Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس و تعدادی از اعضای شورای شهر شیراز از سراهای فرهنگ مهربانی و طرح‌های عمرانی خیرساز مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز این کلان‌شهر بازدید و بر افزایش آن تاکید کردند. ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ استانها فارس نظرات

رئیس شورای شهر شیراز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، در حاشیه این بازدید که با حضور سیدعبدالرضا دستغیب مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز انجام شد، اظهار داشت: فعالیت‌هایی که توسط مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز  شیراز در حال اجرا است یک طرح جدید است که می‌تواند در تمام کشور به ویژه کلان‌شهرها به عنوان الگو اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیداحمدرضا دستغیب یکی از کارهای شاخص مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز را ایجاد سراهای فرهنگ مهربانی عنوان کرد و افزود: در این سراهای فرهنگ مهربانی به هم نوع و افرادی که به هر به علتی درمانده و با مشکلات اجتماعی و مالی روبرو شده‌اند کمک می‌شود که این کار خداپسندانه و اجتماعی است که  وظیفه همه است به عنوان حس بشردوستدانه دنبال شود.

وی بیان کرد: مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز همچنین اجرای تعدادی از پروژه‌های خیرساز در زمینه فرهنگی و ورزشی را دنبال می‌کند که در این زمینه نیز خوش درخشیده و در آینده نزدیک نیز یکی از طرح‌های بزرگ ورزشی این مجمع که توسط آقای جوکار از نیک اندیشان شیرازی در حال ساخت است به بهره‌برداری می‌رسد.

دستغیب گفت: معتقدیم باید طوری فعالیت‌ها را دنبال کرد که در آینده نیز مردم را به سمت وقف در شهرسازی ببریم، امروز با توجه به بالا بودن هزینه‌ها، بار ساختن شهر را دیگر شهرداری نمی‌تواند بر عهده گیرد و نیاز به مشارکت مردم است.

رئیس شورای شهر شیراز تصریح کرد: باید طوری در برنامه‌های مشارکتی امور دنبال شود که  مردم به معنای واقعی پای کار آمده و در زمینه کمک به محرومان و مستضعفین، ساختن شهر، مسجدسازی و حتی گلکاری و یا فضای سبز مشارکت کنند.

دستغیب با اشاره به اینکه اساس کار مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز  مردمی بودن آن است افزود: زیبایی این کار این است کمک‌های مردم جمع شده و به دست نیازمندان می‌رسد که باید بیش از پیش تقویت شود.

سیروس پاک‌فطرت عضو شورای شهر شیراز نیز اظهار داشت: امروز در چهار نقطه شیراز سراهای فرهنگ مهربانی فعال است که معتقدیم باید در تمام مناطق 11 گانه شهرداری توسعه یابد.

عضو هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز، بیان کرد: فضای کار در این زمینه موجود است و امیدواریم بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و در آینده نزدیک شاهد توسعه این فعالیت‌ها باشیم.

به گزارش تسنیم، رئیس و اعضاء شورا ی  اسلامی شهر شیراز  از دو پروژه خیرساز از جمله مسجد در بوستان 580 هکتاری دراک،و ورزشگاه چند منظوره واقع در شهرک مهدی‌آباد یکی از مناطق کمتربرخوردار شیراز بازدید کردند. همچنین خیر اندیشان شورای اسلامی شهر،با برداشتن پاکت آرزوها و نیازهای نیازمندان از نهال مهربانی، فرهنگ بخشش و مهربانی را ترویج دادند.

انتهای پیام/م

R41382/P1486/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • برگزاری نشست کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون دوومیدانی | انتخاب روسا و نمایندگان کمیسیون ها در مجمع
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران