Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مرکزی طرح‌های عمرانی استان از جمله اجرای پروژه قطار سریع‌السیر اراک- تهران و شهرک‌های خودرو و صنوف استان مرکزی را تشریح کرد. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آخرین روز کاری در سال 1396 فرصتی شد تا خبرنگاران تسنیم در نشستی 2 ساعته با "مهدی زندیه‌وکیلی" معاون عمرانی استاندار مرکزی موضوعات مختلف در حوزه عمرانی استان را به نقد و بررسی و گفت‌و‌گو بنشینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی استاندار مرکزی در بازدید از دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این رسانه در جریان فعالیت‌های خبری آن قرار گرفته و در مصاحبه‌ای تفصیلی با خبرنگاران خبرگزاری تسنیم در استان مرکزی به گفت‌و‌گو نشست.

یکی از موضوعات این گفت‌و‌گوی تفصیلی که از موضوعات مهم استان مرکزی و به ویژه مردم شهر اراک در چندین سال اخیر بوده و هست موضوع "اجرای طرح 55 متری در اراک" بود که بخش عمده این گفت‌و‌گو را به خود اختصاص داد و زندیه‌وکیلی در این مصاحبه به تشریح ابعاد مختلف اجرای این طرح در شهر اراک پرداخت که به دلیل اهمیت موضوع در بخش نخست این مصاحبه تفصیلی منتشر شد.

مشروح بخش دوم گفت‌و‌گوی خبرنگاران تسنیم استان مرکزی با "مهدی زندیه‌وکیلی" معاون عمرانی استاندار مرکزی که به موضوعات مختلف حوزه عمرانی و توسعه استان مرکزی مرتبط است در زیر می‌آید:

تسنیم: وضعیت استان و برنامه‌های بخش عمرانی مدیریت ارشد استان مرکزی برچه مبنایی قرار دارد؟

زندیه‌وکیلی: در سالی که گذشت در نمیه دوم سال دولت جدید کار خود را آغاز کرد و از زمانی که استاندار و من به این استان آمدیم وضع موجود و راهکارها را بررسی کردیم تا بتوانیم برنامه‌های توسعه‌ای که در استان وجود داشته را برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم با یک برنامه مدون‌تری در مدت چهار سال دولت دوازدهم پروژه‌ها را پیگیری کنیم.

تسنیم: وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام استان مرکزی چگونه است؟

زندیه‌وکیلی: در سطح استان پروژه‌های مهمی به شکل نیمه تمام وجود دارد که در حال اجرا بوده و اولویت ما تکمیل پروژه‌های نیمه تمامی است که از سال‌های قبل آغاز شده بوده و ما در تخصیص منابع هم این پروژه‌ها را اولویت قرار می‌دهیم.

اما گاهی ممکن است پروژه‌های جدید هم به دلیل اینکه برخی خدمات حساسیت ویژه دارند و اضطراری هستند را هم آغاز کنیم اما برنامه جدی ما این است که از سرمایه‌گذاری‌های پروژه‌های قدیمی زودتر استفاده کنیم.

تسنیم: برای امسال چه برنامه و طرح و پروژه‌هایی دارید؟

زندیه‌وکیلی: پروژه‌های شاخصی امسال به بهره‌برداری می‌رسد، برخی از پروژه‌ها هم اگر به بهره‌برداری نرسند اما پیشرفت قابل توجهی دارند، پروژه تالار مرکزی به عنوان یک پروژه شاخص بزرگ به بهره‌برداری می‌رسد.

عملیات اجرایی چند پروژه هم امسال آغاز می‌شود و چند پروژه‌هم به طور تقریبی متوقف شدند که برنامه‌ریزی شده که این پروژه‌ها به شکل عمومی از حالت توقف خارج شوند.

مهم‌ترین پروژه‌هایی که در حال اجرا هستند شامل چند طرح انتقال آب از جمله طرح انتقال آب به تفرش، انتقال آب به ساوه است که از پروژه‌های مهم استان به شمار می‌روند.

تسنیم: موضوع کاهش آلودگی هوا در استان و به ویژه شهر اراک به کجا رسید؟

زندیه‌وکیلی: چند پروژه در راستای طرح جامع کاهش آلودگی در شهر اراک داریم که روی این موضوع اقدامات زیادی انجام شد، طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک مصوبات زیادی داشت که باید پیگیری می‌شد.

از جمله احداث هزار هکتار فضای سبز بود که تا قبل از دولت قبلی در این زمینه اقدام جدی انجام نشده و ما برنامه‌ریزی کردیم و 300 هکتار آن در منطقه چقا انجام شد و امسال هم کاربری اراضی در منطقه سیبک به فضای سبز تبدیل شد و به طور جدی از شهرداری خواستیم که اجرای 300هکتار دوم را آغاز کند.

شهرداری هم به شکل جدی این اقدام را انجام داد و در روز درختکاری شاهد بودیم که هزار هکتار به شکل مستمر انجام شد که تا پایان این دلت می‌توانیم هزار هکتار را به اتمام برسانیم.

تسنیم: وضعیت طرح کاهش آلودگی هوای اراک چگونه است؟

زندیه‌وکیلی: در ارتباط با طرح جامع کاهش آلودگی اراک اقدامات دیگری در حوزه ترافیکی و انتقال صنایع مزاحم داریم که برای انتقال صنایع مزاحم بحث انتقال شهرک خودرو انجام شده اما شهرک صنوف هم داریم که امیدواریم زمین شهرک صنوف هم واگذار شود.

تسنیم: در بحث شهرستان‌های استان مرکزی چه اقداماتی انجام شده و چه برنامه‌ای دارید؟

زندیه‌وکیلی: در ارتباط با تمام شهرهای استان برای هرکدام یک برنامه تدوین شده و برخی از پروژه‌های مهم چند شهرستان را در برمی‌گیرد مانند پروژه راه اراک به فرمهین که این پروژه در دستور کار جدی قرار دارد زیرا این پروژه شهرستان‌های فراهان، تفرش، آشتیان و کمیجان را به مرکز استان متصل می‌کند در نتیجه پس از انتقال آب به شهر ساوه یکی از اولویت‌های مهم ما اتمام این راه اراک به فرمهین است.

چند پروژه در داخل شهر اراک داریم، پروژه‌های میدان شریعتی و میدان ورزش را شهرداری انجام می‌دهد که سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند، پروژه پل سنجان هم امسال عملیات اجرایی آن تداوم دارد زیرا با احداث این پروژه‌ها هم روان‌ سازی ترافیک را داریم و هم اینکه کاهش آلودگی هم به دنبال دارد.

پروژه قطار سریع‌السیر تهران به اراک را داریم که با پیگیری‌هایی که مسئولان داشتند مراحل اداری این پروژه انجام شده و امسال در دستور کار مطالعه قرار می‌گیرد و در سال‌های بعد هم اقدامات اجرایی آن‌ها آغاز می‌شود این در حالی است که اگر این پروژه اجرایی شود به توسعه اراک و استان کمک زیادی می‌کند.

تسنیم: وضعیت بخش حمل و نقل استان مرکزی را تشریح کنید؟

زندیه‌وکیلی: در ارتباط با فرودگاه حمل و نقل ترکیبی و جاده‌های خوبی داریم که شمال و جنوب و شرق و قرب را به هم متصل می‌کند در نتیجه به راه‌اندازی فرودگاه اراک می‌توانیم حمل و نقل ترکیبی داشته باشیم که با پیگیری‌های انجام شده از فرودگاه اراک پرواز‌های مرتبی به عسلویه و مشهد انجام می‌شود.

همچنین در حال پیگیری هستیم که پرواز عتبات و تهران هم انجام شود که با برقرار شدن این پروازها زمینه توسعه حمل و نقل ترکیبی انجام می‌شود و همچنین در زمینه توسعه حمل بار هم می‌توانیم فعالیت داشته باشیم.

تسنیم: وضعیت فرودگاهی استان و پروازهای این فرودگاه در اراک را تبیین کنید؟

زندیه‌وکیلی: سال گذشته در یک روز 160 پرواز از فرودگاه اراک انجام شد، خوشبختانه مرکز آموزش هوایی به اراک منتقل شده که این پروازها بیشتر پروازهای آموزشی بوده و پس از برج مراقبت مهرآباد بیشترین پرواز را اراک داشته است.

تسنیم: در بخش گردشگری چه برنامه‌ای در استان مورد توجه قرار دارد؟

زندیه‌وکیلی: یک رویکردی به بخش گردشگری امسال داریم و تمرکز را بر روی بخش بوم‌گردی و استقبال از خانه‌های روستایی و گردشگری طبیعی گذاشتیم که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده امسال می‌توانیم در این حوزه بیش از گذشته فعالیت کنیم.

این در حالی است که این حوزه هزینه زیادی هم نیاز ندارد و در بخش اقتصادی هم می‌تواند کمک خوبی داشته باشد که البته زیرساخت‌های خوبی هم در این زمینه داریم.

تسنیم: اقدام مدیریت ارشد استان مرکزی در راستای توسعه شاتغال روستایی چیست؟

زندیه‌وکیلی: در حوزه اشتغال روستایی برنامه‌ریزی جدی شکل گرفته که منابع خوبی هم برای آن برنامه‎‌ریزی شده که ما از طریق سامانه کارا در حال ثبت نام هستیم و پس از ثبت نام بانک‌های عامل پیش‌بینی شدند و اعتبارات لازم برای استان در نظر گرفته شده و افرادی که بخواهند در مناطق روستایی سرمایه‌گذاری کنند از این تسهیلات می‌توانند استفاده کنند و به نظر من امسال سال رونق اشتغال در مناطق روستایی است.

تسنیم: برای تسریع در روند فعالیت شهرداری‌های استان چه برنامه‌ریزی‌هایی شده است؟

زندیه‌وکیلی: در حوزه شهرداری‌ها در دستور کار قرار داریم که برای چهار سال دوره شهرداری‌ها یک برنامه مشخص کنیم که شهرداری‌ها برنامه محور عمل کنند، بودجه‌های سنواتی هم باید با این برنامه مشخص شود و توصیه اصلی ما به شهرداری‌ها این است که ازظرفیت‌های بخش خصوصی برای توسعه شهرها و مدیریت شهری استفاده کنند.

تسنیم: در بخش مدیریت شهری و توسعه شهری چه برنامه و اقداماتی در دست اجرا دارید؟

زندیه‌وکیلی: طرح مهمی مانند طرح بازآفرینی امید در دستور کار دولت است که رویکرد این طرح توانمندسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی است و تسهیلات خوبی هم پیش‌بینی شده که از این طریق سیما و منظر شهری ما بهتر شده و خانه‌های نامقاوم در برابر زلزله مقاومت پیدا می‌کنند و اشتغالی ایجاد می‌شود که می‌تواند محرک سایر بخش‌های اقتصاد شود.

تسنیم: کار اجرای پروژه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) به کجا رسید؟

زندیه‌وکیلی: بیمارستان ولیعصر یک پروژه‌ای بود که در دوره قبل به شکل نیمه کاری در فونداسیون رها شده بود که خوشبختانه با پیگیری‌ها فعال شد و پیش‌بینی من این است که در سال 98 به بهره‌برداری برسد، تامین مالی پروژه با تمامی مشکلاتی که وجود دارد انجام شده و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی به دنبال استفاده از یک تسهیلات بانکی هستند، پروژه با کیفیت قابل قبولی در حال اجرا است.

بیمارستان امیرالمومنین که ساخته شد بخشی از بار درمانی به آنجا منتقل شد و اگر بیمارستان ولیعصر به بهره‌برداری برسد بسیاری از معضلات در زمینه فضاهای درمانی در سطح استان از بین می‌رود این در حالی است که از استان‌های دیگر هم به این استان و این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

گفت‌و‌گو از شقایق ابراهیمی

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اجرای پروژه بزرگراه یادگار امام در تهران، اظهار کرد: این طرح اثر فوق العاده ای بر ترافیک مناطق جنوبی و جنوب غربی پایتخت خواهد داشت. این طرح سخت و پیچیده و طاقت فرسا از ۱۰ سال پیش کلید خورد اما متوقف شد. امیدواریم پس از ۱۰ سال مردم حلاوت اجرای این طرح را بچشند.

اجرای سه شیفته ادامه بزرگراه یادگار امام در محل میدان جی

وی افزود: انرژی فوق العاده ای برای رفع معارضین و اجرای پروژه به کار گرفته شده است. این پروژه در بخش پادگان جی و اراضی مربوط به آموزش و پرورش رفع معارض شده و در اختیار ما قرار گرفته و توافقات نهایی با وزارت دفاع و ارتش انجام شده و ۷۰ درصد اراضی به لحاظ امنیت اجرا در اختیار شهرداری قرار گرفته است.

حق بین با بیان اینکه طرح های ترافیکی برای میدان جی پیش بینی شده است، یادآور شد: قرار بر این است انسداد میدان جی در شورای تأمین مطرح شود و امیدواریم هفته آینده مجوز انسداد مسیر صادر شود؛ هرچند مشکلاتی برای تردد شهروندان ایجاد خواهد شد اما درخواست داریم همکاری لازم صورت بگیرد و ما نیز سعی خواهیم کرد در سه شیفت، این بخش از پروژه را پیش ببریم.

ایجاد فضای سبز هفت هکتاری در میدان جی و میدان فتح

وی ادامه داد: ۴۰ درصد از پروژه بزرگراه یادگار امام در میدان جی قرار گرفته و شاید ناچار شویم پس از تصویب در کمیسیون برخی درختان را جابجا کنیم و پس از جابجایی این درختان و اجرای طرح، فضای سبز هفت هکتاری در میدان جی و میدان فتح ایجاد خواهد شد. هرکسی با هواپیما وارد شهر شود تقاطعی فوق العاده را در این مسیر مشاهده خواهد کرد.

حق بین با بیان اینکه این پروژه در میدان فتح سه سطحی است، یادآور شد: یک تونل ۳۵۰ متری در پروژه پیش بینی شده است. برای اینکه بتوانیم از معارضین عبور کنیم سعی خواهیم کرد شرایط را با تأسیسات موجود منطبق کنیم. یکی از پایه های تقاطع با تأسیسات مواجه شد که بارها طرح را مورد بررسی قرار دادیم تا مشکلی ایجاد نشود.

وی با اشاره به حمایت جدی از این پروژه برای تأمین منابع، گفت: ۲۱ هزار آرماتور، تعداد دو هزار و ۵۰۰ شمع در قالب ۷۵ کیلومتر شمع گذاری در طول اجرای پروژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. تکنیک ساخت در دو دهانه پیش تنیده است و به همین جهت زمان بیشتری برای اجرا نیاز دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تأکید کرد: پیش بینی ما این است که بخشی از این پروژه که ترافیک قابل توجهی از میدان فتح را برطرف می کند، در ۶ ماه آینده تکمیل کنیم و به بهره برداری برسانیم. لذا پروژه به یکباره افتتاح نمی شود و به تدریج مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. اگر شورای تأمین به انسداد میدان جی کمک نکند، کار ابتر خواهد شد و امیدواریم با مجوز شورای تأمین و همکاری پلیس و اطلاع رسانی به شهروندان، پروژه اجرایی شود.

وی اضافه کرد: در فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی عملیات اجرایی در حال انجام است؛ هرچند پیشرفت پروژه به دلیل وجود چند معارض بالا نیست اما مبالغ برای رفع معارض در اختیار منطقه قرار گرفته و پس از رفع معارضین، طرح پیش خواهد رفت. به یک ماه جهت رفع معارض و دو تا سه ماه رفع مشکلات تأسیسات نیاز داریم و پس از آن عملیات عمرانی اجرا خواهد شد و در نهایت تا پایان امسال به نتیجه خواهد رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در واکنش به اظهارات اعضا، با بیان اینکه ممکن است ناچار به جابجایی درختان شویم، گفت: تمامی مکاتبات صورت گرفته و مجوزهای کمیسیون ماده هفت اخذ شده و جلسات متعددی با معاون خدمات شهری و مدیرعامل سازمان بوستان ها برای اجرای طرح در سال ۱۴۰۳ برگزار شده است. تلاش کردیم حداقل جابجایی ها صورت گیرد.

وی اضافه کرد: درخواست ما بر اساس آراء کمیسیون ماده هفت صورت می گیرد. مطلقاً حوزه فنی و عمرانی در جابجایی درختان نه تخصص دارد نه زمان آن را. مگر اینکه منطقه ای توسط پیمانکار نسبت به جابجایی جهت اجرای طرحی درخواست کرده باشد و کمکی به آنها انجام شود.

حق بین با بیان اینکه پیمانکار بزرگراه یادگار امام (ره) قرارگاه خاتم است و با وسواس و دغدغه خاصی پیش می رود، اظهار کرد: پروژه تقاطع شادمهر مورد تقاضای ساکنان آن محدوده است و ورود به آن با سختی هایی روبه رو است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه موضع ما کاملاً روشن است، یادآور شد: فعالیت های گسترده معاونت فنی و عمران نشان می دهد که اقدامات برای توسعه زیرساخت هاست و بخشی از کارها نیز کمک به سایر بخش ها برای تسهیل در روند مناقصات است. هدف برای ما اجرای کدپروژه های زیرمجموعه معاونت است. اگر عملکرد شرکت ها ملاحظه شود بیش از ۹۰ درصد پیشرفت را شاهد خواهیم بود.

وی اضافه کرد: بخشی از پروژه ها مربوط به دوره قبل است که شروع شده و معطل مانده بود. ما کمک کردیم پروژه ها به سرانجام برسد. فعلاً برنامه ای برای ساخت مجموعه های جدید نداریم. ساخت پارکینگ ها انجام می شود. از جمله پروژه امیرکبیر که در سال قبل افتتاح شد. پروژه مینابی در منطقه ۱۵ نیز به زودی افتتاح خواهد شد که در حوزه حمل و نقل است اما ما به اجرای این طرح ها کمک کردیم.

حق بین با بیان اینکه سازمان میادین میوه و تره بار نیز درخواست کمک کرده بود، گفت: اگر این توان برای کمک به دیگر بخش ها وجود داشته باشد، کمک خواهیم کرد؛ در غیر این صورت امور خود را دنبال می کنیم. با سازمان مدیریت بحران نیز همکاری هایی داریم و اقدامات در مجموع گسترده است، اما رصد می کنیم که این اقدامات با وظایف اصلی تداخلی دارد یا خیر.

گشایش مسیر جدیدی از تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان ظرف ۲ هفته آینده

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اعلام اینکه به زودی نصب بنرها و اطلاع رسانی جدید در قالب تلویزیون های شهری در سطح شهر برای معرفی طرح ها انجام خواهد شد، تصریح کرد: ظرف دو هفته آینده مسیر جدیدی از تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان گشایش خواهد یافت؛ کمااینکه پیش از این نیز مسیر دیگری از تقاطع بدون هیچ تشریفاتی در دسترس قرار گرفت.

وی با اشاره به رفع معارضین بزرگراه شهید بروجردی و تأخیر در رفع آن به دلیل مشکلات مالی، گفت: یکی از پلاک های موجود ۲۴ ورثه دارد که برای ما مشکل ایجاد کرد. در این زمینه معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری حمایت قابل توجهی داشته و اگر این حمایت نبود، بخش قابل توجهی از توفیقات حاصل نمی شد.

آرماتورهای پل‌هایی که اصلاح طلبان روی آن خاک ریخته بودند به سرقت رفته است

معاون فنی و عمرانی شهرداری با بیان اینکه آرماتورهای پل هایی که روی آنها خاک ریخته بودند به سرقت رفته است، یادآور شد: تعدادی از شمع ها نیز معدوم شده بود و گفته بودند که قرار نیست طرح ها اجرا شود. پروژه ای که زیر خاک بود امروز به یکی از پروژه های بزرگ شهری تبدیل شده است.

آسفالت‌ریزی در محوطه ۲۶۰ مدرسه در سال گذشته

وی اضافه کرد: توزیع آسفالت حاصل تلاش ساعت ها کار همه همکاران ماست و کارگران این بخش اقدامی بسیار فرسایشی انجام دادند. این کار همچنان استمرار دارد و به پایان نرسیده است. در راستای توزیع آسفالت ۳۲ کمیته برگزار و مسائل دنبال شد.تذکری پیش از این توسط خانم سلیمانی در مورد کیفیت آسفالت مطرح شده بود که باید بگوییم که آسفالت پنج هزار و ۷۰۰ نقطه عملیاتی و ۹۰ هزار نقطه لکه گیری شد. از یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن، میزان زیادی لکه گیری صورت گرفت. ممکن است به دلیل شرایط محیطی امکان توزیع مکانیزه وجود نداشته باشد.

حق بین با بیان اینکه ۳۰ هزار تن برای آسفالت مدارس تحویل داده شد، گفت: محوطه ۲۶۰ مدرسه در سال گذشته آسفالت شده است.

کد خبر 6093091

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم