Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@18:16:25 GMT

گیاهان مختص کاشت در تراریوم

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۰۴۸۵

گیاهان مختص کاشت در تراریوم

در انتخاب گیاه به اندازه‌ی تراریوم هم دقت کنید تا سریع رشد نکنه و محیط براش کوچک نشود تا بتوانید مدت زمان بیشتری از زیبایی آن استفاده کنید، همچنین دقت کنید که گیاه به جداره‌ها نچسبیده باشد.

سرویس سبک زندگی فردا: تراریوم یا باغ شیشه‌ای به نقل از بیتوته محفظه‌های شیشه‌ای یا شفاف هستن که برای کاشت بسیاری از گیاهان استفاده میشه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم میتونه این فضا دربسته باشه، هم در باز.

 

 

چه گیاهانی در تراریوم کاشته می‌شوند؟

می‌شود از انواع مختلفی برای کاشت در تراریوم استفاده کرد، اما دقت کنید که گیاهانی که در کنار هم قرار می‌گیرند نیاز آبی یکسانی داشته باشند. بار‌ها دیده شده گیاهانی که نیاز یکسانی ندارند، اما در کنار هم منظره‌ی زیبایی ایجاد می‌کنند در یک فضا کاشته شدن، اما به مرور این کار باعث از بین رفتن تعدادی از آن‌ها می‌شود. مثلا کاشت کاکتوس در کنار سرخس یا گل سنگ منجر به از بین رفتن کاکتوس می‌شود، چون با محیط مرطوب سازگاری ندارد.

 

تراریوم:

در انتخاب گیاه به اندازه‌ی تراریوم هم دقت کنید تا سریع رشد نکنه و محیط براش کوچک نشود تا بتوانید مدت زمان بیشتری از زیبایی آن استفاده کنید، همچنین دقت کنید که گیاه به جداره‌ها نچسبیده باشد. یا اگر قصد دارید گیاهان با قامت بزرگ را انتخاب کنید حتما محفظه‌ی بزرگتری را انتخاب کنید، برای گیاهانی که به رطوبت حساس هستند از محفظه‌های در باز استفاده کنید.

 

تراریوم را در چه مکانی قرار بدهیم؟

بسته به نیاز نوری گیاهان تراریوم مکان قرار گیری فرق می‌کند، مثلا کاکتوس‌ها و ساکولنت‌ها به نور بیشتری نیاز دارند و باید در تراریوم‌های باز قرار بگیرند تا بشود روزی چند ساعت در نور ملایم قرار داد، اما گیاهانی مثل فیتونیا و سرخس و گل سنگ در نور مستقیم آسیب می‌بینند و به نور کمتری احتیاج دارند، گیاهانی که در تراریوم باز هستند نیاز آبی بیشتری پیدا می‌کنند، اما در تراریوم‌های بسته به علت رطوبت زیاد محیط، کمتر به آب نیاز پیدا می‌کنند و هر وقت که روی جداره شیشه قطرات آب نشست می‌توانید در آن را باز کنید تا رطوبت اضافی خارج شود.

 

لایه‌های خاک تراریوم

بترتیب از ته ظرف

۱) سنگریزه یا شن درشت

۲) لایه زغال

۳) لایه خزه

۴) مخلوط خاکی

۵) شن

۶) سنگ برای تزئین

 

نمونه متداول گیاهانی که در تراریوم کاشته می‌شوند.

پتوس

عشقه

فیتونیا

هیپوئستس

انواع ساکولنت‌ها و کاکتوس‌ها و گل‌های گوشتی

سرخس

سانسوریا، بگونیا، برگ بیدی و.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003MfY

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: این طرح‌ها در زمینه‌های مختلف کشاورزی، منابع طبیعی، گیاهان دارویی، مرتع داری و بیابان، زراعت و باغبانی، فنی و مهندسی، گیاه پزشکی، آفات و بیماری‌های گیاهان، اقتصادی و اجتماعی است.
گودرزی افزود: افزایش بهره وری و راندمان در نهاده‌های بخش کشاورزی، افزایش نفوذ دانش در بخش کشاورزی و انتقال این دستاورد‌ها به بهره برداران را از اهداف و مولفه‌های اصلی این مرکز دانست که از طریق دستورالعمل و مقاله‌های تروریجی و روز مزرعه انتقال می‌یابد.
او حضور محققان در مزرعه و حضور در مراکز خدمات کشاورزی و آموزش بهره برداران را از برنامه‌های مرکز تحقیقات کشاورزی عنوان کرد و گفت: سال گذشته ۳۰ هزار نفر روز آموزش‌های مهارتی بخش کشاورزی را فرا گرفتند و در این راستا رتبه سوم کشور را کسب کردیم.
مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان با پنج ایستگاه تحقیقاتی، ۹ آزمایشگاه تخصصی، دو پردیس تحقیقاتی و کشاورزی، هفت مجموعه بزرگ شامل (انار، لوبیا، گل محمدی، گیاهان دارویی، آویشن، صنوبر و پسته) و ۳۴ پژوهشگر بستر لازم را برای انجام طرح‌های تحقیقاتی فراهم کرده است.

دیگر خبرها

  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در بیرجند
  • گلچینی از گل و گیاه در نمایشگاه بین‌المللی بیرجند
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • تعریف کمپوست
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست