Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:50:10 GMT

فعالیت بزرگترین زنجیره تولیدی شرق کشور در کاشمر

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۹۶۱۹۸

فعالیت بزرگترین زنجیره تولیدی شرق کشور در کاشمر

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: بزرگترین زنجیره تولیدی استان خراسان و شرق کشور در کاشمر وجود دارد و فعالیت می‌کند.

دکتر احمد شریعتی در حاشیه بازدید از یک شرکت کشت و صنعت در کاشمر بزرگترین اینتی گریشن خصوصی شرق کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه بزرگترین زنجیره تولیدی خراسان و شرق کشور در کاشمر وجود دارد، این فرصت را برای این شهرستان بسیار مغتنم دانست و گفت: در این زنجیره واحدهای مرغ گوشتی، مرغ مادر، مرغ تخم گذار، دامداری، کارخانه خوراک دام، کارخانه تولید مکمل و کشتارگاه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اشتغال‌زایی و درآمدزایی که این شرکت داشته برای منطقه کاشمر بسیار می‌تواند منحصر باشد، بیان کرد: وجود این مجتمع می‌تواند مبنای بهره‌برداری خوبی برای دامپزشکی هم باشد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی در ادامه با اعلام اینکه سال گذشته از نظر مالی سال بسیار خوبی نبود، اظهار کرد: به رغم بیماری‌های مختلف از جمله تب برفکی و آنفلوانزایی که داشتیم اما دامپزشکی خراسان رضوی با عملکرد مثبتی که داشت روسفید شد.

وی با بیان اینکه در حوزه بیماری‌ها کمترین تلفات را در تب برفکی، بیماری‌های واگیردار و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان داشته‌ایم، بیان کرد: در حالی که حدود 25 تا 27 میلیون قطعه آنفلوانزی فوق حاد معدومی در کشور داشتیم اما در استان خراسان با وجود همه مخاطرات این آمار در حدود 15 هزار قطعه تلفات بیشتر نبود که اغلب همان‌ها هم مربوط به مرغ‌های بومی می‌شدند که به صورت غیر مجاز وارد شده بودند.

شریعتی اظهار کرد: اکنون از پنج کریدور ورود پرندگان مهاجر در کشور سه کریدور در استان خراسان رضوی است.

وی همچنین از وجود 45 پنجره ورود ویروس در استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: به رغم تمامی این مشکلات و همجواری با افغانستان و سایر کشورها تلفات بسیاری در حوزه آنفلوانزی فوق حاد پرندگان به نسبت کشور نداشته‌ایم.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با بیان اینکه این استان یکی از 9 استان پرتراکم در مقام تولید تخم مرغ است به طوریکه در کشور مقام دوم و سوم را دارا هستیم، ادامه داد: هرچند محدودیت‌هایی در تولید واکسن در کل کشور داشتیم اما با پیگیری‌های به عمل آمده کمبود واکسن در این استان جبران شد و اکنون مشکل خاصی نداریم.

وی افزود: در اعتبارات مربوط به تملک دارایی‌ها، مباحث سخت و نرم افراز و اعتبارات هزینه‌ای موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم.

شریعتی در پایان با اشاره به اینکه برخی مشکلات پایه‌ای و ریشه‌ای است، اظهار کرد: به رغم اینکه دامپزشکی نقش مهمی در سلامت، معیشت و اقتصاد مردم دارد اما متاسفانه سرمایه گذاری خوبی در این بخش صورت نمی‌گیرد که می‌طلبد توجه جدی‌تری صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی