Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین رقم برنج هسته‌ای از نوع طارم روشن در مازندران کشت و به نام شهید هسته‌ای مصطفی روشن نامگذاری شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، رئیس طرح تحقیقاتی تولید برنج هسته‌ای در مازندران گفت: پس از رونمایی از بذر برنج که نتیجه تحقیق پژوهشگران استان در بهره‌گیری از توان و فناوری هسته‌ای بود کشاورزان مازندرانی امسال به کشت این رقم جدید اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قربانعلی نعمت‌زاده افزود: رقم جدید طارم روشن که پارسال تولید و به نام شهید هسته‌ای مصطفی احمدی‌روشن نامگذاری و معطر شده است بیش از هشت تن در هر هکتار محصول می‌دهد.

رئیس طرح تحقیقاتی تولید برنج هسته‌ای در مازندران با بیان اینکه برنج طارم روشن با توجه به ارتفاع مناسب بوته، مکانیزه برداشت می‌شود تصریح کرد: این برنج هسته‌ای از نوع طارم با فناوری هسته‌ای و پرتودهی اشعه گاما به دست آمده است و متخصصان پژوهشکده کشاورزی استان مازندران و سازمان انرژی هسته‌ای برای اجرای این طرح 9 سال تحقیق کردند.

نعمت‌زاده اضافه کرد: رقم برنج طارم روشن به بیماری بلاس کاملا مقاوم است و به دلیل زودرس بودن نیازی به سم‌پاشی برای کنترل این بیماری و کرم ساقه‌خوار برنج ندارد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شالیکاری در مازندران مکانیزه شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور عصر پنجشنبه در حاشیه آغاز آئین نشاکاری به صورت مکانیزه در آمل با تبریک به کشاورزان استان برای شروع فصل شالیزاری افزود: سخت‌ترین حوزه کشاورزی استان در حوزه برنج کاری بوده و از سوی دیگر این حوزه بیشترین مشکلات را نیز دارا است.

استاندار مازندران مازندران با اشاره به انجام اقداماتی و طی سال‌های گذشته برای رفع مشکلات شالی کاران گفت: هنوز فاصله زیادی در ارتقای بهره‌وری برنج داریم و باید به سمتی برویم که تولید برنج را مکانیزه کنیم.

حسینی پور مصرف آب را در حوزه شالیزاری و برنج مهم بر شمرد و گفت: افزایش کمیت و ارتقای کیفیت محصول برنج نیز مساله بسیار مهمی محسوب می‌شود تا با کشورهای فعال در این حوزه و در عرصه بین‌المللی رقابت داشته باشیم.

استاندار مازندران با بیان اینکه طی دو سال گذشته اقدامات ویژه‌ای را انجام دادیم تصریح کرد: پایان سال گذشته با دست رئیس جمهور ودجه‌ای برای خروج بازار برنج از رکود تزریق شد و وضعیت خرید برنج ارتقا پیدا کرد.

حسینی‌پور با بیان اینکه برنجکاران باید از فروش محصول در بازار با قیمت مناسب رضایت و اطمینان داشته باشند گفت: سال گذشته به همین منظور رئیس سازمان بورس به استان سفر کرده بود و یک سری مطالعات در بورس در حال انجام است.

استاندار مازندران با بیان اینکه برنج ثروت کشاورزان آستان محسوب می‌شود، افزود: باید ارزش این محصول دیده شود و کشاورزان با این ثروت برای زندگی خود برنامه‌ریزی کنند.

مازندران ۲۱۳ هزار هکتار شالیزار دارد و سالانه ۴۰ درصد برنج کشور را تأمین می‌کند. اولین آئین نشا در مازندران به صورت مکانیزه در روستای فیروزکلای آمل برگزار شد.

کد خبر 6082072

دیگر خبرها

  • برگزاری آئین بزرگداشت نخستین سالگرد شهید آیت الله سلیمانی
  • تقویت احساس ارزش واقعی تولید برنج در زندگی کشاورزان مازندرانی
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • با ورود مستقیم کشاورزان به بورس برنج، دست سودجویان قطع می‌شود
  • نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد
  • شالیکاری در مازندران مکانیزه شود
  • اولین نشای برنج در مازندران انجام شد
  • هشدار در مورد احتمال آتش سوزی جنگل‌ها در مازندران
  • نخستین نشاء برنج در مازندران
  • عکس العمل فرمانده ارتشی وقتی حس کرد کسی شده است!