Web Analytics Made Easy - Statcounter

ما در حال حاضر محصول مناسبی برای صادرات نداریم بعید می دانم ارقام صادراتی سال ۹۷ با سال ۹۶ خیلی متفاوت باشد. به هر صورت بازارهایی که ما با آنها کار می کنیم، بعضا درگیری ها و مشکلات سیاسی داشته اند که اگر وضعیت این کشورها بهبود یافته و صلح و صفایی در این نقاط ایجاد شود می توان امیدوار بود بتوانیم تعدادی اتومبیل به این کشورها صادر کنیم

قدس آنلاین- فربد زاوه کارشناس صنعت خودرو در گفت و گو با قدس آنلاین درباره  نقش افزایش تیراژ خودروها بر بازار این محصول گفت: بسیاری از اقلام و محصولات خودرویی در کشور این قابلیت را دارند که با افزایش تیراژ، حالت سفته گری موجود در بازار را از بین ببرند و محصولاتی معمولا مشمول این مسئله می شوند که در توزیع آن ها محدودیتی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر بخواهم مثالی بزنم باید بگویم شاید این موضوع در محصول پراید خیلی حاد نباشد، چرا که تیراژ پراید را می توان به سرعت افزایش داد اما مثلا در محصولی مانند ساندرو این اتفاق ممکن است حاد باشد چرا که در شرایط موجود نمی توان تیراژ ساندرو را به سرعت افزایش داد.

این کارشناس صنعت خودرو در پاسخ به این سوال که درسال های گذشته ما افزایش  صادرات  خودرو داشتیم اما در سال ۹۶ با کاهش صادرات مواجه شدیم خاطرنشان کرد: تا جایی که من به یاد دارم بعد از سال ۸۶  یا ۸۷ دیگر صادرات چشمگیری نداشتیم و آن صادرات هم مربوط به برنامه های توسعه ای بود که در گذشته انجام شده بود. اما چون بعدها سرمایه گذاری درستی در این موضوع رخ نداد و ما در حال حاضر محصول مناسبی برای صادرات نداریم بعید می دانم ارقام صادراتی سال ۹۷ با سال ۹۶ خیلی متفاوت باشد. به هر صورت بازارهایی که ما با آنها کار می کنیم، بعضا درگیری ها و مشکلات سیاسی داشته اند که اگر وضعیت این کشورها بهبود یافته و صلح و صفایی در این نقاط ایجاد شود می توان امیدوار بود بتوانیم  تعدادی اتومبیل به این کشورها صادر کنیم. وی ادامه داد: ولی اینکه بخواهیم بگوییم صادرات مقیاس پذیر باشد و صادراتی که تاثیر کلان در اقتصاد کشور بگذارد، بعید است این اتفاق در سال آینده نیز شروع شود، چرا که صادرات قابل توجه در صنعت خودرو نیازمند این است که محصول جدیدی برای صادرات داشته باشیم که ما نداریم. در اینجا اصل ماجرا، محصول است، وقتی محصول جدید وجود ندارد، می خواهیم چه چیزی را صادر کنیم؟

زاوه درباره موفقیت یا عدم موفقیت کشور در موضوع صادرات خودرو در طول سال های گذشته تصریح کرد: البته به نظرم ما در سال های گذشته موفقیت هایی نیز در این زمینه داشته ایم، برای مثال وقتی پروژه پژو ۲۰۶ صندوق دار تمام شد، این پروژه جزء آن پروژه هایی بود که صادرات آن به اروپای غربی هم اتفاق افتاد یعنی در اروپای غربی و در آمریکای جنوبی هم این محصول فروخته شد. یا همین خودروی سمند در دوره ای که آمده بود، باتوجه به اینکه خودروی تقریبا به روزی محسوب می شد، صادرات خیلی خوبی در کشورهایی مانند روسیه و این گونه کشورها داشت اما چون این محصولات به روز نگه داشته نشده و همچنان محصولات جدیدی که روی سمند ساخته می شود، همان محصولات قدیمی هستند که فقط تزیینات درونی و بیرونی شان تغییر کرده نتوانستند چندان با خودروهای روز دنیا رقابت کنند. بنابراین باید این خودروها به صورت ریشه ای آپدیت شوند تا مشکل صادرات ما نیز حل شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- مهدی رجبعلی با اشاره به این که هایما اس7 پرو، پنجمین محصولی است که سال گذشته و در همکاری با هایما، پروژه بهبود کالیبراسیون با اقلیم ایران برای آن آغاز شد، عنوان کرد: این محصول دارای موتور جدید توربو با تزریق مستقیم (GDI) است که از سال گذشته تا کنون تغییرات کالیبراسیون این محصول در حال انجام است.
وی با اشاره به برنامه‌های ایپکو برای سال جاری، اظهار کرد: از طریق شرکت در نمایشگاه‌های مختلف تلاش می‌شود تا در کنار محصول هایما و تجربه‌ای که از ارایه خدمات مهندسی به این برند کسب شده است، به سایر بازارهای بالقوه ورود کرده و خدمات ارایه کنیم.
 رجبعلی افزود: از سوی دیگر، از سال ۱۴۰۱ تا کنون در ایپکو طراحی و توسعه سامانه مدیریت موتور(EMS)، کالیبراسیون و توسعه رایانه موتور ایران خودرو (IKECU) پیش برده می‌شود؛ در تلاش هستیم تا برای رایانه موتور (ECU) ، سامانه مدیریت الکترونیکی موتور (EMS) و ایرادیابی قوای محرکه نیز بتوانیم بازاریابی مناسبی انجام دهیم.
 مدیرعامل شرکت ایپکو خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا کنون و با تکیه بر دانش متخصصان و کارشناسان داخلی، توانسته‌ایم درآمد ارزی قابل توجهی از محل فروش خدمات مهندسی کسب کنیم.
 وی هم‌چنین با اشاره به حضور ایپکو در نمایشگاه ایران اکسپو در سال جاری، یادآور شد: این مجموعه با رویکرد صادرات خدمات فنی-مهندسی در زمینه طراحی و توسعه قوای محرکه و آزمون های موتوری و هم‌چنین کالیبراسیون و توسعه نرم‌افزار و سخت افزار مدیریت هوشمند خودرو در نمایشگاه ایران اکسپو حضور داشت.

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۸ اردیبهشت/طرح جدید پلیس به عابران پیاده رسید
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور