Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حسین خسروی، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان اظهار کرد: نظارت بر فعالیت خانه‌های قرآن شهری و روستایی یکی از وظایفی است که بر اساس دستورالعمل و شیوه‌نامه موجود، اعمال می‌شود.
وی با اشاره به اینکه همه مدیران خانه‌های قرآن باید سالانه با ارائه عملکرد خود برای ادامه فعالیت مجدد، درخواست تمدید مجوز دهند، افزود: علاوه بر این فعالیت این خانه‌ها و آموزش‌های ارائه شده در آنها مورد نظارت و ارزیابی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام خسروی با تاکید بر اینکه نظارت‌های اداره امور قرآنی هدایتی و حمایتی است، گفت: در صورت مغایرت آموزش‌ها و نحوه ارائه مطالب با شیوه‌نامه تعریف شده از سوی سازمان، تذکر لازم به مدیران این خانه‌ها صورت می‌گیرد.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان با بیان اینکه امکان نقل و انتقال محل تشکیل جلسات خانه‌های قرآن شهری و روستایی وجود دارد، تاکید کرد: در صورت تغییر مکان، مدیران باید آدرس محل جدید را به این اداره اطلاع دهند.
حجت‌الاسلام خسروی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از صد خانه قرآن شهری و روستایی در شهرستان زنجان مجوز فعالیت دارند، گفت: در صورت راکد بودن و یا عدم فعالیت این خانه‌ها، مجوز صادره باطل می‌شود. انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۲۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: این شبکه‌ها در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری، محیط زیست، سلامت اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی (حاشیه نشینی و اعتیاد)، فعالیت‌های جهادی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، دانش بنیان و نوآور، امداد و نجات، ازدواج و جوانی جمعیت، گفتمان دینی و جهاد تبیین، فعالیت‌های فرهنگی در حوزه ورزش، کارآفرینی و اشتغال پذیری و شبکه نشاط و اوقات فراغت تشکیل شده است.

وی افزود: توانمندسازی و ارتقای تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد از مهمترین اهداف این شبکه هاست.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان زنجان همچنین ادامه داد: هم افزایی، گردهمایی، تشریک تجارب و اطلاعات در خصوص محور مشترک فعالیت از جمله فرصت‌هایی است که این شبکه‌ها در اختیار جوانان قرار می‌دهند.

اسماعیلی در توضیح ساختار این شبکه ها، گفت: هر کدام از این شبکه‌ها دارای یک دبیرخانه ملی در یکی از استان هاست و تمامی شبکه‌ها در تمامی استان‌ها دبیرخانه استانی دارند.

وی ادامه داد: زنجان به عنوان استان معین و دبیرخانه ملی شبکه کارآفرینی و اشتغال پذیری جوانان انتخاب شده و یکی از دبیران سمن‌های جوانان استان، دبیر ملی این شبکه است.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در خصوص برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی تشکل‌های جوانان، افزود: این انتخابات در روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت امسال در استان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • رگبار، رعد و برق و وزش باد در زنجان پیش بینی شد
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت