Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - تفاهمنامه بين دانشگاه فني و حرفه اي کشور و استانداري خوزستان براي تربيت متخصص در رشته هاي مورد نياز صنايع مهم استان از جمله نفت و پتروشيمي روز دوشنبه در محل استانداري در اهواز منعقد شد.

رييس دانشگاه فني و حرفه اي کشور در حاشيه امضاي اين تفاهمنامه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امکانات و ظرفيت خوبي در خوزستان وجود دارد و با توجه به اينکه در سال حمايت از کالاي ايراني هستيم، اين اتفاق مي تواند در پيشبرد اين هدف موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابراهيم صالحي عمران افزود: دانشگاه فني و حرفه اي در بحث تربيت نيروي انساني متخصص در رابطه با توليد و اشتغال يک دانشگاه ويژه بوده و يکي از برنامه هاي کاري ما، توسعه کمي و کيفي دانشگاه هاي فني و حرفه اي همراه با واحدهاي درسي مورد نياز است.
وي با اشاره به امضاي تفاهمنامه همکاري بين استانداري خوزستان و دانشگاه فني و حرفه اي بيان کرد: در اين راستا ١٠٠ ميليارد ريال کمک مالي از سوي استانداري و در راستاي کيفي سازي آزمايشگاه ها، کارگاه ها و دانشکده هاي مختلف اين استان در نظر گرفته شده است.
وي يادآور شد: از برنامه هاي امسال دانشگاه فني و حرفه اي، توسعه کمي و کيفي دانشگاه هاي فني و حرفه اي بوده که مي تواند در زمينه ارتقاي سطح کيفي دانشگاه کمک شاياني کند.
استاندار خوزستان نيز درباره امضاي اين تفاهمنامه اظهار کرد: تربيت نيروي انساني ماهر و کارآمد، شرط توسعه است زيرا در کنار تخصص، مهارت و تکنيک از ملزومات اجرايي کردن مهندسي ها است.
غلامرضا شريعتي افزود: پروژه هاي بزرگي در خوزستان وجود دارد که از سويي بومي نبودن اشتغال در آنها و از سوي ديگر بحث نبود نيروي ماهر لازم از طرف صاحبان مشاغل مطرح مي شود بنابراين لازم است تا زمينه مهارت افزايي نيروي انساني در اين استان فراهم شود.
وي گفت:با راه اندازي پروژه هاي بزرگي مانند پروژه نفتي غرب کارون و توسعه ميدان نفتي شرق کارون، همچنين پالايشگاه بيدبلند بحث ايجاد شرايط لازم براي مهارت افزايي خوزستاني ها به شدت احساس مي شود.
وي ادامه داد: لذا به عنوان يک کار زيرساختي ضروري ديديم که به توسعه دانشگاه و دانشکده هاي فني که به طور تخصصي تر نيروي انساني تربيت مي کنند، بپردازيم تا شاهد افزايش اشتغال در خوزستان باشيم.
شريعتي گفت: ٣٠ ميليارد ريال از مبلغ تفاهمنامه منعقده توسط دانشگاه شهيد چمران اهواز و 70 ميليارد ريال از محل اعتبارات خوزستان تامين مي شود.
7148/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای

عرفان خسرویان در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: جذب هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق فراخوان وزارت علوم انجام شده و تابع قوانین و سیاست‌های وزارت علوم است.

وی ادامه داد: منتها چون دانشگاه فنی و حرفه ای در زیرنظام مهارتی قرار دارد علاوه‌ بر شرایط عمومی که در فراخوان‌ها وجود دارد یک آزمون تخصصی نیز در دانشگاه وجود دارد که متقاضیان هیات علمی دانشگاه فنی‌حرفه‌ای باید این آزمون‌های تخصصی را هم بگذرانند تا جذب دانشگاه شوند.

وی درباره سهمیه جذب در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: سهمیه دانشگاه در فراخوان قبلی جذب ۶۰ نفر بود و این سهمیه خیلی ناچیز است پیگیر افزایش آن هستیم تا کمبود عضو هیات علمی در این دانشگاه را جبران کنیم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: تقریبا خروجی هیات علمی ما که سال گذشته بازنشسته شده اند حدود هفتاد الی هشتاد نفر هستند که قاعدتاً طبق استانداردها باید این سهمیه افزایش پیدا می‌کرد ولی در مجموع در سازمان اداری استخدامی سهمیه جذب دانشگاه محدود است این مشکل وجود دارد و به‌دنبال اصلاح آن هستیم.

وی ادامه داد: همه قوانین و مقررات کشور می‌گوید که چه به‌لحاظ نیروی انسانی چه به‌لحاظ ساختار و چه به‌لحاظ زیرساخت مطابق اسناد برنامه توسعه کشور باید دانشگاه فنی‌حرفه‌ای کشور توسعه پیدا کند حالا ممکن است یک مقاومت هایی در بخش‌های اجرایی وجود داشته باشد که امیدواریم با جلسات کارشناسی این‌ها برطرف شود این اتفاق بیفتد و هرم منابع انسانی ما اصلاح شود تا بتوانیم این کمبود نیرو را جبران کنیم.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: ضریب هیات‌علمی در دانشگاه ما یک به 180 است و حداقل نیاز به جذب یک هزار عضو هیات علمی دیگر در دانشگاه داریم، مقدمات آن از طریق وزارت علوم و سازمان اداری استخدامی درحال فراهم شدن است اگر یک هزار عضو هیات علمی دیگر به دانشگاه اضافه شود ضریب ما یک به 100 شده و اصلاح می‌شود درحال‌حاضر 700 عضو هیات علمی داریم و بیست و یک هزار نیروی حق تا تدریس با دانشگاه همکاری می‌کنند.

کد خبر 6097934

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • لزوم خودداری شهروندان خوزستانی از تردد غیرضروری در هنگام بارندگی
  • خودداری شهروندان خوزستانی از تردد غیرضروری در هنگام بارندگی