Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@10:27:31 GMT

پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های جهان

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۳۳۷۵

پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های جهان

بر اساس آمارها، شبکه‌های اجتماعی فیس بوک، یوتیوب و پیام‌رسان واتس اپ در فهرست پرطرفدارترین‌ها قرار گرفته‌اند.

به گزارش جماران، به نقل از وب سایت statista، تازه‌ترین گزارش‌های منتشر شده در ماه ژانویه سال جاری ۲۰۱۸ میلادی حاکی است که شبکه‌های اجتماعی فیس بوک، یوتیوب و واتس اپ به ترتیب رتبه‌های نخست تا سوم فهرست پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها در جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فهرست که شامل ۲۳ شبکه اجتماعی و پیام‌رسان محبوب در جهان از لحاظ تعداد کاربران می‌شود، به ترتیب به شرح زیر است:

۱. فیس بوک ( facebook ) با ۲ میلیارد و ۱۶۷ میلیون کاربر فعال در ماه

۲. یوتیوب ( youtube) با ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۳. واتس اپ ( whatsapp ) با ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۴. فیس بوک مسنجر ( facebook messenger ) با ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۵. وی چت ( wechat ) با ۹۸۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۶.کیو کیو ( QQ ) با ۸۴۳ میلیون کاربر فعال در ماه

۷. اینستاگرام ( instagram ) با ۸۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۸. تامبلر ( tumblr ) با ۷۹۴ میلیون کاربر فعال در ماه

۹. کیو زون ( QZone ) با ۵۶۸ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۰. سینا ویبو ( sina weibo)  با ۳۷۶ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۱. توییتر ( twitter ) با ۳۳۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۲. بایدو تیبا ( baidu tieba) با ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۳. اسکایپ ( skype ) با ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۴. لینکدین ( linkedin) با ۲۶۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۵. وایبر ( viber ) با ۲۶۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۶ . اسنپ چت ( snapchat ) با ۲۵۵ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۷. ردیت ( reddit ) با ۲۵۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۸. لاین ( Line) با ۲۰۳ میلیون کاربر فعال در ماه

۱۹. پینترست ( Pinterest) با ۲۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۲۰. وای وای ( YY ) با ۱۱۷ میلیون کاربر فعال در ماه

۲۱. تلگرام ( Telegram ) با ۱۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه

۲۲. بی بی ام ( BBM ) با ۶۳ میلیون کاربر فعال در ماه

۲۳. کاکائو تاک ( kakao talk ) با ۴۹ میلیون کاربر فعال در ماه

در این فهرست، شبکه اجتماعی پینترست از سایر شبکه‌های مشابه از لحاظ تعداد کاربران فعال خود در ماه سریعتر پیشرفت کرد، به گونه‌ای که این رقم را در نخستین ماه از سال ۲۰۱۸ میلادی به ۲۰۰ میلیون کاربر در ماه رساند.

از میان تمامی شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های حاضر در این فهرست، بیشتر آن‌ها به ایالات متحده آمریکا و سپس به چین و کشورهای اروپایی اختصاص یافته است.

البته با توجه به رسوایی که اخیرا ( حدود یک ماه پیش ) فیس بوک مبنی بر افشاء و سوءاستفاده از اطلاعات شخصی کاربران به بار آورد، ممکن است تعداد کاربران آن تحت تاثیر قرار گرفته باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال شبکه های اجتماعی فیس بوک یوتیوب اینستاگرام تلگرام وایبر واتس اپ توییتر وی چت پیام رسان های خارجی فیس بوک مسنجر پیام رسان ها اسنپ چت شبکه های اجتماعی ایران پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی جهان بهترین پیام رسان ها بهترین پیام رسان های جهان کیو کیو اسکایپ لاین موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۳۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام پادشاه مراکش به رژیم صهیونیستی و جهان درباره وضعیت فلسطین

پادشاه مراکش حمله به نوار غزه را لکه ننگی برای بشریت دانست و توقف این حملات و اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه قدس و مسجد الاقصی را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، «محمد ششم» پادشاه مراکش روز شنبه در سخنرانی که در پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا «احمد التوفیق» وزیر اوقاف و امور اسلامی این کشور به نمایندگی از او داشت، اظهار کرد حمله ظالمانه به غزه که مردم بی‌پناه فلسطین را در شرایطی بسیار خطرناک قرار داده، به منزله لکه ننگی بر پیشانی بشریت است.

پادشاه مراکش گفت: ما بارها خواسته خود مبنی بر توقف فوری، پایدار و فراگیر این جنگ بی‌سابقه و موافقت با انتقال کمک‌های بشردوستانه به کل نوار غزه را تکرار کردیم، ما در مقابل این فاجعه انسانی بی‌مانند در جهان معاصر، به عنوان رئیس کمیته قدس و بر اساس وظیفه‌مان در سازمان همکاری اسلامی برای همبستگی و نیز در راستای مشارکت در امدادرسانی‌ها و کمک‌هایی که کشورهای دوست و برادر انجام می‌دهند، با هماهنگی مسؤولان مصری و از طریق گذرگاه رفح شروع به ارسال مستقیم مقادیر قابل توجهی از کمک‌های انسانی برای برادران فلسطینی‌مان در غزه و قدس کردیم، و با وجود مشکلات بسیار، فعالیت میدانی آژانس بیت المال قدس را تحت نظارت خود افزایش دادیم تا طرح‌های اجتماعی و اقتصادی مفید برای ساکنان شهر قدس اجرا شده و حمایت‌های لازم از برخی از بیمارستان‌ها به عمل آید.

محمد ششم در ادامه تاکید کرد: صحبت‌های رایج درباره آینده نوار غزه تنها در صورتی محقق می‌شود که حملات متوقف شده و تمامی مشکلات ملت فلسطین برطرف شوند، نوار غزه مساله‌ای فلسطینی و بخشی از خاک سرزمین یکپارچه فلسطین است که در چهارچوب رویکرد راه‌حل ۲دولتی و طبق قطعنامه‌های بین‌المللی مربوطه باید از صلح و استقلال برخوردار شود.

او در ادامه نیز توقف تمامی اقدامات تحریک‌آمیزی که می‌تواند درگیری‌ها را تشدید کند و نیز توقف اقدامات یک‌جانبه و غیرقانونی رژیم صهیونیستی را که علیه مناطق فلسطین اشغالی از جمله قدس شریف و مسجد الاقصی با هدف تغییر وضعیت حقوقی و هویتی شهر قدس شریف انجام می‌شود، خواستار شد.

پادشاه مراکش بار دیگر بر مخالفت همه جانبه این کشور با تمامی اشکال کوچاندن اجباری، مجازات جمعی و اقدامات انتقام‌جویانه‌ای که علیه فلسطینی‌ها انجام می‌شود، تاکید کرده و از کشورهایی که در روند حل‌وفصل این درگیری از نفوذ برخوردار هستند، خواست به مسؤولیت‌های تاریخی خود عمل کرده، خرد و منطق را سرلوحه خود قرار داده و برای توقف این وضعیت فاجعه بار به شکل جدی عمل کنند و منطقه را از گرداب خشونت، سیاست به حاشیه راندن و تحمیل شرایط دور کرده و برای ایجاد شرایط مناسبی جهت آغاز یک روند مسالمت‌آمیز واقعی که به راه‌حل ۲دولتی منجر شود، تلاش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • این پهپاد نظامی سوژه شبکه های اجتماعی شد |‌ عکس
  • پیام پادشاه مراکش به رژیم صهیونیستی و جهان درباره وضعیت فلسطین
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • انصراف «سینر» از حضور در مسابقات مسترز رُم