Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - شهردار کرمان گفت: موضوع پسماند شهرداری کرمان باید در شش‌ماهه‌ اول سال‌جاری تعیین‌تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهران عالم‌زاده پیش از ظهر دوشنبه در نشست با مدیرعامل شرکت فن‌نیرو که با حضور علی خدادای، رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرمان، محسن پوراسماعیلی، سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری کرمان، محمدرضا قربانی، سرپرست سازمان‌های پسماند شهرداری برگزار شد، گفت: باید یک‌بار برای همیشه معضل پسماندهای شهری کرمان حل شود؛ به همین دلیل گفت‌وگو با شرکت‌های داخلی و خارجی برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌ پسماندهای شهری کرمان ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در انعقاد قرارداد با شرکت‌های طرف قرارداد، ابتدا صرفه‌وصلاح شهرداری و سپس منفعت شرکت طرف قرارداد را در نظر خواهیم گرفت.

شهردار کرمان با اشاره به فوریت ساماندهی وضعیت پسماندهای شهری کرمان گفت: با هر شرکتی که زودتر شرایط خود را اعلام کند، وارد مذاکره و عقد قرارداد خواهیم شد؛ ضمن اینکه شرایط ارایه شده از سوی آن شرکت نیز مهم خواهد بود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرمان نیز در این نشست گفت: وجود زباله و پسماند علاوه بر محیط زیست برای سلامت مردم هم مشکل ایجاد می‌کند؛ بنابراین، وضعیت زباله‌های شهری کرمان باید هرچه زودتر ساماندهی شود.

علی خدادادی با اشاره به تولید روزانه حدود ۳۰۰ تن زباله در شهر کرمان گفت: بخشی از این میزان زباله به کود کمپوست تبدیل و بخش زیادی نیز دفن می‌شود؛ به همین دلیل نیاز داریم که پسماندهای شهری هرچه سریع‌تر ساماندهی شود.

وی گفت: اگر هرچه سریع‌تر در این زمینه پیشنهادات خود را ارائه کنید، گام بزرگی در راستای حفظ سلامت مردم و محیط زیست برخواهیم داشت.

در ادامه، مقرر شد این شرکت پیشنهادات خود را در زمینه‌ چگونگی ساماندهی پسماندهای شهری کرمان با روش‌های نوین به شهرداری کرمان ارائه کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان گفت: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی‌ شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است. که امروز یازدهمین برنامه را برگزار کردیم.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد در حوزه آب و پساب به ارزش ۱۱ میلیارد با شرکت‌های فعال در شهرک علمی و تحقیقاتی افزود: تصفیه پساب به کمک نانو ازن را در مرحله پایلوت که ۵۰ لیتر بر ثانیه بود، پاسخ گرفتیم، در ادامه این شیوه به دیگر تصفیه خانه‌ها با انعقاد قرارداد تسری پیدا می‌کند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی، شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کلاه هوشمند را که بتواند یک سری داده به آتش‌نشان مخابره کند، در دستور کار دارند، افزود: به‌تازگی موضوع مهم در شهرداری، اقتصاد دیجیتال است، در این راستا چند پنجشنبه فناور با این موضوع برگزار می‌شود.

نصوحی ادامه داد: یکی از سیاست‌های مهم در این حوزه مولد سازی دارایی‌ها است که دارای طبقه‌بندی‌های مختلف همچون دارایی فیزیکی و اطلاعاتی است، اما در این برنامه دارایی‌های اطلاعاتی و داده‌ای شهرداری مدنظر است.

وی ادامه داد: در اصفهان کارت داده‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند مبنای ارائه خدمات بهتر به شهروندان باشد، البته به دنبال آن کسب‌وکار هم شکل می‌گیرد.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری دوربین‌های مختلف دارد که بسیاری از داده‌ها روزانه در آن موجود است، تصریح کرد: ممکن است سرورهای ما پاسخگو نباشد و نتوانیم داده‌ها را دائمی نگهداری کنیم، از این‌رو با کمک شرکت‌های دانش بنیان می‌توان بعضی خدمات و فعالیت ارزش افزا شوند تا همه شرکت‌ها و مردم منتفع شوند.

وی یادآور شد: بسیاری از شرکت‌ها علاقه‌مند به داشتن داده‌های شهرسازی هستند که در جلسات آینده به صورت اختصاصی برنامه‌ای را برای داده‌های خاص در حوزه شهرسازی خواهیم داشت که کسب و کار اصلی شهرداری به این حوزه اختصاص دارد و داده‌های موجود در حوزه شهرسازی با اصناف مختلف مرتبط است.

نصوحی گفت: شعار شهرداری توسعه شهر هوشمند و توجه به موضوع فناوری بوده و موضوع اقتصاد دیجیتال دارای اهمیت است.

کد خبر 747785

دیگر خبرها

  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان