Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل از آمادگی این اداره کل در راستای واگذاری فضای‌های مازاد مراکز و کارگاه‌های آموزشی به آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای و بخش خصوصی خبر داد. ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد پورقلی صبح امروز در دیدار با رئیس کانون انجمن صنفی و اعضای اتحادیه  صنفی آموزشگاه‌های آزاد استان اردبیل اظهار داشت: توسعه و تقویت آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای یکی از اولویت‌های اصلی فنی و حرفه‌ای استان در راستای حمایت از بخش خصوصی بوده و در این زمینه پیگیری‌ها و اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: باید نگاه‌های بخش دولتی و خصوصی به یکدیگر در راستای تعامل و همکاری باشد تا بخش خصوصی نیز بتواند با فراهم کردن استانداردهای لازم زمینه حضور بیش از پیش و فعال خود در تمامی عرصه‌ها به ویژه حوزه مهارت‌آموزی را تقویت و تحکیم بخشد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل از آمادگی این اداره کل در راستای واگذاری فضای‌های مازاد مراکز و کارگاه‌های آموزشی به آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: این اداره کل آمادگی دارد تا کارگاه‌های آموزشی و فضاهای مازاد خود را در راستای تقویت بخش خصوصی و توسعه آموزش‌های مهارتی توسط آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای انجام دهد.

پورقلی با اشاره به آموزش‌های مهارتی ارائه شده توسط بخش خصوصی در سال گذشته تصریح کرد: در سال گذشته دو میلیون و 652 هزار و 462  نفرساعت آموزش مهارتی در 191 آموزشگاه فعال در استان اجرا شده که این آموزش‌ها در چهار بخش کشاورزی، خدمات، صنعت و فرهنگ و هنر بوده و در مجموع 168 حرفه آموزشی در استان آموزش داده شده است.

وی با تاکید بر توسعه آموزش‌های محصول‌محور در این آموزشگاه‌ها اظهار کرد: برای افزایش بهره‌وری آموزشگاه‌ها باید سعی بر توسعه آموزش‌های محصول‌محور شود چرا که این‌گونه آموزش‌های مهارتی سبب رضایتمندی کارآموزان شده و جذب کارآموختگان را در پایان دوره‌های آموزشی مهارتی ضمانت می‌کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل از صدور بیش از 16 هزار فقره گواهینامه مهارتی الکترونیکی در استان اردبیل خبر داد و افزود: در سال گذشته 34 هزار و 100 نفر در آزمون‌های هماهنگ، صنعت ساختمان، تفاهم‌نامه و آزمون‌های ادواری شرکت کرده‌اند که از این تعداد  21 هزار و 599 نفر  قبول شدند.

در این دیدار هادی‌زاده، رئیس کانون انجمن صنفی آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای استان اردبیل نیز با قدردانی از همکاری و تعامل اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای با آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای این استان گفت: رشد و توسعه در هر دو بخش دولتی و خصوصی هدف ماست به طوری که استان حس مثبتی نسبت به آموزش‌های مهارتی داشته باشد.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه سهم هر بانک در استفاده از نقدینگی بایستی به میزان استفاده آنها از ابزارهای نوین برای تامین مالی تولید باشد گفت: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا  توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر‌کمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید  یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب و‌کار انها  باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و  میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت  خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از  ابزارهای تامین مالی  از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت  به بیش از 270 همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وی با اشاره به اینکه مجموعا 150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت:  در دولتهای قبل فقط 54همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به 19 درصد درسیده و تا امروز 117 همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟