Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: هیات رییسه فدراسیون بین المللی وزنه برداری با تصمیم جدیدی که در رابطه با مبارزه با دوپینگ اتخاذ کرده، ضرر زیادی را به کشوری همچون ایران که طی سه سال گذشته هیچگونه مورد دوپینگی نداشته، وارد خواهد کرد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایرنا، «علی مرادی» افزود: بعد از هشدارهای کمیته بین المللی المپیک (IOC) مبنی بر افزایش تعداد دوپینگ در این رشته و خطر حذف از بازی های المپیک، فدراسیون بین المللی وزنه برداری مبارزه جدی خود را در این باره آغاز و سیاست های ضد دوپینگی را در پیش گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: هیات رییسه فدراسیون بین المللی تصمیمات خوبی را در رابطه با مبارزه با دوپینگ اتخاذ کرد اما با تصمیم جدیدی که گرفت، ضرر زیادی را به کشوری همچون ایران که طی سه سال گذشته هیچگونه مورد دوپینگی نداشته، وارد خواهد کرد و این در حالی است که در بازی های المپیک 2016 ریو صاحب 2 مدال طلا شدیم و در پیکارهای قهرمانی جهان، بر سکوی نخست قرار گرفتیم.
مرادی ادامه داد: در سه سال گذشته نزدیک به 400 آزمایش دوپینگ و بیش از 500 آزمایش کنترل دوپینگ در مراکز بین المللی و داخلی در وزنه برداری انجام شد و این نشان دهنده عزم جدی وزنه برداری و ورزش ایران برای مبارزه با دوپینگ است و انتظار داریم فدراسیون بین المللی نیز به کشورهایی همچون ایران که با دوپینگ مبارزه می کنند، سهمیه بیشتری بدهد.
وی با اشاره به دوپینگ 10 وزنه بردار ایران طی 10 سال گذشته یادآور شد: مسوولان گذشته فدراسیون در این خصوص شفاف سازی نکردند و هیچکس از این موضوع مطلع نبود و ندانم کاری های قبلی را اکنون ما باید پاسخ دهیم.
رییس فدراسیون وزنه برداری ادامه داد: برخی کشورها با توجه به نفوذی که در فدراسیون بین المللی دارند با وجود 9 مورد دوپینگ، سهمیه کامل المپیک می گیرند اما ایران با وجود نایب قهرمانی در المپیک و کسب قهرمانی جهان در رده های سنی بزرگسالان و جوانان و نایب قهرمانی در رده نوجوانان و نداشتن هیچگونه دوپینگ در سه سال گذشته، سهمیه ناقص نصیبش می شود.
وی بیان داشت: در همین رابطه امروز (یکشنبه) نامه اعتراضی خود را برای فدراسیون بین المللی ارسال می کنیم و از سوی دیگر از وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک خواهیم خواست تا از مراجع بین المللی این موضوع را پیگیری کنند.
مرادی با اشاره به حضور سهراب مرادی و کیانوش رستمی به عنوان قهرمانان جهان و المپیک در تیم ملی که رکوردار جهان نیز هستند، یادآور شد: در دسته فوق سنگین نیز هم اکنون بهداد سلیمی و سعید علی حسینی حضور دارند که سبب شده مسابقات فوق سنگین با حضور قهرمانان ایران، جذاب شود و اکنون با قانون جدید کار برای انتخاب 2 نفر در المپیک مشکل خواهد شد.
مرادی یادآور شد: از فدراسیون بین المللی وزنه برداری خواهیم خواست که به خواست مردم ایران، مسوولان و رسانه های کشورمان توجه و تجدید نظری در سهمیه های المپیکی ایران داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه با کاهش سهمیه های المپیک، کیفیت و جذابیت وزنه برداری به شدت کاهش خواهد یافت، تصریح کرد: موافق برنامه های مبارزاتی فدراسیون بین المللی با دوپینگ هستیم اما اتخاذ تعیین سهمیه های المپیک باید با مطالعه بیشتری انجام می شد در حالی که در این خصوص عجولانه عمل شده است.
مرادی ادامه داد: فدراسیون بین المللی برای تغییر وزن ها از فدراسیون های ملی نظرخواهی کرد که ما نظراتمان را اعلام کردیم. از سوی دیگر پیش از این تصمیم گرفته بودند که دسته فوق سنگین و یا وزن 94 کیلوگرم را حذف کنند که نشان می دهد تصمیمات فدراسیون بین المللی در جهت توسعه این رشته در جهان نیست و تصمیمات لحظه ای می گیرند که سبب شده ورزشکاران ما مایوس و ناامید شوند.
مرادی همچنین با اشاره به آغاز بکار وزنه برداری بانوان در ایران تصریح کرد: تیم وزنه برداری دختران نوجوان ایران برای نخستین مرتبه و در حضوری تاریخی، چند روز دیگر عازم پیکارهای قهرمانی آسیا در ازبکستان می شود و به طور حتم در بازی های المپیک 2024 حرف های زیادی برای گرفتن خواهد داشت.
وی با اشاره به 2 سهمیه بانوان ایران در بازی های المپیک 2020 توکیو یادآور شد: نمایندگان ایران در المپیک و برای نخستین بار، حضور خود را به جهانیان اعلام خواهند کرد.
فدراسیون بین المللی وزنه برداری در تازه ترین تصمیم خود برای مبارزه با دوپینگ، به کشورهای روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و بلاروس را که طی سال های 2008 تا 2020 دارای 20 مورد تخلف دوپینگ یا بیشتر بودند را در بازی های المپیک 2020 توکیو فقط 2 سهیمه (یک مرد و یک زن) داده است.
در همین حال کشورهایی که دارای 10 مورد تخلف دوپینگ و یا بیشتر باشند، دارای چهار سهمیه (2 مرد و 2 زن) می باشند که شامل برخی کشورها همچون بلغارستان و ایران خواهد شد.
این اتفاق به ‌نفع کشورهایی خواهد بود که تعداد موارد دوپینگ‌شان در فاصله سال‌های 2008 تا 2020، به 10 مورد یا کمتر بوده، چرا که هر کدام از آنها خواهند توانست حداکثر تا 8 سهمیه که باید به ‌طور مساوی میان تیم های زنان و مردانشان تقسیم شود، کسب کنند.
این سیاست جدید فدراسیون جهانی وزنه‌برداری به تصویب کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) نیز رسیده و مورد استقبال بسیاری از کشورها نیز واقع شده است.
فدراسیون بین المللی وزنه برداری بعد از اخطار جدی کمیته بین المللی المپیک مبنی بر زیاد شدن تعداد دوپینگی های این رشته، 9 فدراسیون ملی شامل چین، روسیه، قزاقستان، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، بلاروس، مولداوی، ترکیه و اوکراین را که آزمایش مجدد نمونه های ورزشکاران آنان در بازی های المپیک 2008 پکن و 2012 لندن به سه مورد یا بیشتر رسیده بود و قوانین مبارزه با دوپینگ را نقض کرده بودند به مدت یک سال تعلیق کرد که تا 19 اکتبر ( اواخر مهر ماه 97) ادامه خواهد داشت.
رئیس کمیته بین المللی المپیک پیش از این به فدراسیون بین المللی وزنه برداری هشدار داد که چنانچه گزارش رضایت بخشی درباره رسیدگی به مشکل دوپینگ ارائه نکند، این ورزش با خطر حذف از بازی های المپیک 2024 روبرو خواهد شد.
«توماس باخ» تصریح کرد که ارائه این گزارش شرط باقی ماندن رشته وزنه برداری در میان 28 رشته در المپیک 2024 است، حال به نظر می رسد که فدراسیون بین المللی وزنه برداری با تصمیم جدید خود، پیام روشنی را برای ماندگاری این رشته به کمیته بین المللی المپیک داده است.
موارد مثبت دوپینگ در رشته وزنه برداری در بین نمونه هایی که از بازی های المپیک 2008 و 2012 مجددا آزمایش شد، بسیار بالا بوده است.
فدراسیون بین المللی وزنه برداری علیه کشورهایی که بیشترین موارد دوپینگ را داشته اند، اقداماتی را اتخاذ کرده است، اما کمیته بین المللی المپیک خواهان اقدامات بیشتری از طرف این نهاد است.
در حالی که ادامه حضور رشته وزنه برداری در المپیک 2020 توکیو تایید شده است، اما کمیته بین المللی المپیک با کاهش تعداد سهمیه ها و اوزان المپیک 2020 پیام محکمی برای نهاد حاکم بر وزنه برداری ارسال کرد.
وزنه برداری هم اکنون فقط 196 سهمیه در المپیک 2020 خواهد داشت در حالی که در المپیک 2016 و 2012، صاحب 260 سهمیه بود. علاوه بر این با کم شدن یک سهمیه وزنه برداری، تعداد وزن های این رشته در المپیک توکیو به هفت وزن برای مردان و هفت وزن برای زنان رسید.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار کرد: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویداد‌های مهم کسب مدال کنیم. با استعداد‌هایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعداد‌ها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشور‌ها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار کرد: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتار‌های مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار کرد: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیاز‌های اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی  نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد. دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک در ادامه افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعداد‌های بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

وی ادامه داد: حضور آقای هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور ایشان حال ورزش عوض شد، چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار کرد: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه‌ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است