Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت فنلاندی اخیرا اولین شعبه خود را در ایران دایر کرده و اولین شرکت غربی زنجیره‌ای فروش همبرگر لقب گرفته که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در این کشور شعبه دایر می‌کند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری اینتلی نیوز، شرکت هس همبرگر فنلاند اخیرا اولین شعبه خود را در ایران دایر کرده و اولین شرکت غربی زنجیره‌ای فروش همبرگر لقب گرفته که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در این کشور شعبه دایر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس توئیت کیجو نوروانتو، سفیر فنلاند در تهران، این شعبه در منطقه تهرانپارس قرار دارد.

شرکت هس برگر، هیچ شعبه دیگری در منطقه خلیج فارس، آسیای میانه یا جنوب قفقاز دارد. هیکی سالملا، موسس هس برگر در سایت اینترنتی این شرکت نوشت: «در مراسم آغاز به کار این رستوران در روز جمعه مشتریان زیادی حضور داشتند و مراسم خیلی مثبتی بود. در مراسم افتتاحیه سفیر فنلاند در ایران نیز حضور داشت.»

کاری سالملا، مدیر عامل شرکت هس برگر به روزنامه فنلاندی هلسینگین سانومات گفت: «ایران بازاری با ۸۰ میلیون مصرف کننده است که هنوز هیچ همبرگر فروشی غربی‌ای در آن دایر نشده است. ما این را یک فرصت می‌دانیم. هدف ما ایجاد سالانه یک تا ۲ رستوران در ایران است.»

بر اساس این گزارش، برخی از مواد اولیه همبرگر‌های ارائه شده در این شعبه از جمله س. مایونز از فنلاند وارد می‌شود. هس برگر اعلام کرده که قصد دارد فعالیت هایش را در منطقه خلیج فارس گسترش دهد. یک شعبه دیگر قرار است اواخر امسال در ابوظبی دایر شود.

هس برگر در سال ۲۰۰۴ یک رستوران در دمشق دایر کرد، اما یک سال بعد آن را بست.

این شرکت فنلاندی همچنین حضور قدرتمندی در کشور‌های لیتوانی، لاتویا، استونی، روسیه و بلاروس دارد. در تابستان ۲۰۱۷، شرکت اسپانیایی تله پیتزا اولیه شعبه خود را در تهران افتتاح کرده بود. این شرکت اولین پیتزا فروشی خارجی بود که بعد از برجام وارد بازار ایران شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل

شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا، اعلام کرد بیش از یکصد شعبه خود در مالزی را به دلیل ضرر مالی تعطیل کرده است؛ تحریم این رستوران‌ها در کارزار تحریم برندهای حامی رژیم صهیونیستی توسط شهروندان مالزیایی صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای کی اف سی آمریکا فعالیت خود را در مالزی کاهش داده و بیش از یکصد شعبه از رستوران خود را به طور موقت تحریم کرد. این موضوع پس از ماه‌ها تحریم مداوم کسب‌وکارهای مرتبط با آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ جاری در غزه، انجام شد.

کیو اس آر برندز (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی اف سی (KFC) در مالزی است، اعلام کرد فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

نقشه‌های گوگل نشان می‌دهند که کدام فروشگاه‌های کی اف سی وضعیت خود را برای نشان دادن عبارت «موقتاً بسته» به‌روزرسانی کرده‌اند.

یک منبع آگاه در کیو اس آر برندز که نامش فاش نشد، گفت: این شرکت تحریم را فرصتی برای توقف برخی از فعالیت‌های فروشگاه کی اف سی می‌داند که بر ترازنامه مالی آن تأثیر گذاشته است.

این شرکت در بیانیه‌ای در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) گفت: در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای بستن موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی اف سی انجام داده است.

این بیانیه افزود: به کارمندان فروشگاه‌های آسیب‌دیده به عنوان بخشی از یک استراتژی تاکتیکی برای بهینه‌سازی منابع در مناطق تجاری با تعامل بیشتر مشتری، فرصت نقل مکان به فروشگاه‌های عامل ارائه شد.

پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای اسرائیل در مالزی، گفت: کی اف سی در لیست بایکوت قرار ندارد اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.

از زمانی که تحریم در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، کی اف سی استراتژی برندسازی خود را تغییر داده است و با علائمی بر روی تابلوهای منو و بروشورهای خود بر مالکیت شرکت جوهور (شرکت دولتی مالزی) یا متعلق به دولت ایالتی جوهور تاکید می‌کند.

این منبع گفت: برای کاهش تأثیر تحریم، شرکت کیو اس آر، استراتژی نام تجاری خود را تغییر داد تا در سه ماهه چهارم سال گذشته در وب سایت خود اسلامی تر شود.

وب سایت این شرکت نوشت: فرصت های شغلی برای بیش از ۳۰ هزار کارمند، که ۸۶ درصد آنها مسلمان هستند، فراهم می کند.

بر اساس وب سایت کیو اس آر بیش از ۶۰۰ رستوران کی اف سی در مالزی وجود دارد.

کی اف سی و چند برند دیگر مستقر در ایالات متحده مانند استارباکس و مک دونالد به دلیل ارتباط آنها با رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۲۰) با تحریم مواجه شده اند.

برجایا فود که مالک ۴۰۰ فروشگاه استارباکس در مالزی است، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ (مهر تا دی ماه ۱۴۰۲) ضرر خالص ۴۲.۶ میلیون رینگیتی (نزدیک به ۹ میلیون دلار) را گزارش کرده است و طبق گزارش ها، وینسنت تان مالک شرکت، در نظر دارد شرکتش را خصوصی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود