Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم «به وقت شام» در دانشگاه‌های کشور رکورد زد و تعداد زیادی از دانشگاه به اکران این فیلم در دانشگاه خود پرداختند؛ اما با همه این استقبال‌ها ...

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، فیلم سینمایی «به وقت شام» آخرین ساخته تحسین شده ابراهیم حاتمی کیا این روزها تجربه خوبی را در گیشه سینمای ایران به ثبت رسانده و به تازگی مرز فروش هفت میلیارد تومانی را رد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم توانست برای حاتمی کیا سیمرغ بلورین بهترین کارگردان سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را به ارمغان بیاورد و حاتمی کیا را به عنوان رکورددار سیمرغ کارگردانی معرفی کند.

علاوه بر جوایز کسب شده توسط فیلم به وقت شام، این اثر از سوی بسیاری از مسئولین فرهنگی، خانواده شهدا، خانواده مدافعین حرم و همچنین هنرمندان مورد تحسین و ستایش قرار گرفت. فیلمی که با فروش بی نظیر خود نشان داده عامه مردم را نیز به شدت به خود علاقمند کرده است.

فیلم سینمایی "به وقت شام" به تهیه کنندگی محمد خزاعی دومین همکاری مشترک ابراهیم حاتمی کیا و سازمان اوج است که برای نخستین بار در سطح اول سینمای ایران به صورت مستقیم به حوادث منطقه و اسلام تکفیری می پردازد.

با این حال فیلم "به وقت شام" در دانشگاه های کشور هم رکورد زد و تعداد زیادی از دانشگاه های کشور به اکران این فیلم در دانشگاه خود پرداختند و از دیروز به صورت دانشگاهی اکران این فیلم نیز آغاز شد؛ اما با همه این استقبال ها روز گذشته خبر مخالفت دانشگاه خیام مشهد با اکران این فیلم به شدت خبر ساز شد.

یک ماه دیگر سی دی فیلم می آید/ دانشجویان در خانه "به وقت شام" را ببینند!

محمد مرادی بیناباج، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: باتوجه به استقبال بی نظیر دانشگاه های کشور از اکران دانشگاهی فیلم "به وقت شام" ما نیز در شورای فرهنگی دانشگاه در خواست اکران دانشگاهی این فیلم را مطرح کردیم.

مرادی ادامه داد: همچنین در زمان مطرح کردن این درخواست دلایل پخش فیلم را هم تشریح کردیم و به بزرگواران گفتیم که باتوجه به هجمه های داخلی عده ای به مدافعان حرم و چرایی حضور ما در این منطقه پخش این فیلم بسیار می تواند کمک کند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد افزود: پس از مطرح کردن این درخواست، برخی مسئولان دانشگاه خیام که به نظر دلیل منطقی برای رد این درخواست نداشتند، با اعلام اینکه یک ماه دیگر سی دی این فیلم به بازار می آید و دانشجویان می‌توانند این فیلم را در خانه مشاهده کنند با پخش فیلم در دانشگاه مخالفت کردند!

وی افزود: متاسفانه بعضی از مسئولان دانشگاه خیام به واقع دغدغه فرهنگی ندارند.

مرادی با اشاره به واکنش های دیگر دانشگاه های استان به این موضوع گفت: پس از انتشار خبر مخالف دانشگاه خیام با اکران "به وقت شام"  دیگر دانشگاه های استان که اکران این فیلم را دارند با دعوت از دانشجویان دانشگاه خیام برای حضور در این اکران ها به این موضوع واکنش نشان دادند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد در پایان گفت: با توجه به اینکه ما در مسائل فرهنگی به فرموده رهبری آتش به اختیار عمل می کنیم در حال رایزنی هستیم تا اکران فیلم به وقت شام را ویژه دانشجویان دانشگاه خیام در یکی از سینماهای مشهد داشته باشیم.

کاربران فضای مجازی هم پس از انتشار خبر مخالفت مسئولین دانشگاه خیام با اکران "به وقت شام"  به این موضوع واکنش نشان دادند.

سید محمد رضا فیروزی درباره این موضوع نوشت: اینکه با توجه به شرایط فعلی تحولات منطقه، مسئولین دانشگاه #خیام_مشهد ⁩ اجازه اکران فیلم #به_وقت_شام ⁩ را نمیدهند، ‏یعنی یک اشکال هست....

رضا مجیدی هم با توجه به دغدغه فرهنگی مسئولین این دانشگاه نوشت: ‏اکران فیلم ⁧#به_وقت_شام ⁩ توی دانشگاه خیام اجازه پخش نگرفت، برخی مسئولان دانشگاه گفتند صبر کنید سی دی هاش میاد بعد نگاه کنید، دغدغه مسئولین اینجا مشخص شد... #مدافعان_داعش ⁩ رو پیدا کنید!

کاربر کلاه قرمزی هم با واکنش به این موضوع نوشت: ‏۵ تا کشور دنیا فیلم ⁧ #به_وقت_شام ⁩ روخریدن و در سینماهاشون دارن پخش میکنن حتی ⁧#ژاپن ⁩! تا #لذت_فیلم_خوب ⁩ رو مردم اوناهم تجربه کنن اونوقت سه‌ تا از ⁧#مدافعان_داعش ⁩ حالا به هر دلیلی با پخش اون تو ⁧ #دانشگاه_خیام ⁩ مخالفت کردن!


‏اصن #مگه‌داریم_مگه‌میشه ⁩؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۱۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس پورعابدینی
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۱۳ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۱۲ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۱۱ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • دانشگاه کلمبیا تعلیق دانشجویان معترض را آغاز کرد