Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@12:34:22 GMT

کاوه مدنی کیست؟ + سوابق

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۸۵۸۷

کاوه مدنی کیست؟ + سوابق

 

نام کاوه مدنی شاید با ماجرای دستگیری و خودکشی کاووس سید امامی برای اولین بار در سطح وسیعی شنیده شد. 

آن زمان بازهم محمود صادقی بود که پس از واکنش های زیادی که ماجرای فوت سید امامی در جامعه برانگیخت، نماینده تهران در توییتی گفت که کاوه مدنی معاون سازمان محیط زیست نیز جزو بازداشت شدگان موسوم به فعالان زیست محیطی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش جماران، کاوه مدنی دانشمند ایرانی، استاد امپریال کالج انگلیس بود که به دعوت کلانتری رئیس سازمان محیط زیست به ایران آمد تا معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست شود.

کاوه مدنی فارغ التحصیل کارشناسی رشته مهندسی عمران از دانشگاه تبریز است که برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به کشور سوئد رفت و در سال 1384 در رشته منابع آب از دانشگاه لوند فارغ‌التحصیل شد.
وی در سال 1388 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی عمران و محیط زیست از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس دریافت کرد و پس از آن دوره پسا دکتری خود را در رشته اقتصاد و سیاست محیط‌زیست در دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید گذرانده است.

وی در حال حاضر استاد تحلیل سامانه‌ها و سیاست در مرکز سیاست محیط زیست کالج سلطنتی لندن است. وی پیش از پیوستن به کالج سلطنتی لندن استادیار دانشگاه فلوریدای مرکزی (سنترال فلوریدا) بوده است. کاوه مدنی عضو شورای سردبیران نشریه علمی و پژوهشی مدیریت و برنامه‌ریزی منابع آب انجمن مهندسان عمران آمریکا و نشریه شهرها و جوامع پایدار انتشارات الزویر است. مدنی همچنین در اسفند ماه ۱۳۹۵ دبیر اولین کنفرانس بین‌المللی تغییر اقلیم ایران بود. بعد از رای نیاوردن حبیب الله بیطرف در مجلس دهم برای تصدی پست وزارت نیرو، کاوه مدنی به عنوان یکی‌ از گزینه‌های جوان و مورد حمایت فعالان آب و محیط زیست برای نشستن بر کرسی وزارت نیرو بود.

اتحادیه علوم زمین اروپا، کاوه مدنی، استاد مدیریت آب و محیط زیست امپریال کالج لندن، را به عنوان یکی از چهار دانشمند جوان برجسته در علوم زمین در سال 2016 معرفی کرد. این محقق ۳۴ ساله در سال ۲۰۱۲ نیز توسط انجمن مهندسان عمران آمریکا (ASCE) به عنوان یکی از ده "چهره جدید مهندسی عمران" انتخاب شده بود.

 

او در سال گذشته به دعوت عیسی کلانتری - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست - به ایران آمد و سمت معاونت آموزش و پژوهش را دریافت کرد و در مدت حضور با راه‌اندازی طرحی با محوریت #زباله، به تدوین و اجرای برنامه موضوع محور با بازهی زمانی مشخص در سطوح ستادی و ملی اقدام کرد و به گفته وی، طرح "بی زباله " در گام نخست دولتمردان، برنامه ریزان و مجریان طرحهای آموزشی فرهنگی را نشانه گرفت تا با انجام اقداماتی هرچند کوچک ولی منطبق و سازگار با محیط زیست بتواند به انتقال و ترویج پیامهای محیط زیستی در جامعه پرداخته و این درک و آگاهی را بین مردم نهادینه سازد که برای داشتن محیط زیستی سالم و به دور از هرگونه آلودگی نباید منتظر تنها اقدمات بزرگ باشیم، بلکه با انجام رویدادهای کوچک اما فراگیر و هدفمند توسط تمامی سرمایه های اجتماعی، میتوان اقدامات بزرگی را نیز رقم زد.

 

اکنون کاوه مدنی که ازین خارج شده است برخی فعالان زیست محیطی از نحوه برخورد با نخبگان ایرانی انتقاد می کنند و خروج وی را به خاطر فشار تندروها در ماجرای انتشار تصویری خصوصی از حضور وی در یک مهمانی می دانند.

کاوه مدنی خود در این رابطه چیزی نگفته است اما با انتشار شعری در حساب توییتری خود  خبر خروجش از کشور را تایید کرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال محیط زیست کاوه مدنی بیوگرافی معاون سازمان محیط زیست کاوه مدنی کیست کاوه مدنی که بود کاوه مدنی کیست سوابق کاوه مدنی کاوه مدنی سوابق بیوگرافی کاوه مدنی سوابق علمی علت استعفای مدنی رزومه کاوه مدنی کمپین بی زباله استاد زمین شناسی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۸۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • الگوسازی دانشگاه آزاد کهنوج در راستای حفاظت از محیط زیست
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است