Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی اعلام کرد: که این کشور خواستار سرمایه گذاری در دو میدان نفتی «منصوری» و «آب تیمور» ایران است .

«ولی الله محمدی نصرآبادی» امروز دوشنبه افزود: سال 96 مذاکرات شرکت نفت پرتامینا با شرکت ملی نفت ایران ادامه یافت و سفرهای زیادی از سوی نمایندگان ذیربط دو کشور انجام شد و انتظار می رود که در آینده نزدیک توافقنامه توسعه در میدان نفتی منصوری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی این اقدام جذب سرمایه گذاری چندین میلیارد دلاری برای کشورمان خواهد داشت.

محمدی افزود: قرار است پس از امضای قرارداد در حوزه میدان نفتی منصوری، مذاکرات دوجانبه در مورد سرمایه گذاری طرف اندونزیایی در میدان نفتی 'آب تیمور' ایران هم شروع شود.

میدان نفتی منصوری در استان خوزستان، در فاصله ۵۰ کیلومتری از جنوب شرقی اهواز و در حدود ۶۰ کیلومتری شمال خلیج فارس واقع است. میدان نفتی منصوری در سال ۱۳۴۲ کشف و تولید این میدان از سال ۱۳۵۳ آغاز شد. حجم ذخیره درجای نفت خام میدان منصوری معادل ۳٫۳ میلیارد بشکه برآورد می‌شود.

میدان نفتی آب تیمور نیز در ۲۵ کیلومتری غرب اهواز میان ۲ میدان مهم نفتی منصوری و اهواز قرار دارد که ساختار آن با عملیات لرزه نگاری در سال ۱۳۴۰ کشف شد.

میدان نفتی آب تیمور به وسیله رودخانه کارون به ۲ قسمت تقسیم شده است، نفت خام میدان آب تیمور از سازنده های ایلام و سرواک تولید می شود و میزان تولید آن از آغاز بهره برداری تا پایان سال ۱۳۷۰ افزون بر ۵,۴ میلیون بشکه بوده است.

**روابط تجاری

سفیر ایران در اندونزی گفت: جهش اقتصادی در روابط جمهوری اسلامی ایران و اندونزی در سال 96 براساس برنامه پیش بینی شده بود و تهران - جاکارتا در این چارچوب پیش رفتند و این امر امسال هم تداوم دارد.

حجم تجارت ایران با اندونزی نسبت به سال 95 از حدود 380 میلیون دلار با رشد نزدیک به دوبرابر به 680 میلیون دلار تا پایان بهمن ماه 96 رسید.


سفیر ایران در اندونزی افزود: صادرات ایران به اندونزی رشد 250 درصدی در این دوره داشت و از حدود 174 میلیون دلار به حدود 500 میلیون دلار افزایش یافت .

محمدی خاطرنشان ساخت: اندونزی دهمین مقصد بازار صادراتی ایران شده و این امر نشان می دهد که با وجود برخی موانع مانند مشکلات بانکی برنامه همکاری های تجاری دو کشور خوب پیش رفته است.

** همکاری علمی- فناوری

وی پیرامون همکاری دو کشور در زمینه های دیگر اظهار داشت: در سال گذشته در بخش های دیگری مانند فناوری های نانو به ویژه در بخش های دارو، و نساجی گفت و گوها و مذاکراتی در تهران و جاکارتا برای گسترش همکاری ها انجام شد که این روند امسال نیز ادامه خواهد داشت.


محمدی تصریح کرد: قرار است در صورتی که همه موارد به خوبی پیش رود دفتر ستاد فناوری نانو ایران در جاکارتا در سال جاری افتتاح شود تا روند همکاری های علمی - فناوری دوجانبه سرعت بیشتری به خود گیرد.

سفیر ایران تاکید کرد : در زمینه توافق های علمی نیز یادداشت تفاهم هایی میان دانشگاههای ایران و جاکارتا برای تقویت همکاری های مشترک علمی- پژوهشی صورت گرفت.

**همکاری های پارلمانی

سفیر ایران در اندونزی همکاری مجالس دو کشور درسال 96 را یک رویداد مناسب و رو به جلو ارزیابی کرد و گفت: سفرهای متعدد هیات هایی از نمایندگان مجالس در سطوح مختلف و همچنین اعضای گروه دوستی ایران و اندونزی به پایتخت های یکدیگر افق خوبی را برای تداوم همکاری های پارلمانی درسال جاری فراهم ساخته است.

** شتاب برنامه ها در سال 97


دیپلمات ارشد ایران در اندونزی گفت : در مجموع در بخش های مختلف روابط دو جانبه سال گذشته شاهد تحرک و دستاوردهای خوبی بودیم و برهمین اساس انتظار می رود در سال 97 شاهد شتاب روابط در همه زمینه ها باشیم .

به گفته وی 'قرار است نشست کمیسیون مشترک ایران و اندونزی در ماههای آتی در ایران برگزار شود.'

محمدی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری کمیسیون مشترک اسناد جدیدی برای همکاری های دوجانبه ایجاد شود زیرا دو طرف ظرفیت های زیادی برای همکاری های مشترک دارند.

**حمایت از کالای ایرانی

سفیر ایران با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری در مورد حمایت از کالای ایرانی گفت: نقشی که ما می توانیم دراین زمینه داشته باشیم در دو بخش افزایش صادرات غیر نفتی و خدمات فنی و مهندسی و جذب سرمایه گذاری های خارجی برای کشور است.


محمدی افزود: در بخش افزایش صادرات ایران، روند روبه رشدی را در سال گذشته شاهد بودیم و به همین دلیل امیدواریم که امسال نیز این روند سیر صعودی داشته باشد.

سفیر ایران در اندونزی درخصوص جذب سرمایه گذاری برای کشور نیز گفت: با توجه به اینکه دو طرف بر گسترش همکاری های دوجانبه تاکید دارند، به نظر می رسد درسال 97 شاهد تحولات خوبی دراین زمینه باشیم.

محمدی گفت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در اندونزی دراین راستا درصدد است تا ایران را بیش ازگذشته به اقشار مختلف جامعه اندونزی بشناساند تا به ویژه ظرفیت ها و پتانسیل های ایران در حوزه های اقتصادی و مالی برای صاحبان سرمایه وسرمایه گذاران اندونزیایی علاقه مند به حضور در بازارهای ایران هرچه بیشتر آشکار شود.

**گردشگری

سفیر ایران در اندونزی گفت: در بخش های مردمی از جمله گردشگری تحول خوبی صورت گرفت و دو طرف شاهد افزایش رفت و آمدهای گردشگران در کشورهای دیگر بودند.

وی افزود: نکته حائز اهمیت این است که عزیمت اتباع اندونزی به ایران در سال 96 افزایش یافت که این روند درسال های ماقبل اینگونه نبود.


محمدی با بیان اینکه اندونزی با بیش از 260 میلیون نفر جمعیت از ظرفیت 10درصدی گردشگری برخوردار است ابراز امیدواری کرد با فعالیت های انجام شده سهم بیشتری از این گردشگران به ایران اختصاص یابد.

** تشکیل کمیته بازی های آسیایی

سفیر ایران همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات آسیایی 2018 جاکارتا از تشکیل' کمیته بازی های آسیایی' در سفارت جمهوری اسلامی ایران در اندونزی خبر داد و گفت: دراین کمیته برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم برای تسهیل حضور ورزشکاران ایرانی در این کشور و شرکت آنها در این مسابقات انجام می شود.

براساس پیش‌بینی شورای المپیک آسیا 15 هزار ورزشکار و بیش از 5 هزار و 500 تیم ورزشی از 45 کشور در این دوره بازی‌ها حضور خواهند داشت.

هجدهمین دوره بازی های آسیایی 2018 جاکارتا از روز 18 آگوست تا 2 سپتامبرسال جاری میلادی در جاکارتا پایتخت اندونزی به عنوان میزبان اصلی و همزمان در دو شهر دیگر 'پالم بانگ' و ' باندونگ' به عنوان میزبان های مکمل در سه ورزشگاه 'گلورا، بونگ و کارنو' در 47 رشته ورزشی برگزار خواهد شد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۳۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟

 به گزارش اتاق خبر به نقل ازگسترش نیوز :تولید گاز برای خوراک پتروشیمی ها، اقدام مناسبی است که در دست اقدام قرار دارد و می تواند پتروشیمی ها را تامین کند.

مهدوی ابری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان‌های گازی کشور اظهار داشت: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

وی با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم. این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

مهدوی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

وی همچنین گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

وی یادآور شد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند. شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند

 

 

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری در نوار غزه شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در دیرالزور سوریه