Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@13:06:34 GMT

از لذتی که حفظ آیات الهی دارد تا تربیت قرآنی فرزند

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۸۸۱۶۶

از لذتی که حفظ آیات الهی دارد تا تربیت قرآنی فرزند

سیده سکینه خراشادیزاده، یک حافظ قرآن بیرجندی در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: از سال 76 شروع به حفظ قرآن کرده و برکات زیادی را کسب کردم.
وی با بیان اینکه موفق شدم در مدت یک سال قرآن کریم را حفظ کنم، افزود: شش ماه دوره تثبیت داشتم و از سال 78 شروع به مربی گری در حفظ قرآن کردم و تا کنون نیز مشغول هستم.


آغاز مربی گری با حفظ کلام وحی
وی با بیان اینکه در سال ۷۸ و در سن ۲۷ سالگی حافظ کل قرآن شدم، تصریح کرد: از همان سال که حافظ قرآن شدم کار برای حفظ کودکان را آغاز کرده و مربی قرآن شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مربی موسسه قرآنی ثقلین بیرجند با بیان اینکه مشوق اصلی من در حفظ آیات الهی، همسرم بود و در این راه بسیار به من کمک کرد، افزود: همسرم در هنگام حفظ قرآن همیشه در کنار من بود و امید را در زمان مسابقات قرآن در من زنده نگه می‌داشت.
خراشادیزاده با اشاره به حمایت‌های بی دریغ معلمین در راه حفظ قرآن، اظهار کرد: استاد قرآن من، مطهره خراشادیزاده نیز بسیار در این مسیر سخت و دشوار به من کمک کرد.
این حافظ قرآن ادامه داد: ابتدا برای دخترم می‌خواستم در کلاس قرآن ثبت نام کنم که خود نیز جذب کلاس‌ها شده و به حفظ قرآن کریم روی آوردم.
خراشادیزاده بیان کرد: از روز اولی که قرآن را آغاز کردم، دخترم نیز در کنار من، قرآن فرا می‌گرفت.
وی با بیان اینکه برای دخترم احکام دین را بیان می‌کنم و از او می‌خواهم به دستورات دین عمل کند، تصریح کرد: در کنار مربی گری قرآن، مادری را نیز سعی می‌کنم به نحو احسن انجام دهم.
این مربی موسسه قرآنی ثقلین بیرجند بیان کرد: از موقعیت شغلی خود راضی هستم چرا که کودکان قرآنی به من روحیه می‌دهند.
حفظ قرآن مادر و الگوبرداری فرزند
خراشادیزاده ادامه داد: کار قرآنی و حافظ قرآن بودن باعث می‌شود از بسیاری از کارهای زشت پرهیز کنم و زمانی که فرزندم نیز این رفتار را می‌بیند، الگوبرداری می‌کند.
وی با بیان اینکه اکنون نیز همراه دخترم به مرور آیات الهی می‌پردازیم، خاطرنشان کرد: معتقدم که والدین برای تربیت قرآنی کودک ابتدا باید از خود آغاز کنند.


ضرورت توجه به تربیت قرآنی کودک
این مربی موسسه قرآنی ثقلین بیرجند ادامه داد: بیشتر والدین تنها به آموزش درسی کودکان خود توجه می‌کنند و گاهی متاسفانه از تربیت قرآنی کودک غافل می‌شوند.
خراشادیزاده ادامه داد: بیشتر والدین معتقدند که برای تربیت فرزند باید او را در کلاس‌های پرهزینه ثبت نام کنند اما این تنها نیاز کودک نیست.
وی ادامه داد: گاهی در بعضی از کلاس‌ها کودکان از وضعیت نادرست حجاب و اعمال زشت دیگر تقلید می‌کنند.
این حافظ قرآن با بیان اینکه شرکت کودک در کلاس‌های قرآن به تربیت درست دینی او کمک بسزایی می‌کند، افزود: اگر والدین گاهی اعتقادات خود را تغییر دهند بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود.
خراشادیزاده با بیان اینکه آشنایی با قرآن باید از سنین کودکی آغاز شود، تصریح کرد: نخستین کاری که والدین در این مسیر می‌توانند انجام دهند این است که کودکان خود را در مهدهای قرآنی ثبت نام کنند.
وی افزود: همچنین والدین و به ویژه مادران می‌توانند همراه فرزند خود در کلاس‌های قرآنی شرکت کنند.
این مربی موسسه قرآنی ثقلین بیرجند اظهار کرد: در شرایط امروز جامعه بهترین کار، آشنایی کودکان با قرآن است چرا که وقتی فرزندان با خدا و قرآن آشنا شوند، از بسیاری از گناهان پرهیز می‌کند.


خراشادیزاده با بیان اینکه اگر یک مادر با مفاهیم قرآن آشنا باشد و ابتدا از خود آغاز کند؛ می‌تواند بهترین الگو برای فرزند خود باشد، افزود: قرآن، کامل‌ترین کتاب است و انسان برای هر عملی چه خوب و بد می‌توانیم به قرآن مراجعه کنیم.
این حافظ قرآن با بیان اینکه برای آشنایی با قرآن باید برای فرزند خود دلیل و برهان بیاریم و چه بهتر که خود فرزند با مفاهیم قرآن آشنا باشد، تصریح کرد: بهترین لذت در دنیا حفظ قرآن است.
خراشادیزاده ادامه داد: یک حافظ از کوچکترین وقت خود استفاده می‌کند تا قرآن را مرور یا حفظ کند.
همراه با خانواده در راه حفظ قرآن
وی با بیان اینکه برای یک حافظ، وقت خیلی ارزشمند است چرا که این وقت را مدام با قرآن می‌گذراند، افزود: این امر زمانی لذت بخش است که خانواده نیز همراه و کنار حافظ باشند و در این کار ارزشمند به حافظ کمک کنند.
این مربی موسسه قرآنی ثقلین بیرجند بیان کرد: به برکت حفظ قرآن، خداوند هدیه‌های مادی و معنوی زیادی به من داده است به طور مثال، مربی گری حفظ قرآن و کسب عنوان حافظ موفق را به برکت کلام وحی به دست آوردم.
خراشادیزاده ادامه داد: بهترین هدیه من از خداوند، گرفتن لیسانس قرآنی بود و مهم‌تر اینکه باعث محبوبیت من بین خانواده و قرآن آموزانم شده است.
وی بیان کرد: بهترین چیزی که به فرزندانم یاد دادم این است که اگر با خداوند باشی برای انسان کافی است.
این حافظ قرآن یادآور شد: من از خداوند بسیار سپاسگزارم که مرا قابل دانسته که بتوانم کتاب آسمانیش را در قلب خودم نگه بدارم و با تمام وجودم از آن محافظت خواهم کرد.
زهرا حمیدی

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حبیب الله غفوری بعد از ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل آموزش‌وپرورش استان و اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم، ضمن گرامی‌داشتن یاد معلم شهید آیت‌الله مطهری و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد، اظهار کرد: اهمیت کار معلم و استاد به‌حدی است که اگر بخواهیم شرایط آینده کشور را بدانیم، باید به شرایط و تلاش امروز اساتید نگاه کنیم.

وی با بیان اینکه در هر دوره‌ای نسلی که منشأ تحول و پیشرفت می‌شود، ریشه آن در تلاش معلم‌های نسل قبل است، گفت: نسل امروزی که در حال تحصیل است، در آینده نزدیک عهده‌دار مدیریت کشور در همه جهات خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با اشاره به اینکه اهمیت کار تعلیم و تربیت در این است که معلم با انسان، به‌عنوان پیچیده‌ترین موجودات، عالم سروکار دارد؛ تصریح کرد: انسان اشرف مخلوقات است و خداوند او را به‌دست معلمان بشریت سپرده است تا او را رشد بدهند و به کمال برسانند. در رأس معلمان عالم انبیای الهی بوده‌اند که وظیفه داشتند انسان‌ها را از رذائل اخلاقی پاک کنند و به آن‌ها حکمت بیاموزند؛ تا هم خودشان عالم بشوند و هم نسل‌های بعد را آموزش دهند.

امام‌جمعه کرمانشاه با تصریح اینکه اسلام و قرآن جهل را در مقابل عقل قرار داده‌اند، عنوان کرد: عقل و جهل هر دو جنودی دارند که جنود عقل انسان را به اعلا علیین انسانیت می‌رساند و جنود جهل او را تا پایین‌ترین درجات، تنزل می‌دهد. هنر معلم این است که شاگردان را با کتاب وحی الهی که منشأ همه علوم است آشنا کند و عقل و تدبیر را در او تقویت نماید.

وی افزود: جایگاه تعلیم و تربیت معنوی و آسمانی است و این وظیفه در امتداد مسیر انبیا و اولیای الهی به معلمان سپرده شده است.

حجت‌الاسلام غفوری با یادآوری اینکه قلوب به‌دست خداوند است، اضافه کرد: کار تربیتی با عالم معنا پیوند دارد و معلم باید در این مسیر از خداوند منان استمداد کند؛ زیرا توفیق در تعلیم و تربیت باید از سمت حضرت حق عطا بشود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با ذکر این نکته که به‌همان اندازه که تعلیم و تربیت عظیم است؛ مسئولیت آن نیز بسیار سنگین است، خاطرنشان کرد: می‌شود گفت که معلمی سنگین‌ترین مسئولیت عالم است؛ زیرا امانت‌هایی که به‌دست معلم سپرده می‌شود در عالم هستی بی‌نظیر و بسیار حساس هستند. ما که عهده‌دار این عنوان شده‌ایم در پیشگاه خدا از ما سوال خواهد شد.

وی با ذکر این نکته که معلم باید با توکل و توسل در کلاس درس حاضر بشود و ضمن به‌کارگیری تمام همت خود اساس کار را از خدا بداند، بیان کرد: حق معلم قابل اداکردن نیست؛ چرا که جنس کار، معنویت محض است. آنچه که حکومت‌ها می‌پردازند صرفاً حق‌القدم معلم است و ارزش آموزه‌های معلم به‌هیچ‌عنوان قابل قیمت‌گذاری نیست.

کد خبر 6091332

دیگر خبرها

  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز