Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:37:39 GMT

معاون حوزه هنری: هنرمندان واقعی ما شهداء هستند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۴۲۳۹

معاون هنری حوزه هنری با بیان این‌که اوج تلاش یک هنرمند رسیدن به یک سبک هنری شخصی است، اظهار کرد: اظهارنظر برجسته‌ترین کاریکاتوریست‌های دنیا در مورد آرش فروغی بیان‌کننده جایگاه بین‌المللی این هنرمند لرستانی است.

به گزارش ایسنا، منطقه لرستان، مسعود شجاعی طباطبایی در آئین رونمایی از کتاب «ریفرم» با اشاره به این‌که آغاز هفته هنر بر اساس شهادت شهید آوینی نام نهاده شده و این روز با عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نام‌گذاری شده است، خاطرنشان کرد: در این هفته به شیوه زندگی و هنر شهید آوینی به‌عنوان یک الگوی شاخص برای هنرمندان و هنرمند تراز انقلاب اسلامی توجه خاص خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که آثار آرش فروغی در مفاهیم ارزشی و انقلابی بسیار شاخص هستند، به شخصیت ارزشی این هنرمند لرستانی اشاره و تصریح کرد: هنرمندان واقعی ما شهداء هستند و آغاز هفته هنر اسلامی با سالروز شهید آوینی است که تمام وجودش را با مفاهیم شهید و شهادت آمیخته کرد.

وی در خصوص شخصیت شهید آوینی گفت: در روایت فتح که عکاس آوینی بودم، میز کار این شهید رو به قبله بود.

شجاعی طباطبایی با بیان این‌که حس عجین شده با معنویت در کلام سید شهیدان اهل قلم قابل مشاهده است، اضافه کرد: شهید آوینی کارها را با احساس خدایی انجام می‌داد.

معاون حوزه هنری با بیان این‌که چهره‌های مهم کاریکاتور جهان در مورد آثار آرش فروغی اعلام نظر کرده‌اند، ادامه داد: هنرمندان خارجی اهل تعارف نیستند و راجع به آرش فروغی مباحثی بیان کرده‌اند که نشان‌دهنده جایگاه ویژه وی است.

وی با بیان این‌که تمام تلاش هنری یک هنرمند، رسیدن به یک سبک هنری شخصی است، تصریح کرد: آرش فروغی از رویش‌های انقلاب هستند چراکه در هنر مقاومت و هنر ارزشی ما، حضور درخشانی دارند.

شجاعی طباطبایی با بیان این‌که در قضیه هولوکاست ما را متهم کردند، ادامه داد: تاوان این اتفاق، گرفتن یک کشور دیگر نیست، امروز ۷۴ کشور دنیا در جشنواره‌های ما شرکت می‌کنند و این بدان معناست که دنیا منطق ما را پذیرفته است.

معاون حوزه هنری، کاریکاتور را یک زبان بین‌المللی قابل فهم برای تمام دنیا برشمرد و اضافه کرد: جایگاه ویژه هنرمندان ایرانی تا جایی است که اگر در جشنواره‌ای حضور پیدا نکنند، آن جشنواره فاقد اعتبار است.

وی با بیان این‌که هنر هنرمندان ما در عرصه کارتون و کاریکاتور در سطح جهان مطرح است، تصریح کرد: گاهاً از هنرمندان ما به‌عنوان برنامه‌ریز جشنواره‌ها و برنامه‌های هنری بین‌المللی دعوت می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند