ایرانی بر تن نه فقط مردم ایران که مردم جهان باشد. این در شرایطی است که امکانات فعلی بازار به این دلیل که دنیا در بستر شبکه‌های مجازی به یک جزیره کوچک تبدیل شده است شیوه‌های مختلفی را برای جلب نظر مشتری ایجاد کرده اما در این میان هم بحث زیبایی و هم مفهوم حائز اهمیت است و امید است ششمین جشنواره نقش تن‌پوش بتواند بیش از گذشته به انتقال مفاهیم غنی انسانی و فرهنگی کمک کند.

گفتنی است، ششمین جشنواره سراسری نقش تن پوش، اردیبهشت ‌ماه ۱۳۹۷ توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد هنر برگزار خواهدشد. 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر گفت: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) و با کمک و همراهی آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) برگزار می‌شود.

داود منافی‌پور با اشاره به گشایش کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب‌الهادی (علیه السلام) حرم مطهر رضوی افزود:  این محفل در ایران و ۴۵ کشور جهان در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) برگزار خواهد شد.

وی گفت: همزمان با افتتاح کارگاه دوخت لباس در حرم رضوی، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و ۴ کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز کردند.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر افزود: در این کارگاه‌ها تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند و با تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان این لباس‌ها در صبح نخستین جمعه ماه محرم به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار می‌گیرد.

منافی‌پور گفت: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از حدود  سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی‌اصغر (علیه السلام) تا  نخستین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.

دوخت ۵۰۰ هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بین‌الملل
وی با تجلیل از همت و تلاش بانوان  فعال در این کارگاه‌ها گفت: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته، به صورت شکیل بسته‌بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  افزود:  در هر بسته‌بندی نذرنامه‌ای قرار می‌گیرد و در سطح کشور توزیع می‌شود.

منافی‌پور گفت: کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین‌المللی تأمین می‌کند.

وی افزود: هزینه‌های این کارگاه‌ها مردمی است و از نذورات مردمی تهیه می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  محتوای نذر نامه را که به ۱۲ زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، ترکی و هوسایی ترجمه شده است، چنین عنوان کرد: یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن.

دیگر خبرها

  • عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • عمره‌گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • دانشجویان و اساتیدِ ایرانی، حمایت از مردم فلسطین را رسالت اصلی خود بدانند