Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@11:17:17 GMT

معرفی ۱۲۰یافته جدید تحقیقاتی در هر سال

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۲۳۰۴

معرفی ۱۲۰یافته جدید تحقیقاتی در هر سال

جلسه مشترک سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست با حضور عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، در این نشست حمید کهرام معاون امور اقتصادی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و جمعی از رؤسای مؤسسه های تحقیقاتی، مشاوران و مدیران سازمان حضور داشتند و ضمن بیان گزارشی از دستاوردهای تحقیقاتی سازمان در سال گذشته، اهم رویکردهای تحقیقاتی ، آموزشی و ترویجی سازمان را ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی ضمن تشریح بخشی از دستاوردهای پژوهشی موسسه های تحقیقاتی تابعه سازمان در سال ۹۶ به تشریح فعالیت های انجام شده در ۶ حوزه ماموریت های سازمان در زمینه پژوهش و فناوری، آموزش، ، پایش و نظارت ،ترویج، مدیریت ذخایر ژنتیکی و تولید محصولات فناورانه پرداخت.

وی با بیان این مطلب که در سازمان تحقیقات آموزش و ترویجی کشاورزی اکنون با اصلاح آئین نامه های ترفیع و ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی بر خروجی محوری تاکیدفراوان می شود،خاطر نشان ساخت: با راه اندازی سامانه های علم سنجی و اثربخشی فعالیت های علمی و تحقیقاتی محققان سازمان در قالب مقاله مرز علم،یافته قابل ترویج و تولید محصولات فناورانه و انتقال به بخش خصوصی هدایت می شود.

زند، تعداد یافته های قابل ترویج سازمان را سالانه ۱۰۰ الی ۱۲۰ عنوان اعلام داشت که از این میان، تعداد ۲۵ تا ۳۰ یافته تحقیقاتی به معرفی ارقام جدید اختصاص دارد و حدود ۲۵ مورد آن مربوط به ارائه فرمولاسیون جدیدی از سموم است.

وی همچنین با اشاره به نوسازی ذخایر ژنتیکی که مدیریت آن بر عهده سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی است ، آن را از زیر مجموعه طرح های اقتصاد مقاومتی دانست که لازم است با اجرایی کردن قانون حفاظت از ذخایر ژنتیکی با جدیت بیشتری دنبال شود.

رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی، تولید محصولات فناورانه را یکی دیگر از ۶ حوزه وظایف ماموریتی سازمان دانست که به طور ویژه به تولیدات فناورانه بذری در محصولات زراعی، باغی و شیلات می توان به تولید هسته های اولیه نهال، واکسن های نوترکیب، احداث باغ های مادری(برای نخستین بار)، تخم چشم زده عاری از بیماری در قزل آلا و میگو و غیره اشاره کرد.

وی هم چنین با اشاره به افزایش سرانه آموزش های ترویجی از ۶۰ دقیقه در سال ۹۲ به ۳۰۰ دقیقه در سال ۹۶ از برقراری نظامی به منظور "تکمیل زنجیره اطلاعات ترویجی" در سازمان خبر داد و بیان داشت: ۱۰ هزار مروج به منظور تبادل اطلاعات و انتقال جدیدترین یافته های تحقیقاتی به مزارع در ۱۰ هزار پهنه در سراسر کشور مستقر شده اند که این مروجان، توسط ۱۰۰۰ نفر محقق پشتیبانی علمی می شوند و در مرحله دیگر این ۱۰۰۰ محقق نیز توسط ۱۰۰ محقق ارشد که جزو مجرب ترین چهره های تحقیقات کشاورزی کشور هستند، هدایت علمی می شوند و در گام آخر، کلیه اطلاعات و یافته های ترویجی گردآوری و بر روی تالار ترویج و فنون کشاورزی بارگذاری شده و به طور رایگان در اختیار عموم قرار می گیرد.

زند در ادامه سخنان خود ضمن قدردانی از دکتر عیسی کلانتری، سرمایه گذاری در تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی را مرهون تلاش های ایشان در دوران ریاست سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در سال های گذشته دانست و آن را به منزله بنای نیکی نام برد که از ایشان به یادگار مانده است.

کلانتری ضمن تشکر و تبریک سال نو ،مجموعه تحقیقات کشاورزی کشور را نیازمند بهره مندی از تکنولوژی های نوین دانست و خاطر نشان ساخت: مروجانی که در عرصه حضور دارند لازم است علاوه بر انتقال یافته های تحقیقاتی محققان داخلی کشور، جدید ترین یافته های تحقیقاتی جهان را نیز به کشاورزان انتقال نمایند.

وی با تاکید بر این که جایگاه ترویج کشاورزی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد، ضرورت سرمایه گذاری در زمینه انتقال و تولید فناوری های نو در کشاورزی را یادآور شد.

نیک کامی رئیس پژوهشکده حفاظت از خاک و آبخیزداری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، ضمن معرفی توانمندی های علمی پژوهشکده، همکاری های علمی محققان این پژوهشکده در تعامل با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بسیار خوب توصیف کرد و از رئیس سازمان محیط زیست دعوت کرد از پروژه های بیایانزدایی، کنترل گردو غبار و مدیریت منابع آبی بازدید به عمل آورد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معاون کشاورزی معاون وزیر بخش خصوصی اقتصاد مقاومتی قانون سرمایه گذاری سال نو جهان سرمایه فناوری خاک معاونت علمی و فناوری محیط زیست عیسی کلانتری اسکندر زند حمید کهرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرتفع سازی حاشیه باغ گیاه شناسی متوقف شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با پیگیری ها و دستور رییس جمهوری و معاون اول رییس جمهوری پروژه بلندمرتبه‌سازی در حاشیه باغ گیاه‌شناسی ملی ایران تا سقف ۵ طبقه محدود شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سید مجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار داشت: با پیگیری های که از طریق شخص رئیس جمهوری انجام شد با حضور وی در باغ گیاه شناسی ایران به شهردار و رئیس شورای شهر دستور توقف داده شد.

وی افزود: رئیس جمهور در تاریخ 15 اسفندماه سال 1402 دستور توقف ساخت و ساز را به شهردار و رییس شورای شهر صادر کردند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد:با پیگیری ها و دستور مشخص رییس جمهوری و معاون اول رییس جمهوری توقف ساخت تا پنج طبقه داده شده است.

بنابراین گزارش بر اساس توافق انجام شده مقرر شده باقی مانده این برج ها در فضای دیگری ساخته شود.احداث این برج می‌توانست صدمات جبران ناپذیری به این باغ ملی وارد کند و حتی قطع یا کاهش منابع آبی این باغ نیز مطرح شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟
  • تاکید بر بروز رسانی دانش پژوهشگران بخش کشاورزی
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا
  • مرتفع سازی حاشیه باغ گیاه شناسی متوقف شد