Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: سه داور بخش فیلم‌های اول سی‌و‌ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر، اسامی سه داوری که امسال برای نخستین بار جایزه بهترین فیلم اول را در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر اهدا می کنند، اعلام شد.

داوران این بخش محمدعلی باشه آهنگر نویسنده و کارگردان از ایران، ویرا لانگروفا مدرس از جمهوری چک و بَرمک اکرم کارگردان از افغانستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال از میان همه آثار جشنواره جهانی فیلم فجر که فیلم اول محسوب می‌شوند اعم از فیلم‌هایی که در بخش مسابقه و غیررقابتی هستند، یک جایزه فیلم اول اهدا می‌شود.

محمدعلی باشه آهنگر متولد 1341 دزفول، فارغ‌التحصیل كارگردانی سینما از دانشكده سینما تئاتر است. او فعالیت هنری‌اش را با نویسندگی، كارگردانی و بازیگری در تئاتر آغاز كرد و نخستین بار در سال 1377 به‌عنوان دستیار كارگردان با حمیدرضا آشتیانی‌پور در فیلم «شعله‌های خشم» همكاری كرد و سپس با نگارش فیلمنامه مشتركی با محمدرضا گوهری به نام «پرواز بر فراز بام‌ها» گامی دیگر نهاد.

او نخستین فیلم سینمایی خود را با نام «نیمه گمشده» در سال 1378 مقابل دوربین برد و سه سال بعد اثر بعدی خود «نبات داغ» را کارگردانی کرد، اما فیلمی که نگاه منتقدان و داوران جشنواره‌ها را بیش از قبل متوجه آهنگر کرد، «فرزند خاک» بود. این اثر سینمایی که به موضوع دفاع مقدس می‌پردازد، تصویری انسانی از دوران جنگ ایران و عراق به نمایش گذاشت. این فیلم جایزه بهترین فیلمنامه را از جشنواره فیلم فجر برای باشه آهنگر به ارمغان آورد و همچنین یکی از رکوردداران دریافت جایزه در جشن خانه سینما بود.

«بیداری رویاها» و «ملکه» دیگر آثاری بودند که نگاه متفاوت آهنگر را به نمایش می‌گذاشتند و جوایزی از جشن خانه سینما و جشنواره‌های مختلف برای سازنده اثر به همراه داشتند. «سرو زیر آب» یکی از تحسین‌شده‌ترین آثار باشه آهنگر است که در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر حضور داشت و در رشته‌های مختلف نامزد دریافت جایزه بود و توانست سه سیمرغ بهترین طراحی صحنه، بهترین فیلمبرداری و بهترین فیلم از نگاه ملی را برای سازندگانش به همراه بیاورد.

ویرا لانگروفا منتقد، استاد دانشگاه، برنامه‌ریز، برگزارکننده و مشاور جشنواره های سینمایی است. او دانش‌آموخته رشته نظریه فیلم و تئاتر در آکادمی هنر براتیسلاوا، اسلواکی و رشته مطالعات فرهنگی در دانشگاه چارلز پراگ، جمهور چک و سردبیر چندین نشریه فیلم در اسلواکی و چک است. او همچنین برگزارکننده بخش سینمای قزاقستان زیر ذره‌بین (۱۹۹۹) و سینمای کردستان زیر ذره‌بین (۲۰۱۳) در جشنواره بین‌المللی فیلم کارلووی واری بود. او هم‌اکنون برنامه‌ریز جشنواره فیلم هنری کوشیتسه (جمهوری اسلواکی)، عضو فدراسیون بین‌المللی منتقدان فیلم، عضو هیات‌داوران جشنواره فیلم استانبول، جشنواره فیلم هنگ‌کنگ، جشنواره اسب طلایی تایوان، جشنواره داخا (بنگلادش)، جشنواره اشلینگل (کمنیتس، آلمان) است.

برمک اکرم کارگردان و مستندساز اهل کشور افغانستان سال ۱۳۴۵ در شهر کابل متولد شده است. او در حال حاضر در شهر پاریس زندگی می‌کند. این سینماگر در سال‌هایی که در زمینه فیلمسازی مشغول به کار بوده آثار زیادی ساخته است که از میان آنها می‌توان به «بچه کابل» و «وژمه، غزل نامه عشق افغانی» اشاره کرد.

«بچه کابل» که محصول سال 2008 است، در جشنواره‌های مختلفی شرکت داشته که ازجمله آنها می‌توان از جشنواره فیلم ونیز یاد کرد. او هم‌چنین با «وژمه، غزل‌نامه عشق افغانی» برنده جایزه بهترین فیلمنامه در بخش سینمای جهانی در جشنواره فیلم ساندنس در سال ۲۰۱۳ شد و این اثر نماینده کشور افغانستان در اسکار سال ۲۰۱۳ بود.

آدرس سایت رسمی جشنواره Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره Info@Fajriff.com است.

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.

پایان پیام/294

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس حمایت از کالای ایرانی دولت شبستان یزد پیامبر اکرم ص شهید مدافع حرم خبرگزاری شبستان ارز مبعث حضرت رسول اکرم ص سبک زندگی اسلامی داوران بخش فیلم های اول محمدعلی باشه آهنگر جشنواره جهانی فیلم فجر کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور اولین داور زن تکواندوی ایران در المپیک

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، رقابت‌های تکواندو در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس طی روزهای ۱۷ تا ۲۰ مردادماه سال جاری به میزبانی کشور فرانسه برگزار می‌شود.  فدراسیون جهانی تکواندو بعد از انتخاب یک داور زن ایرانی برای قضاوت در بازی های پارالمپیک، دیگر بانوی ایرانی را نیز برای قضاوت به المپیک دعوت کرد.

بر همین اساس WT  با ارسال نامه‌ای به تهران معصومه باقری، داور بین المللی تکواندو کشورمان را برای قضاوت در بازی‌های المپیک به پاریس دعوت کرد. این برای نخستین بار است که فدراسیون تکواندو ایران یک داور زن ایرانی را در بین داوران قضاوت کننده در بازی‌های المپیک دارد.

پیشتر مرجان تیموری برای قضاوت در بازی های پارالمپیک توسط این اتحادیه دعوت شده بود.

باقری پس از آنکه از سوی فدراسیون جهانی به کمپ تمرینی انتخابی المپیک دعوت شد؛ در معتبرترین تورنمنت‌ها از جمله قهرمانی جهان، گرندپری ها و.. قضاوت‌های کم اشتباهی داشت و در نهایت در لیست نهایی داوران قضاوت کننده در بازی های المپیک قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یکصد داور جهانی و آسیایی قضاوت مسابقات کاراته را برعهده دارند
  • معرفی رقبای کشتی گیران ایرانی‌ برای المپیکی شدن
  • کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم
  • داوران جشنواره ملی طنز و رسانه ( طنز پهلو) معرفی شدند
  • حضور اولین داور زن تکواندوی ایران در المپیک
  • چرا پاداش جام جهانی داوران ایرانی پرداخت نشد؟
  • داوران جشنواره طنزپهلو معرفی شدند
  • رونمایی از مستند «قوی‌دل» همزمان با روز جهانی هموفیلی/ فیلم‌های مستند، مهجور هستند
  • پوران درخشنده و پرویش نظریه در میان داوران جشنواره ملی فیلم اقوام
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی