Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@11:54:50 GMT

لرستان|۱۶ طرح پیشگیرانه پلیس در لرستان اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۹۲۱۱۸

لرستان|۱۶ طرح پیشگیرانه پلیس در لرستان اجرا می‌شود

فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: ۱۶ طرح پیشگیری از جرم پلیس طراحی‌شده که در استان اجرا می‌شود. ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، سردار محمدمهدیان نسب صبح امروز در دیدار با امام‌جمعه این شهرستان اظهار داشت: شهرستان پلدختر در حوزه‌های مختلف خیلی خوب عمل کرده ‌و هیچ شاخص ناامنی در این شهرستان نداریم، استان لرستان درمجموع همه شاخص‌ها از میزان متوسط کشوری پایین‌تر و از استان‌های امن کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از 25 اسفندماه تا 15 فروردین‌ماه امسال 17 درصد تصادفات در لرستان کاهش پیداکرده افزود: در ابتدای امسال هفت درصد کاهش تصادفات فوتی در سطح استان را شاهد بودیم.

فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به اینکه در سال 96هشت درصد سرقت‌ها کاهش پیداکرده که از میزان متوسط کشوری پایین‌تر است عنوان کرد: چهار تن و 70 کیلو انواع مواد مخدر کشف‌شده و طرح‌های مقابله با خرده‌فروشان در استان اجراشده است.

وی بیان کرد: 20 رویکرد مأموریتی سال 97 برای نیروی انتظامی تعریف‌شده که 13 رویکرد در رابطه با اقتصاد مقاومتی است.

مهدیان نسب بابیان اینکه استفاده از بستر رسانه‌ها و خانه مطبوعات برای آموزش همگانی به مردم مؤثر است تصریح کرد: مردم استان لرستان در پشتیبانی نیروی انتظامی بسیار قوی و خوب عمل کردند؛ 16 طرح پیشگیرانه طراحی‌شده و17 طرح قطع و سهم به این معنی که چه سازمان‌هایی در پیشگیری از جرم دخیل هستند البته نیروی انتظامی پیشگیری محسوس را وظیفه خود می‌داند.

انتهای پیام/ ز

R41450/P41362/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۲۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ۳۰ درصد پلیس‌های ترکیه در فکر خودکشی
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • دستگیری قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت
  • قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد
  • حمله به مامور نیروی انتظامی ناکام ماند
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه