Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر نخستین کنفرانس منطقه‌ای مخابرات نوری بیسیم گفت: نخستین کنفرانس منطقه‌ای مخابرات نوری بیسیم در سطح غرب آسیا پنجم اردیبهشت ماه به میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود. ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان،  به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان، اصغر غلامی اظهار داشت: در سال‌های اخیر مخابرات بی‌سیم به واسطه فناوری‌های پیشرفته گوشی‌های هوشمند، اینترنت اشیاء، تجارت الکترونیک، سیستم‌های حمل و نقل هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بطور قابل توجهی تکامل یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با بیان این که گسترش استفاده از این فناوری‌های مستلزم افزایش پهنای باند مخابراتی زیرساخت‌ها است تصریح کرد: اخیراً شاهد تحقیق و توسعه در رابطه با مخابرات نوری بی‌سیم در برخی از برنامه‌های کاربردی به عنوان فناوری تکمیلی برای سیستم‌های تلفن همراه، Wi-Fi و بلوتوث برای حل بحران پهنای باند و ارائه ارتباطات داده با سرعت بالا در محیط‌های شهری بوده‌ایم.

دبیر نخستین کنفرانس منطقه‌ای مخابرات نوری بیسیم ویژگی‌های ممتاز همچون پهنای باند وسیع، امنیت بالا و عدم تاثیرگذاری تداخلات رادیویی این فناوری را از جمله دلایل توجه محققان به این فناوری عنوان کرد و تصریح کرد: نخستین همایش مخابرات نوری بی‌سیم با هدف گردآوری محققان و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و سخت‌افزار از دانشگاه‌ها و صنایع مختلف به منظور به اشتراک‌گذاری، بحث و تبادل نظر در رابطه با آخرین یافته‌های علمی این حوزه برگزار می گردد.

وی شبکه‌های مخابرات نوری بی‌سیم، طراحی و بهینه‌سازی فرستنده گیرنده‌های مخابرات نوری بی‌سیم، شبکه‌های بی‌سیم نسل آینده، مخابرات نور مرئی ارگانیک، انتقال اطلاعات و مکان‌یابی در مخابرات نور مرئی، مدل‌سازی و توصیف کانال و تحلیل ظرفیت کانال از جمله محورهای این کنفرانس عنوان کرد.

غلامی بیان کرد: مخابرات نوری فضای آزاد، تکنولوژی ترکیبی مخابرات نوری بی‌سیم و مخابرات رادیویی، سیستم‌های چند ورودی-چند خروجی در مخابرات نوری بی‌سیم، طرح های مدولاسیون، کدینگ و آشکارسازی و کاربردهای مخابرات نوری بی‌سیم، دیگر محورهای نخستین کنفرانس منطقه‌ای مخابرات نوری بیسیم است.

وی با بیان اینکه نخستین کنفرانس منطقه‌ای مخابرات نوری بیسیم در سطح غرب آسیا، پنجم اردیبهشت ماه جاری به میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌‌شود بیان کرد: در این رویداد علمی بین‌المللی که با حضور سخنرانانی از کشورهای پرتغال و جمهوری چک برگزار می شود بیش از 30 مقاله از 14 کشور دنیا ارائه می‌شود.

گفتنی است: علاقه‌مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس wacowc2018.iut.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/ح

R41346/P1357/S6,51/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۶۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای از فردا به مدت سه روز در شهر اصفهان برگزار می‌شود که نشانی از بلوغ فناوری هسته‌ای در کشور ماست.


جواد کریمی ثابت با اشاره به استقبال از این کنفرانس افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنر‌های تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.


وی گفت: ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد و در میزگرد‌های تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشور‌های ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.


کریمی ثابت افزود: هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها است و دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.


وی گفت:در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور موثر دارند، همچنین میزگرد‌های تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

کریمی ثابت خاطر نشان کرد: برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد.


وی گفت: نمایشگاه آخرین دستاورد‌های صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محور‌های ارائه محتوا، پوستر‌ها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشور‌های دنیاست.


این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتور‌های هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان