Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@07:50:43 GMT

طرز تهیه معجون چهار مغز برای تناسب اندام

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۸۸۳۲۴

طرز تهیه معجون چهار مغز برای تناسب اندام

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ معجون‌ها جزء خوراکی‌های بسیار خوشمزه‌ای هستند که در سراسر دنیا طرفداران زیادی هم دارند؛ مصرف معجون موجب افزایش انرژی بدن می‌شود.

برای بررسی خواص معجون چهار مغز و طرز تهیه آن با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواص معجون چهار مغز

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره خواص معجون چهار مغز اظهار کرد: این معجون برای ورزشکاران، افراد لاغر و کم‌خون بسیار مفید است؛ مصرف معجون چهار مغز نقش موثری در تناسب اندام افراد به ویژه اشخاص لاغر دارد.

مهم‌ترین ترکیبات موجود در معجون چهار مغز

وی درباره مهم‌ترین ترکیبات موجود در معجون چهار مغز بیان کرد: این معجون حاوی امگا ۳، آهن، آنتی‌اکسیدان، منیزیم، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فیبر، گوگرد، روی، پروتئین، انواع ویتامین‌ها مانند ویتامین A ، D ، K ، C، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲، اسید فولیک، سلنیوم، مس و فتد‌های طبیعی مانند گلوکز، فروکتوز و ساکاروز است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مقوی و انرژی‌زا بودن معجون چهار مغز گفت: مصرف این معجون به رفع بی‌اشتهایی کودکان کمک شایانی می‌کند؛ معجون چهار مغز مقوی مغز و اعصاب و تقویت‌کننده حافظه است؛ این معجون نقش موثری در پیشگیری و بهبود آلزایمر دارد.

عظمایی افزود: معجون چهار مغز خاصیت آرام‌بخشی دارد؛ این معجون به بهبود میگرن، اختلالات قلبی و عروقی و روماتیسم کمک شایانی می‌کند.

وی تاکید کرد: معجون چهار مغز نقش موثری در کاهش استرس، رفع افسردگی، تنظیم سوخت و ساز بدن و پیشگیری و درمان سرطان دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه معجون چهار مغز کم‌خونی، سرفه و گلودرد را درمان می‌کند، تصریح کرد: این معجون تقویت‌کننده معده و بینایی هم هست.

عظمایی اظهار کرد: معجون چهار مغز قند و فشار خون بالا را تنظیم می‌کند؛ این معجون همچنین تاثیر بسزایی در شفافیت پوست بدن به ویژه صورت، رفع ریزش مو، بهبود بیماری‌های گوارشی، افزایش قوای جنسی مردان و درمان نازایی آنها دارد.

وی یادآور شد: مصرف معجون چهار مغز موجب رفع آرتروز و پوکی استخوان می‌شود؛ این معجون برای مبتلایان به سنگ کیسه صفرا هم مفید هست.

مواد لازم برای تهیه هفت لیوان معجون چهار مغز

مغز بادام خام          ۲۰ گرم
گردو                          چهار عدد
پسته خام                 ۱۵ گرم
فندق خام                 ۱۰ گرم
بادام هندی خام      ۱۰ گرم
عسل                          سه قاشق غذاخوری
خرما                         هفت عدد
موز                            یک عدد
پودر نارگیل               یک قاشق غذاخوری
آب                              سه لیوان
کنجد                          یک قاشق غذاخوری
زعفران                        نصف قاشق چای‌خوری
عرق بیدمشک            یک لیوان
گلاب                          یک لیوان
سیب                           یک عدد

طرز تهیه معجون چهار مغز

همه مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند؛ معجون چهار مغز آماده است؛ این معجون را روزانه ۲ تا سه لیوان میل کنید؛ البته می‌توانید مغز بادام را در آب ولرم بریزید و پوست آن را بکنید سپس آن را به همراه سایر مواد در مخلوط‌کن بریزید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ این همایش به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد مرتبط با فناوری‌های اطلاعات مکانی هرساله توسط سازمان نقشه‌برداری کشور و با مشارکت دانشگاه‌های برتر کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی برگزار می‌شود.

مقاله ارائه شده با موضوع "استراتژی‌های مکانی در تحقق اهداف برنامه‌های توسعه ملی؛ نگاهی ژرف به جایگاه اطلاعات مکانی در اجرا و پایش احکام برنامه هفتم توسعه" به بررسی تفصیلی برنامه هفتم توسعه کشور پرداخته و راهکاری نوین مبتنی بر اطلاعات مکانی برای اجرا و پایش صحیح احکام برنامه ارائه کرده است.

بهمن جمالی، رئیس گروه نقشه و اطلاعات مکانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان و نویسنده مسئول این مقاله، روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا به تشریح چارچوب پیشنهادی در این پژوهش پرداخت و اظهار داشت: با بررسی احکام لایحه برنامه هفتم توسعه که در مراحل نهایی تصویب و ابلاغ قرار دارد، مشخص شد بیش از ۷۲ ماده از مجموع ۱۱۸ ماده برنامه هفتم با استفاده از نقشه و اطلاعات مکانی قابل اجرا و پایش است که نشان از اهمیت بیش از پیش اطلاعات مکانی دارد.

وی افزود: استان زنجان از سال ۱۴۰۱ نسبت به بهره‌برداری از زیرساخت داده مکانی (SDI) مبادرت کرده و از این رو به‌عنوان استان پیشرو در توسعه SDI، با ارائه این چارچوب، راهکاری اجرایی و فنی برای تحقق احکام برنامه هفتم توسعه پیشنهاد کرده است.

پژوهشگر دوره دکتری مهندسی سیستم‌های اطلاعات مکانی (GIS) دانشگاه تهران، گفت: در چارچوب پیشنهادی، با استفاده از سنجه‌های عملکردی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، شاخص‌هایی مبتنی بر اطلاعات مکانی برای پایش احکام برنامه پیشنهاد شده است.

وی گفت:با توجه به پیش بینی احداث شبکه‌های اصلی و فرعی آبیاری بخش کشاورزی و یا بیلان منابع آب و تعادل‌بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی، داده‌های متناظر با این احکام در قالب اطلاعات مکانی در نظر گرفته شده است که توسط دستگاه اجرایی متولی داده در بستر زیرساخت داده مکانی (SDI) به‌صورت برخط ارائه می‌شود و امکان پایش میزان تحقق هر یک از بند‌ها و احکام قانون برنامه هفتم را میسر خواهد ساخت.

دیگر خبرها

  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • توسعه همگانی رشته‌های زیرمجموعه بدنسازی در اولویت قرارگیرد
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • تجلیل از دکتر سنگری ، پژوهشگر عاشورایی در دزفول
  • روش تهیه ترشی سیر به روش سنتی آذربایجانی
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی