Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: دوست دارم لشکر حضرت زینب(س) را پیشرو در رفع محرومیت از چهره مناطق محروم، پیشتاز در عرصه سازندگی و فعالیت‌های اقتصادی و ایثار و فداکاری برای مردمان مظلوم، شایسته و فهیم کشورم ببینم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، مسئولان لشکر مردمی حضرت زینب(س) مازندران به همراه فرماندهان تیپ و گروهان این لشکر که همه از خانواده‌های شهدا هستند با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عقیله ملازاده سورکی فرمانده لشکر مردمی حضرت زینب(س) مازندران در این دیدار اظهار کرد: لشکر مردمی بانوان مازندران با نام حضرت زینب(س) تقریبا از بهمن‌ماه 95 تأسیس و کارهای توجیهی آن از تیر‌ماه 96 در سراسر مازندران از کلاردشت گرفته تا گلوگاه آغاز و از شب اول محرم سال گذشته فعالیت خود را شروع کرد.

وی افزود: در این راستا، سعی بر این بود برای تقویت رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت و نیز کمک‌رسانی به مردم مسلمان کشور و امت اسلامی در آسیب‌های گوناگون فعالیت‌های لازم صورت گیرد.
 


فرمانده لشکر مردمی حضرت زینب(س) مازندران مهم‌ترین هدف این مجموعه را کارهای فرهنگی اعلام و بیان کرد: سعی بر این است که در گام نخست موانع فکری و اعتقادی اسلامی را نشان و مرتفع کنیم و نشان دهیم مسلمانان و به‌ویژه شیعه دارای فرهنگ عمیق برگرفته از فرهنگ علوی است که در این راستا، صرف اظهار آن بی‌فایده است و باید به مرحله عمل برسد تا پابه‌پای متعهدان این فرهنگ در عرصه‌های گوناگون پیش رویم.

ملازاده با بیان اینکه لشکر مردمی بانوان حضرت زینب(س) اولین لشکر زنان حامی جبهه مقاومت در کشور است، خاطرنشان کرد: ما زنان مازندران سعی داریم همان‌گونه که زنان دفاع مقدس در پشت جبهه‌ها با درایت رزمندگان ما را پشتیبانی می‌کردند، در پشت جبهه مقاومت عمل کنیم که اگر این امر صورت گیرد، پیروزی زودتر و مطلوب‌تر محقق می‌شود.
 


ساماندهی 28 هزار نفر در لشکر حضرت زینب (س)
وی با بیان اینکه بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری به رژیم صهیونیستی که فرمودند: "شما 25 سال آینده را نخواهید دید." ما 25 گروهان را برگرفته از لشکر 25 کربلای مازندران در این لشکر سازماندهی کردیم، عنوان کرد: لشکر مردمی حضرت زینب(س) استان مازندران شامل سه تیپ است که در شرق، میانه و غرب مازندران سازماندهی و راه‌اندازی شده است.

فرمانده لشکر مردمی حضرت زینب(س) مازندران ادامه داد: تیپ شرق مازندران با نام حضرت معصومه(س) با هفت شهر تحت فرماندهی مادر شهید والامقام حسین مشتاقی، تیپ میانه با نام حضرت ام‌البنین(س) با هشت شهر تحت فرماندهی همسر شهید شالیکار و تیپ غرب استان با نام حضرت نرجس(س) با هشت شهر تحت فرماندهی همسر شهید محرم‌علی مرادخانی سازماندهی شد.

ملازاده با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 28 هزار زن مازندرانی عضو لشکر مردمی حضرت زینب(س) هستند، یادآور شد: به تعداد هر شهر یک فرمانده گردان، و هر گردان به تعداد حوزه‌هایش یک فرمانده گروهان و هر گروهانی به تعداد پایگاه‌هایش یک فرمانده دسته دارد.

وی در ادامه به ساماندهی دو تیپ ویژه این لشکر در کنار عضوگیری از بسیجیان سایر اقشار نظیر دانش‌آموزی، دانشجویی، پزشکان، مهندسین و غیره اشاره و بیان کرد: دو تپپ پسران زیر 12 سال با نام حضرت علی‌اصغر(ع) و دختران زیر 12 سال با نام حضرت رقیه(س) نیز راه‌اندازی شد که سعی شد این فرزندان انقلاب را با اصول و موازین قرآنی، سیره اهل بیت(ع) و موازین اسلامی آشنا و آنان را بارور کنیم تا ذخیره‌های خوبی برای نظام جمهوری اسلامی باشند.




امور فرهنگی در صدر اهداف لشکر مردمی حضرت زینب (س) است
فرمانده لشکر مردمی حضرت زینب(س) مازندران با بیان اینکه این لشکر، مهم‌ترین کار و هدفش اشاعه فرهنگ امت اسلامی در میان آحاد اقشار جامعه است، تصریح کرد: مهم‌ترین هدف ما کار فرهنگی است و دغدغه ما نشر علوم تشیع در کشور، ملل مختلف برون مرزهای ما، کمک به جبهه مقاومت، کمک به تمام مسلمانان و مستضعفان جهان است.

ملازاده در ادامه به بخشی از فعالیت‌های این مجموعه اشاره و گفت: جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی در پنج مرحله به میزان بیش از 2 میلیارد تومان برای زلزله‌زدگان کرمانشاه و هم‌چنین جمع‌آوری دو میلیارد تومان کمک‌های نقدی برای جبهه‌های مقاومت و نیز کمک به بازسازی یادمان هفت‌تپه بخشی از فعالیت‌های این لشکر است.

مادر شهید مدافع حرم محمود رادمهر با بیان اینکه ما امنیت حال حاضر کشور را مدیون خون شهدا هستیم، گفت: ما می‌خواهیم تمامی مسئولان اجرایی کشور، حمایت خود را از این لشکر داشته باشند تا ما بتوانیم در پشت جبهه‌ها، از رزمندگان‌مان حمایت و پشتیبانی کنیم.

هدف لشکر حضرت زینب(س) تربیت زنان در تراز تمدن اسلامی است
معاون فرهنگی لشکر مردمی حضرت زینب(س) مازندران گفت: راه‌اندازی و فعالیت این لشکر در کنار سایر اهداف ذکر شده، کمک به خودمان به‌عنوان زنان جامعه اسلامی است.

خادملو افزود: از اهداف و دغدغه‌های ما است که زن مسلمان کیست، هدف این لشکر آن است که زنانی تربیت کند که به فرموده مقام معظم رهبری در تراز تمدن اسلامی باشند.




معاون فرهنگی لشکر مردمی حضرت زینب (س) خاطرنشان کرد: باید بتوانیم کاری کنیم که زنان ما به حرکت وادار شوند و بدانند چه بکنند تا زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) باشند و جلودار این زنان، همسران و مادران و خانواده‌های شهدا هستند.

این مسئول تصریح کرد: ما کم‌کم می‌دیدیم که خانواده‌های شهدا در حال فراموشی بودند، اما با خون جدیدی که شهدای مدافع حرم به جامعه تزریق کردند و ‌به ما یادآوری کردند خون‌هایی را که در دفاع مقدس و انقلاب برای کشور تقدیم شد.

خادملو با بیان اینکه تغییر ذائقه امروز زنان ما، خواسته استکبار است، متذکر شد: باید ذائقه‌ها را تغییر دهیم، ما دغدغه‌های فراوانی را برای تغییر زنان جامعه ما، چه در بحث اشتغال، چه در بحث افزایش جمعیت و چه در مباحث گوناگون پیرامون این موضوعات داریم. ما باید زنان مازندران را به سمتی سوق دهیم که زن الگوی مسلمان تمدن اسلامی باشند.

به سمت توانمندی اقتصادی حرکت کنیم
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز ضمن گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم و به‌ویژه شهدای خان‌طومان گفت: با مطالعه زندگی عصر پیامبر اکرم (ص) می‌بینیم که یاران پیامبر دو گروه انصار و مهاجر بودند که ایشان احترام ویژه‌ای را برای مهاجران قائل بودند که مایه غبطه سایرین می‌شد.

سمیه قاسمی طوسی با بیان اینکه شهدای مدافع حرم نیز از خیلی از امور گذشتند تا امنیت و آسایش را برای مردمان کشورشان تضمین کنند؛ افزود: آن‌ها به یک هدف و آرمان متعالی اندیشیدند و از دیار خودشان به دیار دیگری در برون مرزها هجرت کردند تا ابتدایی و اساسی‌ترین اصول هر کشور یعنی امنیت را تأمین کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران اظهار کرد: لازمه سرمایه‌گذاری در هر کشوری امنیت است و نباید این امنیت، ما را از سایر امور غافل کند و باید پس از این امنیت، به فکر برنامه‌ریزی برای رسیدن به اهداف باشیم.
 


این مسئول تصریج کرد: رهبر معظم انقلاب، سال‌جاری را سال ارزش نهادن به کالاهای ایرانی نامگذاری کردند، آیا منظور ایشان تنها آن است که بیاییم و کالای ایرانی بخریم؟ باید برای تولید کالای ایرانی بسترسازی کنیم، باید به کالا و تولیدکننده ایرانی ارج نهاده شود.

طوسی با بیان اینکه باید از نظر اقتصادی حرفی برای گفتن داشته باشیم، خاطرنشان کرد: باید به جایی برسیم که تمام اصول دینی و اعتقادی ما در قالب اقتصادی پیشرفته به منصه ظهور برسد؛ لذا این لشکر  نیز باید گام‌هایی برای پیشرفت اقتصاد کشور برداشته و به این سمت حرکت کند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران عنوان کرد: از سویی دیگر باید روی نقاط محروم کشورمان انگشت بگذاریم و برجسته کنیم. باید ما هم، چون شهدا پیشرو باشیم و فقر را در کشور برجسته و ریشه‌یابی کنیم.

این مسئول تصریح کرد: دوست دارم این لشکر را پیشرو در رفع محرومیت از چهره مناطق محروم، پیشتاز در عرصه سازندگی و فعالیت‌های اقتصادی و ایثار و فداکاری برای مردمان مظلوم، شایسته و فهیم کشورم ببینم.

طوسی در پایان توصیه کرد: این مجموعه آنقدر باید جاذبه داشته باشد و همین‌طور جاذبه ایجاد کند که دختران و زنان ما با تفکر و ذائقه‌های متنوع، آن را از خودشان بدانند و تمایل به عضویت و فعالیت در این مجموعه را داشته باشند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۹۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان گفت: در سیل اخیر حدود ۵۰ جهادگر از قرارگاه جهادی زیرکوه در لحظات اولیه وقوع سیلاب  به سیل زدگان خدمت رسانی کردند. 

هنری با اشاره به اینکه  ۱۱ قرارگاه‌ جهادی منطقه ای فعال هستند افزود: تمامی گروه‌های جهادی استان نیز در حالت آماده باش هستند.    وی گفت: تخلیه آب داخل منازل و جابه جایی وسایل منازل مردم ،کمک به توزیع بسته های حمایتی و هدایت مردم به نقاط امن، کمک به خودروهای سانحه دیده و گرفتار در سیل، کمک به تخلیه تعدادی مغازه در حاجی آباد،تخلیه و لایروبی منازل و محل نگهداری دام و اسکان اضطراری از جمله اقدامات قرارگاه جهادی بسیج سازندگی زیرکوه در مناطق سیل زده بود.    مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان افزود: بعد از فروکش کردن سیل، گروه های جهادی برای ساخت و ساز و جبران خسارت سیل با کمک خیران نسبت به ساخت وساز مکان های آسیب دیده سیل اقدام می کنند. 



                                                                                         

دیگر خبرها

  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل