Web Analytics Made Easy - Statcounter

صلاحیت گزینه پیشنهادی ترامپ برای وزارت خارجه آمریکا ممکن است در کمیته روابط خارجی سنا تأیید نشود، اما احتمال دارد او در صحن سنا بتواند رأی لازم را کسب کند. ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۷ بین الملل آمریکا نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «مایک پامپئو» که هفته گذشته برای تأیید صلاحیتش در کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا حاضر شده بود، اکنون برای جلب نظر موافق این کمیته با مشکل رو به رو شده و ممکن است کارش برای انتصاب به عنوان وزیر خارجه آمریکا به صحن علنی این مجلس کشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

سناتور «تیم کین» که قبلاً در رأی‌گیری برای تأیید صلاحیت «پامپئو» به عنوان رئیس سازمان «سیا» به او رأی موافق داده بود این بار در مصاحبه با برنامه «Face the Nation» شبکه خبری «سی‌بی‌اس» گفت با انتصاب «پامپئو» به عنوان وزیر خارجه مخالفت خواهد کرد. 

«تیم کین» گفت: «ما رئیس‌جمهوری داریم که مخالف دیپلماسی است. نگرانی من این است که مایک پامپئو هم همین تمایلات برای مخالفت با دیپلماسی را نشان داده است.»

غیر از «کین»، سناتور «راند پال» جمهوری‌خواه و «جین شهین» دموکرات هم اعلام کرده‌اند با انتصاب پامپئو به عنوان وزیر خارجه مخالفت خواهند کرد. 

سایت خبری پولیتیکو نوشته در صورتی که پامپئو نتواند رأی موافق کمیته روابط خارجی سنا را به دست بیاورد، کار تأیید صلاحیت او به صحن سنا کشیده خواهد شد. 

در صورتی که تمام نمایندگان دموکرات مجلس سنا در کمیته روابط خارجی به پامپئو رأی منفی بدهند او رأی مثبت این کمیته را به دست نخواهد آورد. 

با وجود این، به نوشته «هیل» اکثر ناظران معتقدند صلاحیت پامپئو در صحن علنی سنا که دموکرات‌های میانه‌رو احتمالاً به او رأی مثبت می‌دهند تأیید خواهد شد. 

انتهای پیام/

R36444/P36439/S90,8,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط کنگره آمریکا اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کنگره آمریکا اخبار آمریکا کنگره آمریکا اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا اعزام نیروهای این کشور به اوکراین را در صورت شکست کی‌یف در جنگ رد نکرد.

به گزارش ایسنا، «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا اگر سقوط کند، این احتمال وجود دارد که آمریکا مجبور شود وارد درگیری شود و این ورود، نه صرفا با پول بلکه با حضور سربازان ما انجام می‌گیرد.»

این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که یک جناح طرفدار روسیه در حزب جمهوری خواه در حال افزایش است و او آن را به تاخیر در تصویب بودجه مازاد برای نیازهای نظامی کی‌یف متهم کرد.

به گفته جفریز، این جناح نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و معتقد نیست که روسیه دشمن ایالات متحده است. این جناح توسط «مارجوری تیلور گرین»، عضو مجلس نمایندگان رهبری می‌شود.

واشنگتن بارها گفته که آمریکا مایل به اعزام و استقرار نیروهایش در اوکراین نیست.

در این میان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه ۲۶ فوریه سال جاری میلادی اعلام کرد بود که مساله احتمال استقرار نیروهای غربی در اوکراین در نشستی در پاریس که با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور غربی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ماکرون، شرکت کنندگان درباره این مساله به اجماع نظر نرسیدند اما چنین سناریویی را نمی‌شود برای آینده کلا منتفی دانست.

پس از این نشست، نمایندگان بیشتر کشورهای شرکت کننده گفتند برنامه‌ای برای اعزام نیرو به کی‌یف ندارند.

همچنین «سرگئی ناریشکین»، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه ۱۹ مارس گفته بود که فرانسه آماده اعزام یک گروه نظامی به اوکراین است که ۲۰۰۰ نیرو دارد.

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آنها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • پیش بینی ۲۷ سال پیش برژینسکی درمورد ایران که درست از آب درآمد
  • احتمال حضور رونالدو و مسی در یک تیم قوت گرفت
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»