Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@15:42:57 GMT

پرونده مرتضوی را به اجرای احکام نداده اند!

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۸۷۷۸۶

بخشی از این مصاحبه را می خوانید:

براي سعيد مرتضوي در پرونده كهريزك وثيقه يا قرار كفالت صادر شده است؟

تا جايي كه اطلاع دارم در بخشي از پرونده كه به دادسراي اجراي احكام آمده وثيقه ملكي ندارد. در مورد اينكه در بخش‌هاي ديگر كفيل گذاشته باشد مطمئن نيستم چون پرونده به دادگاه ارجاع شد.

آخرين وضعيت پرونده چيست؟

اين پرونده در مرحله دادسرا بود و چندين بار رفت و آمد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرين وضعيت ارجاع پرونده به شعبه ٢ اجراي احكام دادسراي كاركنان دولت بود. هفته قبل كه با قاضي صحبت كردم گفت پرونده دست سرپرست شعبه است. قاضي نيز فقط بدل پرونده را داشت و قول داد كه از سرپرست پيگيري كند.

منظورتان پيگيري موضوع دستگيري است؟

بله، ما خيلي در اين مورد پيگير بوديم و اعتراض كرديم كه چرا زمان برده و تسريع نمي‌شود. در سامانه ثنا (ثبت‌نام الكترونيك قضايي) ثبت شده كه ضابطين قضايي پيگير ماجرا هستند. البته من تا آخر هفته پيگيري‌هاي بيشتري خواهم داشت اما فعلا بيشترين اطلاع را از وضعيت پرونده دادستان دارد و مي‌تواند بيان كند.

باتوجه به اينكه گفته شده مرتضوي در دسترس نيست و روند جلب او با مشكل مواجه شده است؛ رويه پيگيري موضوع چيست و شما چه اقداماتي انجام خواهيد داد؟

روند كار در پرونده‌ها و دادسراهاي معمولي كه بحث كلاهبرداري يا جرم و جنايت ديگري مطرح است، به اين صورت است كه حكم جلب را در اختيار شاكي قرار مي‌دهند و با راهنمايي و هدايت شاكي به محل مراجعه و متهم را دستگير كرده و تحت‌الحفظ به محل اجراي احكام يا مرجعي كه دستور داده شده؛ مي‌برند. در پرونده سعيد مرتضوي يا پرونده‌هايي كه در مورد مقامات در دادسراي كاركنان دولت مطرح مي‌شود، رويه ديگري وجود دارد.

چه رويه‌اي؟

رويه‌اي برخلاف رويه معمول. من كه به دفتر سرپرست مراجعه كرده و در اين باره جويا شدم، گفتند خودمان مراحل كار را انجام مي‌دهيم. ما اعلام آمادگي كرديم كه اگر كمكي لازم است در جلب مرتضوي انجام دهيم اما گفتند كه خودمان انجام مي‌دهيم.

توضيح ندادند كه خودشان دقيقا چه اقدامي انجام خواهند داد؟

گفتند كه از كانال‌هاي خودمان پيگيري مي‌كنيم. پرونده حتي در اختيار قاضي اجراي احكام نيست و عملا شعبه ٢ نيز پرونده را در حد سيستمي و مثل ما پيگيري مي‌كند.

پس شما غير از اين مراجعه‌ها و سوال در مورد نتيجه پيگيري‌هاي آنان، راهي نداريد و اقدامي نمي‌توانيد انجام دهيد؟

من فكر مي‌كنم كه اگر قرار باشد اقدامي انجام شود حتما خودشان مي‌توانند انجام دهند. به هر حال ضابطين زبده دارند. وقتي كه پرونده‌اي خاص مي‌شود خيلي سريع مي‌توانند متهم را دستگير كنند و فكر نمي‌كنم كه مساله پيچيده‌اي باشد مگر اينكه خود فرد بخواهد مساله سخت شود. البته ما از آقاي مرتضوي انتظاري غير از اين نداشتيم.

پس منتظر بوديد كه كار به اينجا برسد؟

ما انتظار نداشتيم كه قدم رنجه كرده و به دادسرا بيايند و بگويند كه آمده‌ام تا اعمال قانون شوم.

چرا اين انتظار را نداشتيد؟ در جريان پرونده اظهاراتي در اين باره كرده بود؟

مجادلاتي كه در مراحل دادرسي صورت گرفت باعث شد كه ما او را بيش از شما به عنوان خبرنگار و مردم بشناسيم. بر اساس همين شناخت مشخص بود كه مرتضوي به راي صادره تمكين نخواهد كرد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور

سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در ادامه برگزاری جلسات پیگیری موضوعات ویژه، در نشستی با حضور معاون اول رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای راه و شهرسازی، نفت، امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و تعدادی دیگر از معاونین ایشان و مدیران دستگاه‌های اجرایی به بررسی راهکار‌های تسریع در اجرا و تکمیل مهمترین طرح‌های ریلی کشور از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد و خط‌آهن رشت-آستارا پرداختند.

مشکلات موجود در مسیر اجرا و تکمیل این طرح‌ها، راهکار‌های رفع موانع و بررسی منابع تامین مالی از جمله مباحث مطرح در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر، منصوب و معرفی شدند
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • معرفی اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی
  • دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات قوه قضائیه در بندرعباس
  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه