Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-05@07:28:15 GMT

چگونه حرف راست را از دهان بچه نشنویم!

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۸۷۹۳۶

چگونه حرف راست را از دهان بچه نشنویم!

به گزارش جهان نيوز، اگر شما هم به‌دنبال راهکاری برای پرورش رازداری هستید، پیشنهاد می‌دهیم موارد زیر را با دقت بخوانید.
الگوی خوبی باشید
مراقب گفت‌وگوهای خود باشید. بسیاری از اوقات ممکن است به‌طور کاملا ناآگاهانه، در صحبت‌های خود با همسر و یا دیگر اطرافیان، راز زندگی کسی را فاش کنید که فرزندتان بخوبی متوجه می‌شود و می‌داند که شما افشای راز کرده‌اید یا ممکن است کودک رازی را با شما در میان بگذارد که بعدها آن را از زبان کس دیگری بشنود، بی‌شک با مشاهده این رفتارها کودک هم یاد می‌گیرد که رازداری تنها حرفی بیش نیست و به‌دلیل اعتبار اندک آن، می‌توان خیلی راحت خلف وعده کرد و بر سر پیمان رازداری باقی نماند و افشای حقایق نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودکان در همان سال‌های اولیه کودکی، باید این موضوع را بخوبی درک کنند که اگر رازهای دیگران را فاش کنند، دیگر مورد اعتماد نخواهند بود اما در مقابل اگر محرم اسرار باشند، همیشه فردی دوست‌داشتنی و مورد اعتماد دوستان و آشنایان خواهند بود.

درست سخن گفتن را آموزش دهید
هرگز از ترس این که کودک ممکن است اطلاعات شخصی و خانوادگی را فاش کند، او را در فقر اطلاعاتی قرار ندهید بلکه به جای آن بهتر است به فرزندتان آموزش دهید که چگونه در مقابل کنجکاوی‌های اطرافیان پاسخگو باشد. بهتر است به کودک بگویید: وقتی کسی راجع به خانواده از شما سوال می‌کند، باید در جواب به او بگویی من اطلاعات زیادی ندارم، بهتر است از مامان و بابام بپرسید، یا با بیان کلمه «نمی دانم» و سرگرم شدن به فعالیتی دیگر به گفت‌وگو ادامه ندهی. یادتان باشد اگر کودک مرتکب خطایی در این زمینه شد هرگز در توصیه‌های بعدی برای عدم انجام این کار، با جملات منفی مانند «مطمئنم این بار هم مثل همیشه نمی‌توانی جلوی زبانت را بگیری، عادت به خبرچینی‌ داری و...» با او سخن نگویید، بلکه بهتر است با جملات مثبت و بدون عصبانیت او را به گفتن جملاتی تشویق کنید که خواهان شنیدن آن از زبان کودک هستید. اگر دوباره مرتکب خطا شد، در زمانی مناسب و در یک مکان خلوت، با کمال احترام و صمیمیت در مورد احساسات و نگرش خود راجع به این رفتار کودک صحبت کنید؛ مثلا بگویید از کار دیروزش بشدت دلخور و ناراحت هستید و در صورت تکرار مجبور هستید چند ساعتی با او صحبت نکنید.

نیاز به جلب توجه او را اقناع کنید
برخی کودکان بدون هیچ نیت شومی و صرفا برای جلب‌نظر و توجه دیگران بخصوص والدین‌شان اقدام به افشای راز می‌کنند، در چنین شرایطی بهتر است برای کسب اعتماد به نفس و جلب توجه مثبت اقدامات مفیدی انجام دهید. مثلا با فعالیت‌های مثبتی چون ورزش، نقاشی، داستان‌گویی و... مانع جلب توجه منفی کودک شوید. از سوی دیگر، در زمان‌ها و مکان‌های مختلف به طرق مختلفی چون تشویق کودک، در آغوش گرفتن، بوسیدن و نوازش کردن به کودک توجه کنید، توجه بی‌قید و شرط باعث خنثی شدن انگیزه منفی جلب توجه از طریق افشای راز می‌شود.

با کودک بازی رازداری کنید
در قالب بازی، در فضایی کودکانه و صمیمی، با آرامش به آموزش و تفهیم این موضوع مهم و جدی بپردازید. مثلا صحبتی را بین خود و کودک مطرح کنید که فقط دو نفر شما از آن مطلع باشید، سپس از کودک بخواهید در مورد آن به کسی چیزی نگوید، چرا که آن یک راز است یا می‌توانید با کچ‌های رنگی روی زمین خانه‌هایی بکشید که هریک متعلق به خانواده یکی از بستگان است. روی هر خانه بایستید و صحبت‌هایی از جانب اعضای آن خانواده داشته باشید که به صورت راز با کودک در میان گذاشته می‌شود. سپس وارد خانه دیگری شوید و درباره خانواده خانه قبلی گفت‌وگو کنید. اینجاست که باید حواستان باشد درباره رازهای آن خانواده، در این خانه جدید سخن نگویید. اگر کسی افشای راز کند، بازنده خواهد بود.

اگر کودک درباره آن رازها با کسی صحبت نکرد، او را تشویق کنید و به او بگویید: «آفرین بر تو که بخوبی توانستی این راز را حفظ کنی، این هم جایزه شما ...» تشویق کلامی، اسباب‌بازی، خرید تنقلات و بستنی، بازی با دوستان، رفتن به یک مهمانی، پارک یا سینما و... از جمله پاداش‌هایی است که می‌توانید برای کودک در نظر بگیرید. از سوی دیگر، پیشنهاد می‌دهیم عزت نفس و خودباوری و روحیه رازداری کودک را به طرق مختلفی چون قصه‌گویی، نمایشنامه، فیلم و کارتون‌های مفید و سالم تقویت کنید. اگر فرزندتان را به‌خاطر آنچه که بخوبی فرا گرفته و یا در آن توانمند شده است تحسین کنید، بی‌تردید او احساس امنیت شخصی کرده و تلاش می‌کند هرگز سلب اعتماد نکند و مرتکب خطای عمدی نشود.

منبع: ضمیمه چاردیواری

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان

ذائقه افراد متفاوت است. بعضی از مردم خوردن سیر و پیاز خام را پوست ندارند و برخی دیگر آن را مفید دانسته و از آن لذت می‌برند.

به گزارش الف، این مطلب برای کسانی مناسب است که خوردن سیر و پیاز خام را دوست دارند و در عین حال به دنبال یافتن راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان خود هستند. اگر از این دسته افراد هستید با ما همراه باشید.

بعد از خوردن غذا مسواک بزنید و نخ دندان بکشید

بیشتر باکتری‌هایی که باعث بوی بد دهان می‌شوند، در زیر خط لثه و در پلاک‌های روی دندان‌ها زندگی می‌کنند. مسواک زدن و نخ دندان کشیدن بعد از خوردن پیاز یا سیر می‌تواند به از بین بردن باکتری‌های ایجاد‌کننده‌ی بو و همچنین پاک کردن بقایای غذا از دهان کمک کند.

زبانتان را تمیز کنید

بیشتر افراد از تمیز کردن زبان و سقف دهان غافل می‌شوند، در حالی که زبان مکان ایده‌آلی برای جمع شدن باکتری‌ها است. باکتری‌ها در عقب زبان رشد می‌کنند و در جایی که مسواک نمی‌تواند به آن برسد، تکثیر می‌شوند.

استفاده از پاک‌کننده یا مسواک مخصوص زبان می‌تواند سلول‌های مرده‌ی پوست، میکروب‌ها و ذرات ریز غذا را از بین ببرد. برای تمیز کردن زبان، از عقب آن شروع کنید و به‌آرامی به سمت جلو بیایید. سپس دهان را آبکشی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا جایی که اثری از باکتری و ذرات غذا روی مسواک باقی نماند. شما می‌توانید هر روز یا بعد از خوردن غذا‌های حاوی سیر و پیاز از پاک‌کننده‌ی زبان استفاده کنید.

از میوه‌ها و سبزیجات تازه استفاده کنید

خوردن محصولات تازه همراه با غذا یا بعد از آن به از بین بردن بوی سیر و پیاز کمک می‌کند. برای مثال اگر یک وعده غذای حاوی سیر مصرف کردید، برای دسر سیب بخورید یا برگ‌های تازه‌ی نعناع را بجوید.

یک مطالعه نشان داده است که ترکیبات شیمیایی سیب خام یا پخته، کاهو و نعنا باعث خوشبو کردن دهان می‌شوند. جعفری هم از جمله گیاهانی است که از دیرباز برای کاهش بوی سیر و پیاز استفاده می‌شود. این گیاه دهان را تمیز می‌کند و بوی نامطبوع را از بین می‌برد.

از بین بردن بوی سیر دهان با نعناع

کلروفیل موجود در نعنا بوی بد سیر را از بین می‌برد. چند برگ نعنا بجوید یا چای نعنا بنوشید. همچنین، برگ نعنای له‌شده را روی دستانتان بمالید تا از شر بوی بد خلاص شوید.

از بین بردن بوی سیر دهان با هل

عطر قوی هل بوی سیر را خنثی می‌کند. چند دانه سبز هل را بجوید. یا می‌توانید یک لیوان شیر را با دانه‌های هل میکس کنید و بنوشید.

یک لیوان چای سبز بنوشید

نوشیدن چای سبز به از بین بردن بوی سیر و پیاز کمک می‌کند. شما می‌توانید بعد از غذا یک لیوان چای سبز بنوشید تا بوی بد به‌طور موقت و تا زمانی که بتوانید مسواک بزنید، برطرف شود.

تحقیقات نشان داده‌اند که چای سبز می‌تواند از رشد باکتری‌ها جلوگیری کند و بوی بد دهان را کاهش دهد. در یک مطالعه، چای سبز نسبت به سایر راهکار‌ها مثل خوردن نعناع، جویدن آدامس و استفاده از محصولات حاوی روغن جعفری تأثیر بیشتری در کاهش بوی بد دهان داشت.

البته فواید چای سبز برای سلامت دهان به خوشبو کردن آن ختم نمی‌شود. به گفته‌ی محققان، دهانشویه‌ی حاوی کاتچین (ترکیب مفید موجود در چای سبز) می‌تواند به اندازه‌ی دهانشویه‌ی ضدعفونی‌کننده به کاهش پلاک‌های دندان کمک کند.

آدامس بجوید

جویدن آدامس با طعم نعناع بو‌های نامطبوع را از بین می‌برد. همچنین با تحریک ترشح بزاق به شست‌وشوی باکتری‌ها و ذرات غذا کمک می‌کند. علاوه بر این، به گفته‌ی انجمن دندانپزشکی آمریکا، جویدن آدامس بدون قند به‌مدت ۲۰ دقیقه بعد از صرف غذا می‌تواند خطر پوسیدگی دندان را کاهش دهد.

آب لیموترش بخورید

آب لیموترش به خنثی کردن بوی پیاز یا سیر کمک می‌کند. برای امتحان کردن این روش باید کمی آب لیموترش تازه (تقریباً یک قاشق غذاخوری) را به یک لیوان آب اضافه کنید و بعد از یک وعده‌ی غذایی سرشار از پیاز یا سیر بنوشید.

از بین بردن بوی سیر دهان با سیب

سیب حاوی آنزیم‌های اکسیدکننده است که به رفع بوی سیر کمک می‌کند. همچنین، ترکیبات فنولیکی در سیب هم با بوی نامطبوع سیر مبارزه می‌کند. پس از مصرف سیر، یک عدد سیب بخورید یا یک لیوان آب سیب تازه بنوشید.

از بین بردن بوی سیر دهان با جوش‌شیرین

جوش‌شیرین بوی سیر را از دهان و دست‌ها از بین می‌برد. همچنین سطح PH را کنترل کرده و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند. یک قاشق غذاخوری جوش‌شیرین و کمی نمک را در یک لیوان آب گرم حل کنید و دهان خود را با این محلول بشورید. می‌توانید دستانتان را به مدت یک تا دو دقیقه در آن قرار دهید تا بوی سیر از بین برود.

شیر بنوشید

نوشیدن یک لیوان شیر بعد از خوردن یک وعده غذای پر از سیر، توصیه می‌شود. این کار، باعث می‌شود غلظت ترکیبات حاوی سولفور که عامل ایجاد بوی تند سیر هستند، در دهان شما کاهش پیدا کند. برای از بین بردن بوی سیر، نوشیدن شیر پرچرب موثرتر و مفیدتر است. همان‌طور که در مطالب قبلی الف اشاره کردیم؛ اگر کلسترول بالایی دارید به هیچ وجه از شیر و ماست پرچرب استفاده نکنید.

جویدن دانه قهوه

دانه‌های قهوه اثر معجزه آسایی در رفع بوی بد دارند. اگرچه کافئین موجود در قهوه عاملی مهم در شدت دادن بوی بد دهان به حساب می‌آید، اما شما می‌توانید با انتخاب دانه‌های قهوه و جویدن آن، مدت کوتاهی دانه‌های قهوه را در دهان خود نگه دارید. در این شرایط اثر واقعی قهوه در رفع بوی بد دهان ظاهر خواهد شد. پس از آن شما دیگر بوی بد سیر را در دهان خود استشمام نخواهید کرد.

آب بنوشید

شاید شما هم دنبال راهکار‌های پیچیده یا مواد غذایی عجیب و غریب برای رفع بوی بد سیر در دهان باشید. اما باید بگوییم که دست نگه دارید. کافی است لیوان خود را بردارید و با استفاده از همان آب سرد شیر آب، یک لیوان آب خنک بنوشید.

با دانستن راه‌حل‌های بالا هم می‌توان از مزیت سیر و پیاز خام بهره برد و هم می‌توان بوی بد ناشی از آن را از بین برد.

دیگر خبرها

  • نوبت به تست ترابی در پست جدید رسید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!
  • مست عشق ؛ علیرضا قربانی
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • پرتاب آب دهان بر روی پرچم فلسطین توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • پرتاب آب دهان بر روی پرچم فلسطین توسط پلیس آمریکا