Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی گفت: گفتگوی ملی محدود به حوزه سیاسی نیست، ما با کسانی گفتگو می‌کنیم که سوءتفاهمی درباره موضوعی است یا اختلاف دیدگاه و اختلاف مشی داریم. گفتگو به این شکل معنا می‌دهد نه آنکه با همفکران و همسوهای خودمان گفتگو کنیم.

به گزارش صدای ایران شهیندخت مولاوردی درباره میزان شفافیت تعریف شورای نگهبان از «رجل سیاسی» گفت: شورای نگهبان طبق سیاست های کلی انتخابات تعریف معیارهای رجل سیاسی-مذهبی را شروع کرد اما هنوز کارش تمام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تعریف شورای نگهبان از رجل سیاسی کامل نشده افزود: البته برای ثبت‌نام زنان در انتخابات ریاست جمهوری مانعی وجود ندارد اما امیدواریم وقتی تعریف شورای نگهبان از معیارهای تعیین رجل سیاسی کامل شد شامل جنسیت هم بشود و حضور زنان در مرحله نهایی به عنوان داوطلب انتخابات ریاست جمهور اتفاق بیفتد و آنها نیز وارد رقابت انتخاباتی شوند.

دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی اظهار کرد: هنوز گزارش کاملی از تعریف معیارهای تعیین رجل سیاسی را ندیدیم که معیارهای دقیق تعریف شده را ارائه داده باشد، منتظریم که بررسی های شورای نگهبان تمام شود و نتیجه را اعلام کند.

وی درباره شروع جلسات گفتگوی ملی با حضور رئیس جمهور گفت: در ماه های اخیر ضرورت گفتگوی ملی را احساس کردیم، رئیس جمهور نشست هایی را با گروه ها، تفکرها و گرایش های مختلف دارد. البته فقط رئیس جمهور نباید به تنهایی بار این گفتگوها را بر دوش بکشد، بر همین اساس هر کدام از اعضای دولت در حوزه مسئولیت خود این کار را انجام می دهند اما چون تازه گفتگوی ملی شروع شده، الان نمی توانیم درباره نتایج آن اظهارنظر کنیم.

این عضو کابینه دولت دوازدهم بیان کرد: در حوزه حقوق شهروندی کار ما گفتگو است و در تهران و سفرهای استانی با گروه های مختلف گفتگو داریم. دایره گفتگو همه گروه ها را در بر می گیرد چون یکی از اهداف و مأموریت های ما بسترسازی و توسعه گفتمان حقوق شهروندی است و تنها راه رسیدن به این هدف نیز گفتگو است.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا رویکرد دولت در گفتگوی ملی محدود به موضوعات سیاسی است؟ گفت: خیر، هرچند شروعش با گفتگوی سیاسی است و وزارت کشور طرحی را آماده و به تمام استان ها ابلاغ کرد تا گروه ها و سلایق مختلف گفتگوی سیاسی را آغاز کنند ولی باید به همه حوزه ها بسط و تعمیم پیدا کند تا به راهکارهای مشخص و کارآمدی برای اداره کشور برسیم.

مولاوردی یادآور شد: گفتگوی ملی محدود به حوزه سیاسی نیست، ما با کسانی گفتگو می کنیم که سوءتفاهمی درباره موضوعی است یا اختلاف دیدگاه و اختلاف مشی داریم. گفتگو به این شکل معنا می دهد نه آنکه با همفکران و همسوهای خودمان گفتگو کنیم.

دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی در واکنش به اظهارات برخی که معتقدند گفتگوی ملی جواب نداده چون اصلاح طلبان و اصولگرایان دچار واگرایی نسبت به دولت شدند، بیان کرد: از طرف اصلاح طلبان این اعتقاد را ندارم چون چنین وضعیتی را نمی بینم.


منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد

به گزارش خبرنگار مهر، «انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور، امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات این معاونت در حوزه حجاب و عفاف اظهار کرد: طرح زیست عفیفانه با عنوان «زندگی و بالندگی» در این معاونت پیگیری می‌شود و مربیانی از سراسر کشور با همکاری آستان قدس رضوی آموزش می‌بینند تا به والدین، آموزش‌های لازم را ارایه دهند.

وی افزود: تاکنون چهار دوره آموزشی برگزار شده است که این مربیان، ابتدا برای والدین و در ادامه برای دانش‌آموزان، آموزش‌ها را ارایه خواهند داد.

معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور اظهار کرد: هویت دختران و کمک به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در حوزه‌های سبک زندگی، از دیگر برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری است که در حال انجام است.

وی با اشاره به طرح‌هایی که این معاونت با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری می‌کند، گفت: از آنجا که معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری دستگاه اجرایی نیست، بیشتر در حوزه قانون‌گذاری و سیاستگذاری فعالیت می‌کند و طرح‌هایی را با همکاری وزارت علوم در کمیسیون‌های مرتبط مجلس پیگیری می‌کند.

معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور تاکید کرد: حمایت از زنان سرپرست خانوار، از دیگر برنامه‌هایی است که طبق مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری پیگیری می‌شود.

کد خبر 6094156

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات