Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فرخی هنرمند انقلابی از ویژگیهای هنر اصیل انقلابی و لزوم پرداختن به آن سخن گفت.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مهدی فرخی هنرمند نگارگر و از هنرمندان حوزه هنری در گفت‌وگویی، گفت: هنر انقلاب مانند خود انقلاب دارای خاستگاه مردمی و قلبی است؛ در این چهار دهه ملت ایران مشکلات بسیاری را داشته‌اند و آن عاملی که باعث حفظ وحدت میان ملت ما شده قبلهای به هم پیوسته آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انقلاب ما به خاطر وجود پشتوانه الهی می‌تواند در فراز و نشیبهای زیادی خودش را نگه دارد که اگر این عامل وجود نداشت نمی‌توانست با این محکمی و استواری ایستادگی کند؛ پس بزرگترین سرمایه ملت ما که با اتکاء به آن توانسته در مقابل توطئه‌ها مقاومت کند همین قلبهای به هم پیوسته است.

فرخی با اشاره به شکست‌ناپذیری ملتی که دارای خاستگاه الهی است، خاطرنشان کرد: علت این امر این است که ملت ما در گذشتن از جان، پایگاه روشنی دارد و آن پایگاهِ اباعبدالله الحسین علیه السلام است؛ تنها سرمایه هنر انقلاب نیز امام حسین(ع) است؛ سرمایه‌ای که هیچ‌گاه تمام نمی‌شود و همیشه دارای زایش و بالندگی است. جوانانی که زمان انقلاب را درک نکرده‌اند امروز به خوبی از انقلاب حمایت می‌کنند و این به خاطر تربیت حسینی نسل جوان ماست. آثار هنرمندان انقلابی ما به دلیل دارابودن خاستگاه الهی به راحتی با مردم ارتباط برقرار می‌کند.

وی مکتب هنر انقلاب را یکی از مکاتب جدی عنوان کرد که باید در دانشگاه‌ها به آن پرداخته شود و افزود: مکتب هنر انقلاب باید در مجامع جهانی ارائه شود؛ هنر انقلاب می‌تواند هویت جامعه ما را به حقیقت در جهان نشان دهد؛ وقتی که جلوه‌های هنر انقلاب در سایر جوامع به نمایش درآید آنها با بطن و زبان ما آشنا می‌شوند. هنر انقلاب یک هنر پویاست که در جلوه‌های مذهبی، فکری و کاری حرف خود را به صراحت بیان می‌کند یعنی هنرمندان انقلاب کسانی هستند که همواره بی‌پرده سخن گفته‌اند و این یک هویت اجتماعی برای هنر انقلاب است.

این هنرمند انقلابی تصریح کرد: من آینده خوبی را برای هنر انقلاب می‌بینم به خاطر این که هنر انقلاب همواره با مردم گره خورده است؛ هنر انقلاب هنر قلبهاست و برای کسی منفعت مادی نداشته است و همه تلاشها در این عرصه برای مردم انجام شده است زیرا هویت فرهنگی مردم ایران در آن به نمایش درآمده است. هنرمندی تأثیرگذار است که دارای کنش اجتماعی باشد و همگام با رفتار مردم باشد.

منبع: تسنیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۴۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • بانوان هنرمند انقلاب اسلامی به منویات اخیر رهبر انقلاب پاسخ دادند
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • آیا می شناسیدش؟
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال