Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک وکیل مسلمانان میانمار که بر تجاوز گروهی و قاچاق زنان و دختران تمرکز دارد، از شورای امنیت سازمان ملل درخواست کرد که میانمار را به دلیل "جرایم وحشتناکش" علیه مردم روهینجا و سایر گروه‌های قومی به دیوان کیفری بین‌المللی احضار کند.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، راضیه سلطانه که از سال ۲۰۱۴ در اردوگاه‌های آوارگان با زنان و دختران روهینجایی کار کرده است، به شورای امنیت گفت: در جایی که من از آن می‌آیم، زنان و دختران تنها به این دلیل که روهینجایی هستند مورد تجاوز و شکنجه ارتش قرار گرفته و کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانه نخستین زن روهینجایی است که در قدرتمندترین نهاد سازمان ملل از رنج مردمش گفت و افزود، آنها در میانمار به عنوان یک اقلیت قومی به رسمیت شناخته نمی‌شوند.

دولت میانمار، روهینجایی‌ها را مهاجرانی از بنگلادش می‌داند که به طور غیرقانونی به میانمار آمده‌اند و شهروندی آنان را نمی‌پذیرد.

در پی خشونت‌های استان راخین میانمار در اوت گذشته، نزدیک به ۷۰۰ هزار تن از میانمار فرار کرده و به بنگلادش گریخته‌اند.

سلطانه در سخنان خود خطاب به شورای امنیت، از خشونت جنسی در درگیری‌های میانمار گفت. او اظهار کرد، در تحقیقات و مصاحبه‌هایش مدارکی وجود دارند که نشان می‌دهند سربازان دولت میانمار "به بیش از ۳۰۰ زن و دختر در ۱۷ روستای استان راخین تجاوز کرده‌اند".

وی افزود، با در نظر گرفتن این که بیش از ۳۵۰ روستا از ماه اوت مورد حمله قرار گرفته‌اند، "این آمار تنها بخشی از آمار واقعی تجاوزهاست".

سلطانه تصریح کرد: به دختران شش ساله تجاوز گروهی شده است. زنان و دختران در خانه‌های خودشان دستگیر و به آنان تجاوز گروهی شده است. برخی از آنان عقیم و زنده سوزانده شده‌اند.

این وکیل اظهار کرد، این تجاوزها از جانب صدها سرباز و در مناطق مختلف راخین صورت گرفته که این مساله "مدرکی است که نشان می‌دهد این تجاوزها به طور سیستماتیک برنامه‌ریزی شده و به عنوان سلاحی علیه مردم از آن استفاده شده است".

وی تصریح کرد، عقیم کردن زنان پس از تجاوز به آن‌ها نه تنها موجب وحشت مردم روهینجا شد، بلکه بیانگر آن است که این اقدام "به طور خاص برای از بین بردن توانایی تولید مثل آن‌ها" صورت گرفته است.

بناست اعضای شورای امنیت در اواخر ماه جاری میلادی از میانمار و بنگلادش دیدار کنند. سلطانه در همین راستا به اعضای شورای امنیت گفت، باید با زنان و دختران در اردوگاه کاکس بازار ملاقات کنند و برای پایان دادن به قاچاق فزاینده دختران ۱۲ ساله با بنگلادش همکاری کنند.

این وکیل اظهار کرد: دختران و زنان جوان ربوده می‌شوند و یا به آنان وعده‌هایی برای کار یا ازدواج داده می‌شود و سپس ناپدید می‌شوند.

وی افزود، شورای امنیت باید بدون تاخیر میانمار را برای رسیدگی به جرایم هولناکش علیه روهینجایی‌ها به دیوان کیفری بین‌الملل ارجاع دهد.

او همچنین اعمال فشار بین‌المللی را برای پایان دادن به معافیت از مجازات، حمایت از اصلاحات سیاسی و حقوقی و توقف ظلم و ستم اقلیت‌های قومی، علیه میانمار خواستار شد.

پرامیلا پیتن، نماینده ویژه سازمان ملل در زمینه خشونت جنسی در درگیری‌ها اظهار کرد، گزارش جدید آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل "نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۷ از خشونت جنسی به عنوان یک تاکتیک جنگی و تروریستی و ابزاری برای سرکوب سیاسی استفاده شده است"، البته نه تنها در میانمار، بلکه در بسیاری کشورهای دیگر.

وی افزود، برای جلوگیری از عادی شدن تجاوز در جنگ، رسیدگی به این مساله بسیار ضروری است.

پیتن از جامعه بین‌الملل درخواست کرد که تشکیل صندوقی برای پرداخت غرامت به بازماندگان خشونت جنسی مرتبط با درگیری را در نظر بگیرد و به آسیب‌های روحی این افراد رسیدگی کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو

اکسیوس به نقل از افراد مطلع به موضوع گزارش داد که یک گروه دو حزبی از سناتورهای آمریکایی در طی تماسی با مقامات ارشد دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) نگرانی‌های خود را در مورد تصمیم احتمالی دادگاه برای صدور حکم بازداشت علیه مقامات ارشد اسرائیلی مورد بحث قرار دادند.

به گزارش ایسنا، این تماس ظاهرا روز چهارشنبه برگزار و محرمانه تلقی شده است و مشخص نیست کدام سناتورها در این تماس شرکت کرده‌اند.

بنا بر گزارش‌ها، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، از صدور حکم بازداشت علیه او عصبی است و قانونگذاران آمریکایی را تحت فشار قرار داده تا تلاش کنند دیوان کیفری بین‌المللی را متقاعد کنند که با برنامه‌های احتمالی خود پیش نرود.

به گزارش اسپوتنیک، رسانه‌ها گزارش دادند که جمهوری‌خواهان کنگره در حال تهیه پیش‌نویس قانونی برای انتقام گیری از هر مقام دیوان بین‌المللی کیفری هستند که در صدور حکم بازداشت علیه رهبران اسرائیلی دخیل باشد.

کاخ سفید گفته دیوان کیفری بین‌المللی هیچ صلاحیتی ندارد و از تحقیقات آن حمایت نمی‌کند.

روز دوشنبه، رسانه‌های آمریکایی به نقل از یک مقام اسرائیلی مطلع گزارش دادند که دیوان کیفری بین‌المللی ممکن است حکم بازداشت نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ و دیگر مقامات ارشد این رژیم را در اوایل هفته آتی صادر کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • هشدار دادگاه لاهه به اسرائیل درباره ارعاب دادگاه و کارکنان
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • تلاش سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو
  • تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو
  • تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو
  • چرا مقام های اسرائیلی از دیوان کیفری بین المللی واهمه دارند؟ / غرب بر سر دوراهی؛ بازداشت نتانیاهو یا برباد رفتن اعتبار باقی مانده