Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور از آمادگی دولت برای تولید و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی جهت ارائه تسهیلات خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، نود و نهمین جلسه شورای اجتماعی کشور  امروز (یکشنبه، ۲۶ فروردین) با موضوع بررسی آخرین وضعیت حجاب در کشور به ریاست عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در محل  وزارت کشور برگزار شد.

رحمانی‌فضلی در این جلسه در سخنانی با بیان اینکه موضوع عفاف و حجاب مسئله‌ای فرهنگی و اجتماعی است، اظهار داشت: این موضوع فرهنگی که بخشی از آن به مسائل اعتقادی برمی‌گردد نیاز است که اقدامات مبنایی‌تر و دقیق‌تر و مداوم با در نظر گرفتن جنبه‌های تشویقی همراه با اقناع‌سازی و همکاری و وفاق پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سوی دیگر، انجام وظیفه و تکلیف همراه با اعتقاد و باور و گرایش دل و قلب توسط خود فرد صورت می‌گیرد، لذا در گام نخست، باید اعتقاد و ایمان داشته باشیم این موضوع را براساس تکالیف قانونی و شرعی که داریم پیگیری و ترویج کنیم، همچنین با ایجاد مشوق‌هایی باید انگیزه بیشتری هم در افراد به‌وجود بیاوریم.

قائم‌مقام رئیس شورای اجتماعی کشور با بیان اینکه این سازمان اجرای مصوبات را پیگیری جدی کند، تصریح کرد: برنامه جامع و تقسیم کار ملی که در گذشته وجود داشته، کماکان وجود دارد، لذا با توجه به گذشت زمان و ایجاد شرایط متفاوت در جامعه از دستگاه‌ها نظرخواهی صورت بگیرد تا براساس شرایط جدید، یک بازنگری در این برنامه جامع و تقسیم کار ملی صورت گیرد، از سوی دیگر در اجرای این برنامه ضمانت اجرایی دیده نشده که باید در بازنگری جدید به این مسئله توجه شود. ظرف یک ماه آینده نسبت به جمع‌بندی نهایی در این خصوص اقدام شود تا آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنیم.

رحمانی فضلی با اشاره به اقدامات وسیع دشمنان در زمینه فرهنگی و ترویج اقدامات تضاد با فرهنگ اسلامی، تأکید کرد: حرکت بر خلاف این جریان عظیم بین‌المللی کار بسیار سختی است، بنابراین باید نهایت تلاش خودمان را کنیم و نباید ناامید شویم.

وی با تأکید بر لزوم حمایت جدی‌تر دستگاه‌ها از تولید پوشاک ایرانی اسلامی، اظهار داشت: در الگوسازی باید سلیقه مردم، قوانین شرعی و عادی در نظر گرفته شود، همچنین در تولید پوشاک اسلامی اقدامات خوبی صورت گرفته که باید با تمهیدات ویژه، تأثیرپذیری آن را در جامعه بیشتر کنیم؛ در همین زمینه، دولت آمادگی دارد که در تولید و فروش و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی تسهیلات مختلف پرداخت کند، همچنین این آمادگی وجود دارد که در زمینه عرضه و فروش پوشاک ایرانی اسلامی نسبت به ارائه تسهیلات ویژه‌ اقدام شود.

وزیر کشور از سازمان امور اجتماعی کشور خواست ارزیابی دقیقی از عملکرد دستگاه‌ها براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا رضایی، امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در دومین جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: دولت عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد.

وی افزود: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد درنظر گرفته است که تنها پنج درصد از سود این تسهیلات توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد، اما تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به مراتب کمتر است.

وی با بیان اینکه هستند کسانی که باوجود معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، تأکید کرد: بنیاد مسکن موظف است، طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل و اعلام گزارش کامل از مراجعه نداشتن برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد اقدام و راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل ارائه دهد.

رضایی ادامه داد: هدف شورای تأمین مسکن باید حفظ و افزایش سهمیه در به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی باشد، انتظار داریم بانک‌های عامل با دید تسهیل‌گرانه نسبت به دریافت ضمانت پرداخت عمل و تابع قوانین باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهرستان میاندوآب با پوشش ۵۵ درصدی معرفی شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده که اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر است.

کد خبر 747855

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟