Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، دکتر علی اکبر ولایتی مشاور رهبر انقلاب در امور بین الملل و جی پینبینگ عضو کمیته مشورتی وزارت امور خارجه چین پس از دیدار دو جانبه و گفتگو با یک دیگر در جمع خبرنگاران حاضر شدند.

عضو کمیته مشورتی وزارت خارجه چین اظهار داشت: این سفر مورد پذیرش و و مهمان نوازی طرف ایرانی قرار گرفت؛ از این که با جناب آقای ولایتی دیدار داشته ام بسیار خرسندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حمله آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه ادامه داد: چین مخالفت خود با اقدام یک جانبه این کشور ها را اعلام کرده زیرا بدون هماهنگی با ارگان های بین المللی و سازمان ملل متحد این حمله را ترتیب داده اند.

جی پینبینگ در ادامه درباره برجام تصریح کرد: امیدواریم که توافق هسته ای به طور جدی پا برجا بماند؛ چین به عنوان یک کشور قدرتمند در آسیا از برجام حمایت و در حفظ این توافق ثابت قدم است زیرا که حفظ برجام به معنی حفظ سیستم منع سلاح هسته ای و حفظ صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه است.

در ادامه این گفت و گو سفیر سفیر چین در تهران درباره مواضع این کشور درباره مسئله سوریه و اقدام نظامی علیه این کشور گفت: کشور چین همواره مخالف استفاده از سلاح زور در منطقه است و معتقد هستیم که تمام کشورها باید به تمامیت ارضی کشور سوریه احترام بگذارند.

وی تاکید کرد: چین با هر اقدامی که مغایر با موازین سازمان ملل متحد است مخالف است؛ تعرض از قوانین بین المللی وضعیت سوریه را پیچیده تر می کند و چین به دنبال این است که تمام طرف های مربوط از طریق مذاکره و سازمان ملل متحد موضوعات را حل و فصل کنند.

سفیر چین در تهران با اشاره به گمانه زنی درباره استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی خاطر نشان کرد: در خصوص استفاده دولت بشار اسد از سلاح هسته ای باید تحقیقات مورد نظر انجام شود و بررسی های لازم صورت بگیرد و تا قبل از اعلام نتیجه از هر اقدامی باید اجتناب شود. راه حل مسائل سوریه صرفا راه حل سیاسی است.

302

چین سفیر تهران سوریه دکتر ولایتی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)

آیا شادی قابل اندازه گیری است؟ برخی از رویکردهایی که سعی در پاسخ به این سؤال دارند، بین دو مؤلفه متفاوت شادی تمایز قائل می‌شوند: بخش تجربه روزانه، و ارزیابی کلی‌تر زندگی است که شامل نحوه تفکر مردم در مورد زندگی خود به عنوان یک کل می‌شود.

به گزارش روزیاتو، گزارش شادی جهانی که اولین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد با بررسی داده های نظرسنجی گالوپ که از پاسخ دهندگان تقریباً در هر کشوری می خواهد زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند، به طور جدی در تعیین کمیت شادی دست به کار شده است.

از این نظر، آنها یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی یا غمگینی کشورها به دست می‌آورند. اینفوگرافی زیر نشان می دهد که کدام کشورها در سال‌های اخیر غمگین‌ تر شده‌اند.

کدام کشورها از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده اند؟

افغانستان غمگین ترین کشور جهان در حال حاضر است و مردم این کشور نسبت به بیش از یک دهه قبل، ۶۰ درصد ناراضی‌تر هستند، که نشان می‌دهد زندگی در این کشور از سال ۲۰۱۰ تا چه اندازه بدتر شده است.

در سال ۲۰۲۱، پس از نزدیک به دو دهه اشغال افغانستان توسط آمریکا، طالبان رسماً در افغانستان به قدرت بازگشتند. این گروه، زندگی را برای مردم سخت‌تر کرده است، به‌ویژه برای زنانی که از ادامه تحصیل، مسافرت و کار محروم هستند.

در مقیاس وسیع‌تر، اقتصاد افغانستان پس از طالبان متحمل تأثیرات مختلف شده است: بیکاری گسترده، کاهش درآمد، سوءتغذیه و سیستم بهداشتی در حال فروپاشی.

در مجموع ۹ کشور در مقیاس ۰ تا ۱۰ امتیاز شادی خود، یک امتیاز کامل یا بیشتر از دست داده اند.

قابل توجه است که بسیاری از آنها سالها شاهد تحولات اجتماعی و اقتصادی بوده اند. به عنوان مثال، لبنان از سال ۲۰۱۹ با چندین دهه فساد و بحران نقدینگی شدید دست و پنجه نرم می کند که منجر به فروپاشی سیستم بانکی شده و سطح فقر را به شدت افزایش داده است.

در اردن، رشد بی‌سابقه جمعیت – ناشی از خروج پناهندگان از عراق و سوریه – نرخ بیکاری را تشدید کرده است. تغییر تا حدودی ناگهانی در سطح زمامدارن نیز نگرانی هایی را در مورد ثبات سیاسی در این کشور ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو