Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای فارس از رشد ۱۲ درصدی میزان تناژ حمل‌و‌نقل جاده‌ای کالا در استان خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای فارس، علیرضا سیاهپور با اشاره به نقش و اهمیت حمل‌و‌نقل جاده‌ای کالا گفت: در سال ۹۶ بیش از ۲۷ میلیون و ۷۴۵ هزار تن کالا در قالب بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار سفر از طریق جاده از مبدأ فارس صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای فارس ادامه داد: میزان بار جابجا شده در سال ۹۶ نسبت به سال قبل ۱۲ درصد افزایش یافته است و تعداد بارنامه (سفر) ۸ درصد کاهش یافته است.

سیاهپور در خصوص اقدامات صورت گرفته و در دست اقدام بخش حمل‌و‌نقل جاده‌ای تشریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات برای پایدار بودن اشتغال افراد در بخش حمل‌و‌نقل جاده‌ای اجرای طرح‌های نوسازی است که با اجرای طرح نوسازی ناوگان حمل‌و‌نقل جاده‌ای کالا، تسهیلات پرداختی به میزان ۸۰ درصد قیمت خودرو و تا سقف ۳۲۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۵ تا ۷ سال به صاحبان وسایل نقلیه سنگین پرداخت می‌شود.

وی در خصوص ممانعت از فعالیت ناوگان فرسوده تصریح کرد: در راستای اجرای قانون هوای پاک و بهبود شاخص‌های عملکردی بخش حمل‌و‌نقل و به منظور افزایش بهره‌وری ناوگان باری کشور، از ابتدای سال ۹۷، صدور بارنامه برای ناوگان باری با عمر ۵۰ سال و بالاتر ممنوع می‌شود.

سیاهپور تأکید کرد: ناوگان باری فوق سنگین با وزن ناخالص بالای ۹۶ تن تا اطلاع ثانوی شامل این طرح نمی‌شوند و مشمولین طرح می‌توانند با مراجعه به شرکت‌های سازنده خودروهای باری سنگین با استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده نسبت به نوسازی خودرو خود اقدام نمایند.‌

وی عنوان کرد: در راستای حمایت و ضابطه‌مند شدن بخش خصوصی در حوزه فعالیت کسب و کارهای اینترنتی در حمل‌ونقل کالا و تفکیک صحیح مسئولیت‌ها و رعایت حقوق ذی‌نفعان در امور جابه‌جایی کالا ضوابط فعالیت بازارگاه‌های الکترونیکی با هدف افزایش بهره‌وری، شفافیت امور جابجایی کالا، دسترسی سریع‌تر به ظرفیت حمل، استفاده از اینترنت برای گسترش فعالیت در بازار کشورهای همسایه و کارآمدتر شدن امور مرتبط ضوابط مربوط به فعالیت بازارگاه‌های الکترونیکی حمل‌ونقل جاده‌ای کالا از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به سراسر کشور ابلاغ شده است.

این مقام مسوول در پایان گفت: بازارگاه الکترونیکی یا E-Marketplace بستری است که تعاملات، مذاکرات و انجام معاملات بین ارائه‌دهندگان و متقاضیان خدمات حمل‌و‌نقل جاده‌ای کالا از طریق اینترنت در آن صورت می‌پذیرد و حمل‌ونقل هوشمند بار، زمان‌بندی بهتر اتصال بار به کامیون، بهبود کیفیت ارائه خدمات در صنعت حمل‌ونقل جاده‌ای کالا، صرفه‌جویی‌های اقتصادی در صنعت لجستیک، افزایش درآمد رانندگان (کاهش تردد خالی و انتظار برای یافتن بار) از جمله مهمترین مزایای راه‌اندازی بازارگاه‌های الکترونیکی است.

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل ونقل جاده ای علیرضا سیاهپور راهداری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۰۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان

مدیر عامل سازمان حمل و نقل بار شهرداری اصفهان گفت: برای نخستین‌بار در کشور فردا (چهارشنبه) خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری با حضور سردار تیمور حسینی رییس پلیس راهور فراجا و شهردار اصفهان رونمایی می شود تا برگ زرینی بر افتخارات مدیریت شهری اصفهان باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی عبدالهی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری‌های استان اصفهان اظهار کرد: سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان آماده است تا در حوزه مدیریت حمل ونقل بار درون شهری اقدامات ویژه‌ای را با همکاری شهرداری‌های استان اصفهان رقم بزند تا همچنان در سطح کشور الگو باشیم.

وی افزود: اجرای ماده ۹ قانون توسعه حمل‌ونقل بر عهده شهرداری‌ها گذاشته شده است و با ابلاغ قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها در سال ۱۴۰۱ نیز فرصت بسیار خوبی به همه شهرداری‌های کشور داده شد تا در حوزه مدیریت حمل‌ونقل بار، با صدور پروانه فعالیت و اشتغال، صدور بارنامه و حفظ زیرساخت‌ها درآمد پایدار داشته باشند.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان ادامه داد: شهرداری اصفهان در حوزه حمل‌ونقل بار پیشرو در کشور است و فردا میزبان تمام مدیران عامل کشور در این حوزه هستیم.

عبدالهی گفت: با مصوبه شورای هماهنگی ترافیک استان مصوبه‌ای ابلاغ شد مبنی بر اینکه خودروهای بالای ۳.۵ تن در سطح مرکز استان باید با مجوز تردد حرکت کنند، در غیر این صورت مشمول جریمه می شوند، از این‌رو درخواست داریم شهرداری‌های استان با هماهنگی پلیس راهور همراهی لازم را داشته باشند تا بتوانیم اقدام هماهنگی را انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: برای نخستین‌بار در کشور فردا _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری با حضور سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا و شهردار اصفهان رونمایی می‌شود تا برگ زرینی بر افتخارات مدیریت شهری اصفهان باشد.

کد خبر 749317

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل