Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش‌ و پرورش استان قم گفت: تعامل و ارتباط سازنده با انجمن اولیا و مربیان در کاهش مشکلات و نارضایتی عملکرد مدارس بسیار مؤثر است. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴ استانها قم نظرات

علی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، در حاشیه مراسم تجلیل از آثار دهمین جشنواره تجارب و نوآوری انجمن‌های اولیا و مربیان آموزش‌ و پرورش استان قم با تأکید بر تعادل و ارتباط سازنده والدین با انجمن اولیا و مربیان به‌عنوان مهم‌ترین رکن اصلی تعلیم و تربیت اظهار داشت: این تعامل در کاهش مشکلات و نارضایتی عملکرد مدارس بسیار مؤثر است چرا که والدین می‌توانند بر فعالیت مدارس نظارت و در برنامه‌ریزی‌های کلان آن مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش‌ و پرورش استان قم افزود: هدف از برگزاری این جشنواره تقویت روحیه مشارکت و همکاری اولیا و مربیان و ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت‌ها در پیشرفت دانش آموزان، عینی و ملموس شدن کارایی و اثربخشی فعالیت‌های انجمن و در نهایت بهره‌گیری مدارس از تجربیات و مهارت‌های یکدیگر است.

وی با اشاره به مراحل اجرای این جشنواره تصریح کرد: در سال گذشته 136 طرح اجرایی، پیشنهادی و مطالعاتی در دو بخش اعضای شورای انجمن و اولیاء مدرسه، همچنین عموم اقشار جامعه ارائه شد که ازاین‌بین یک طرح رتبه وزارتی، دو طرح استانی و 7 طرح نیز در سطح ناحیه انتخاب و درمجموع 10 طرح به‌طور ملی برگزیده شدند.

یوسفی خاطرنشان کرد: این همایش با حضور مسئولان دفتر مرکزی انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌ و پرورش و بیش از 200 نفر از مدیران مدارس و اعضای انجمن در تالار آموزش خانه معلم استان برگزار شد و در پایان با معرفی آثار برگزیده، از 31 اثر در زمینه‌های گوناگون تربیتی و پرورشی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ح

R7854/P1357/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا