Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر فریدون مقدس نژاد دارای دکتری مهندسی عمران گرایش راه و ترابری از دانشگاه سیدنی استرالیا است.

وی استاد و مدیر گروه حمل و نقل دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیر کبیر از سال ۱۳۷۷ است.
دکتر فریدون مقدس نژاد دارای ۱۰۰ مقاله منتشر شده در مجلات نمایه شده آی اس آی، ۳۰ مقاله منتشر شده در مجلات معتبر بین المللی و داخلی و دارای ۱۸۰ مقاله در همایش‌های معتبر داخلی و خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکنون موفق به ثبت ۲۳ اختراع شده است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۵ کتاب تألیفی در زمینه مهندسی راه و راه آهن و سه فصل از کتب معتبر خارجی است. از جمله تجربیات شاخص مهندسی وی مشارکت در نظارت عالیه طراحی و اجرای روسازی بتنی باند پرواز فرودگاه مهرآباد، مشارکت در نظارت عالیه طراحی و اجرای روسازی بتنی طرح گسترش اپرون فرودگاه امام (ره) و طراح روسازی بتنی آزاد راه تهران-شمال است.

وی در هیأت تحریریه نشریه علمی پژوهشی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیر کبیر، فصلنامه علمی پژوهشی حمل و نقل (وزارت راه و شهرسازی) و مجله بین المللی مهندسی راه آهن (دانشگاه علم و صنعت) عضو است.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکنون موفق به دریافت عنوان پژوهشگر برتر حمل و نقل درسیزدهمین همایش بین المللی حمل و نقل ریلی و دریافت عنوان پژوهشگر برتر وزارت راه و شهرسازی در دومین همایش دادمان شده است.

دکتر فریدون مقدس نژاد تاکنون ۶۶ پایان نامه کارشناسی ارشد و ۷ پایان نامه دکتری را راهنمایی کرده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور

با حضور معاون علمی رییس جمهور جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد برتر شاگردپروری اعطا شد.

به گزارش ایسنا، اعطای جایزه شیخ مفید اقدام جدید معاونت علمی است که قرار است به اساتید برتر شاگردپرور که بیشترین زمان خود را صرف رسیدگی به امور دانشجویی از جمله در حوزه‌های آموزشی، هدایت شغلی، رفع مشکلات آنها می‌کنند.

این جایزه شامل یک بسته حمایتی یک میلیارد تومانی است که از سال جاری به ۱۰۰ استاد برتر در حوزه شاگردپروری اعطا شد و قرار است این جایزه به صورت سالانه به استادان منتخب شاگرد پرور اعطا شود.

این جایزه به نام شیخ مفید است؛ محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد. 

وی در روز یازدهم ذی القعده سال ۳۳۶ یا ۳۳۸ قمری در قریه "سویقه ابن بصری" از توابع "عکبری" در ۱۰ فرسنگی شمال بغداد، نزدیک شهر(دجیل) در یک خانواده اصیل و عمیق در مذهب تشیع به دنیا آمد و از آنجا که پدر او شخصی پارسا و مذهبی بود و به تعلیم و تربیت اشتغال داشت، شیخ مفید تحصیل را از سن کودکی آغاز کرد و از محضر بیش از ۷۰ نفر از بزرگان بهره علمی برد.

در مراسم اعطا جایزه شیخ مفید دکتر محسن شاهمرادی مدیر کل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان با گرامیداشت روز معلم و استاد، برگزاری این مراسم را نقطه عطفی در بزرگداشت مقام معلم و استاد دانست و اظهار کرد: در نظام آموزشی حلقه مفقوده‌ای وجود داشت که با اجرای این طرح و به برکت نام شیخ مفید اقدام به شناسایی استادانی می‌شود که به امر شاگرد پروری پرداخته‌اند.

شاهمرادی، با تاکید بر اینکه ما باید به هویت اصلی خود بازگردیم، یادآور شد: اجرای این طرح حتما برکاتی برای کشور خواهد داشت و جایزه شیخ مفید جایزه‌ای است که برگزیدگان از انتخاب خود خبر ندارند و به انتخاب نخبگان برگزیده می‌شوند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • تأمین آب 7500 هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید