Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > مجلس - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از ابتدای شنیدن خبر بمب‎گذاری حزب جمهوری اسلامی همه نگران شهید بهشتی بودیم؛ ای کاش تفکر تشکیلاتی ایشان رواج پیدا کند.

محمود صادقی در نخستین اکران دانشجویی مستند ترور سرچشمه که به همت انجمن اسلامی دانشکده حقوق و علوم پزشکی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان خاطره‌ای از لحظه شنیدن خبر شهادت پدرش در حادثه بمبگذاری حزب جمهوری اسلامی اظهار کرد: دغدفه همه ما در آن روز شهید بهشتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ساعت‌های ابتدایی بمبگذاری می‌گفتند که شهید بهشتی زنده هستند. من و برادرم به کمک رفتیم و اجساد را به بیمارستان و سردخانه منتقل می‌کردیم تا اینکه نیمه‌های شب متوجه شدیم پدرمان شهید شدند. 

وی افزود: وقتی مشروح مذاکرات خبرگان را مطالعه می کنیم تاثیرگذاری شهید بهشتی را می بینیم. ایشان عقیده داشتند در هیچ قانونی نباید قید وجود داشته باشد همه چیز قابل عوض شدن است.

صادقی در بخش دیگری از این سخنرانی گفت: اگر ما امروز دائما اصل ۱۱۰ را مطرح می کنیم اصل ۱۰۷ را هم باید در نظر بگیریم؛ که می گوید رهبری نیز در کنار سایر مسئولین باید پاسخ گو باشد.

وی سپس اظهار کرد: از قول من نقل می‌شود که این قانون اساسی با شهید بهشتی به گور رفت، منظور از این حرف این است که این قوانین نیازمند نگهداری هستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تغییر فضای سیاسی ایران پس از حادثه بمب گذاری ۷ تیر گفت: فضا بعد از ۷ تیر پلیسی شد. به تعبیر مسیح مهاجری کسانی که هیچ سابقه ای در سیاست نداشتند هم یک دفعه صاحب ضد گلوله شدند.

نظر فرزند شهید بهشتی درباره انحصارطلب خواندن پدرش از سوی آیت‌الله منتظری

محمدرضا بهشتی نیز طی سخنانی در مراسم اکران دانشجویی مستند ترور سرچشمه که از سوی انجمن اسلامی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه یکی از محاسن رویکرد این مستند فاصله گرفتن از اسطوره سازی و نزدیک شدن به شخصیت افرادی است که این هاله اطرافشان وجود داشته است، گفت: فاصله تاریخی ایجاد شده بعد از شهادت مرحوم بهشتی موجب شده که افراد در سال های اخیر با طرح پرسش هایی درباره ایشان و دور شدن از فضایی احساسی، مواجه تازه ای با مرحوم بهشتی داشته باشند که برای خود من جالب است.

فرزند ارشد شهید بهشتی تاکید کرد: حتی در این فیلم هم چهره ای که از مرحوم بهشتی بیشتر معرفی می شود مردی در میدان عمل اجتماعی است اما ایشان اتفاقا بیشتر اهل نظرورزی بودند و بعد مرد عمل که البته جمع این دو ویژگی در یک شخصیت چندان اتفاق نمی افتد.

محمدرضا بهشتی در پاسخ به پرسشی درباره چگونگی رابطه شهید بهشتی با مرحوم منتظری گفت: مرحوم بهشتی و مرحوم منتظری از سال ها قبل از انقلاب باهم ارتباط داشتند و نوع ارتباطشان بسیار گسترده بود چه در زمان نظر ورزی ها و چه در دوران عملکرد اجتماعی که در هر دو با مرحوم منتظری سابقه طولانی داشته اند اما آنچه در این فیلم از مواجهه مرحوم بهشتی با مرحوم منتظری دیده می‌شود تنها یک لحظه است و بیشتر ناظر بر نظم محور بودن مرحوم بهشتی بوده است.

وی افزود: عبارت انحصارطلب که در این بخش از فیلم از زبان مرحوم آیت الله منتظری خطاب به شهید بهشتی مطرح می‌شود نباید مبنایی برای قضاوت رابطه این دو مرحوم با یکدیگر در نظر گرفته شود.

27216

کلید واژه‌ها : مجلس دهم - علیرضا بهشتی - حزب جمهوری اسلامی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس دهم علیرضا بهشتی حزب جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۲۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحوم قلی‌پور کیمیای فرهنگ و هنر ایران اسلامی بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت مرحوم عیسی قلی‌پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی را تسلیت گفت.

در متن پیام محمود سالاری آمده است:

«إنا لله و إنا الیه راجعون

بزرگان موسیقی مقامی در این خاک پهناور هر کدام سرمایه ای سترگ اند که مانندشان یافت نمی شود و باید آنان را کیمیاهای فرهنگ و هنر ایران اسلامی خواند.

درگذشت استاد عیسی قلی‌پور مشهور به عیسی بخشی که از ناموران موسیقی خراسان شمالی بود و به گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی مسلط و سالیانی را خنیاگر نغمات مذهبی و آیینی بود از همین سنخ است.

درگذشت این استاد نامی را به همه هنردوستان و اصحاب فرهنگ و هنر ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

رفتن او سنگین و ثلمه ای است بر پیکر موسیقی خراسان شمالی.

روح مطهرش غرق در رحمت الهی باد.»

کد خبر 6096174 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • مرحوم قلی‌پور کیمیای فرهنگ و هنر ایران اسلامی بود
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • شهید مطهری اخلاق مداری در سیاست را به ما آموخت
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه در حرم بانوی کرامت
  • ماهیت واقعی تمدن غرب برای جوانان تبیین شود
  • حمایت قوه قضائیه از اقدامات دولت
  • واکاوی مشکلات نواحی مینودر، مهدیه و شهیدبهشتی در شورای شهر قزوین