Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-03-19@05:45:52 GMT

آغاز برداشت هندوانه در بمپور

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۹۰۵۷۸

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: بیشترین سطح زیر کشت هندوانه درشهرستان ایرانشهر به مزارع کشاورزی و جالیزارهای بمپور اختصاص دارد.

شهلی بر افزود: به طور میانگین ازهرهکتار سطح زیر کشت هندوانه، بیش از چهل تن محصول برداشت می شود.

وی با بیان این که برداشت هندوانه در بمپور تا پایان مرداد ماه ادامه دارد ، گفت: این محصول علاوه براستان های داخلی به بازارهای خارجی از جمله ترکیه، روسیه، امارات  و عراق نیز صادر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهردرخصوص آبیاری کشت هندوانه هم گفت: آبیاری این محصول به صورت قطره ای انجام می شود. 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گیاه دارویی زیره سبز از مزارع استان بوشهر آغاز شد

ابراهیم دانا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تنوع بخشی به تولیدات محصولات باغبانی با محوریت توسعه گیاهان کم‌آب‌بر با هدف کاهش مصرف آب و بهره وری اقتصادی از برنامه‌های اساسی در استان بوشهر است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: توسعه و کشت گیاه دارویی زیره سبز در بسیاری از مناطق استان سازگاری دارد در طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از جایگاهی مطلوبی برخوردار است.

وی افزود: نیاز آبی کم و مقاوم بودن در برابر استرس‌های محیطی در استان نظیر شوری و گرما و همچنین کوتاه بودن دوره رشد گیاه دارویی زیره سبز و از همه مهم‌تر سوددهی اقتصادی مناسب به ویژه در شرایط خشکسالی و کم آبی را از مزیت‌های این گیاه دارویی است.

دانا اضافه کرد: ارتقای بستر مکانیزاسیون به خصوص در مرحله برداشت گیاه دارویی زیره سبز با هدف کاهش هزینه‌های تولید و همچنین تعیین بازار فروش مطمئن در قالب کشت‌های قراردادی به عنوان یکی از اولویت‌های مهم در زمینه توسعه کشت این گیاه دارویی در استان است.

وی گفت: کاشت این گیاه دارویی در قالب طرح جهش تولید در دیمزارهای استان در سال زراعی جاری در همه شهرستان‌های استان در سطح ۲۰۰ هکتار انجام شده که به دلیل عدم بارش کافی فقط ۴۷ هکتار از مزارع قابل برداشت است به نحوی که پیش بینی می‌شود میزان ۳۲ تن بذر از مزارع مذکور برداشت شود.

کد خبر 6057764

دیگر خبرها

  • خسارت سرمازدگی به باغات چغاله خفر + فیلم
  • برداشت شکوفه‌های بیدمشک در آذربایجان غربی آغاز شد
  • امسال بیش از ۲.۵ میلیون لیتر عرق بیدمشک در آذربایجان غربی تولید می شود
  • «بیدمشک»پیام آور بهار در ارومیه/ کشت بیدمشک در ۶۰ هکتار
  • برداشت گیاه دارویی زیره سبز از مزارع استان بوشهر آغاز شد
  • ۸ هکتار گیاه دارویی رازیانه در رودان کاشت شده است/ پیش‌بینی برداشت ۳ تن در هکتار
  • آغاز کاشت گیاه دارویی رازیانه در رودان
  • گلخانه‌ها، محافظان آب در عصر خشکسالی
  • تصاویر| مزارع کلزا
  • برداشت انگور نوبرانه در گلخانه خارج از فصل در خلیل‌آباد