Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از فرانس 24، دولت ترامپ مدعی است که در زمینه بهبود تراز تجاری  با دیگر کشورها نظیر چین  نسبت به دوره باراک اوباما  دو برابر بیشتر تلاش است. 

اما نگاه نزدیک‌تر به آمارهای تجاری آمریکا می‌بینیم که دولت ترامپ در این زمینه به تعبیری تنها "پارس" کرده اما گاز نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بدین معنا است که به نظر می‌رسد تلاش‌های دولت جدید آمریکا برای مبارزه با دامپینگ و ارائه یارانه‌های غیرقانونی توسط دولت‌ها برای کالاهای صادراتی به آمریکا که آمریکایی‌ها مدعی هستند به تولید داخل این کشور آسیب می‌زند، می‌لنگد.

ترامپ در زمان مبارزات انتخاباتی در این زمینه قول‌های زیادی داده بود که به اکثر آنها عمل نکرده است وی که پیش‌تر مدعی بود در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا را از بسیاری توافقات تجاری با دیگر کشورها خارج خواهد کرد نه تنها این اقدام را تا حدود زیادی انجام نداده بلکه طی روزهای گذشته از احتمال بازگشت آمریکا به قرارداد تجارت آزاد ترانس پسفیک سخن گفته است. ترامپ در روزهای نخست به کاخ سفید آمریکا را از این قرارداد تجاری خارج کرده بود.

دولت ترامپ همچنین بزرگترین شرکای تجاری آمریکا را از قانون اعمال تعرفه‌های وارداتی که اخیرا اجرایی شده است مستثنی کرده و حتی هنوز تعرفه‌های وارداتی برای کالاهای چینی را به صورت گسترده اجرایی نکرده است. از سال گذشته تاکنون دولت آمریکا بارها از برنامه خود برای اعمال تعرفه وارداتی برای برخی کالاهای وارداتی صنعتی،‌تولیدی و کشاورزی خبر داده است. هدف از این اقدام حمایت از تولید داخل آمریکا و مقابله با دامپینگ قیمتی در بازار آمریکا است که به تولید داخلی این کشور آسیب می‌زند.

آمریکا قصد دارد از زیتون اسپانیا گرفته تا سوخت‌های زیستی آرژانتین و گونی‌های نخی ویتنام را مشمول تعرفه وارداتی کند. این کشور همچنین قصد دارد واردات انواع مختلف فولاد و آلومینیوم از اروپا،‌اسیا و افریقا را نیز مشمول تعرفه گمرکی وارداتی کند. این کشور همچنین قصد دارد حتی برای واردات رزین پلی‌اتیلن ترفتالات از پاکستان و سولفات آمونیوم از چین نیز تعرفه در نظر بگیرد.

دولت ترامپ مدعی است همه این کالاها باید مشمول قانون اعمال تعرفه گمرکی شود تا بتوان از تولید داخل آمریکا حمایت کرد.

ویلبر راس وزیر بازرگانی آمریکا ماه گذشته میلادی طی سخنرانی در کنگره این کشور گفت: اقدامات دولت جدید آمریکا در اعمال تعرفه گمرکی و مقابله با دامپینگ بسیار بیشتر از دولت قبل است.

راس مدعی است تعداد مواردی که در دولت جدید در زمینه مقابله با دامپینگ و اعمال تعرفه 70 تا 80 درصد بیشتر از دولت اوباما است.

لازم به ذکر است که کمیسیون تجارت بین‌الملل آمریکا متشکل از نمایندگان هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه این دو کشور در کنگره می‌تواند اجرای هرگونه اقدام در راستای اعمال تعرفه گمرکی و مبارزه با دامپینگ را در آمریکا متوقف کند.

دولت ترامپ همچنین در روزهای نخست شروع به کار آمریکا را از قرارداد تجارت آزاد آمریکا شمالی موسوم به نفتا خارج کرد اما اخیرا زمزمه‌هایی در رابطه با بازگشت غریب‌الوقوع آمریکا به این قرارداد تجاری به گوش می‌رسد.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جام جم آنلاین، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

دیگر خبرها

  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت