Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از انتخاب استان زنجان به عنوان پایلوت طرح تولید محصولات گواهی‌شده در کشور خبر داد و گفت: طی جلسه تخصصی "تامین امنیت غذایی" که روز سه شنبه 21 فروردین ماه جاری با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر رسول زارع معاون پژوهش و فناوری سازمان، دکتر عسکری مدیر برنامه امنیت غذایی، مهندس خشنود عضو هیات امنای انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان زنجان، دکتر مروتی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، دکتر باغستانی و تعداد دیگری از کارشناسان در سازمان تحقیقات برگزار شد، مباحث مختلفی همچون تعیین و تبیین فرآیند و روش اجرای پایلوت در این استان و استفاده از ظرفیت های متقابل در تولید، نظارت و فروش محصولات کشاورزی گواهی شده و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در سال حمایت از تولید ملی مورد بحث و بررسی قرارگرفت و مقرر شد استان زنجان به عنوان پایلوت تولید محصول گواهی شده انتخاب و از سال جاری کار خود را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسین جعفری ب ا اشاره به سوابق کاری موفق استان و ایجاد زیرساخت های مورد نیاز در این زمینه، افزود: مصرف پایین سموم در روند تولید محصولات در استان، تهیه دستورالعمل های فنی در استان، استقرار آزمایشگاه رفرانس فلزات سنگین و باقی مانده کود کشور در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان را از جمله دلایل انتخاب این استان به عنوان پایلوت تولید محصولات گواهی‌شده در کشور می باشد.

وی وجود انجمن مهرانه در استان و حمایت های این انجمن را از دیگر دلایل انتخاب استان زنجان به عنوان پایلوت برشمرد و اظهار داشت: فعالیت های انجمن مهرانه در گذشته عمدتا در حوزه درمان متمرکز بوده است اما این انجمن اخیرا در حوزه پیشگیری نیز ورود پیدا کرده و در این راستا هزینه های اولیه مربوط به انجام آزمایشات استاندارد (بالغ بر 1.5 میلیون تومان برای هر محصول) در روند تولید محصول گواهی شده در استان را متقبل شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به استقرار دفتر سلامت غذا و محیط زیست در سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان و پیگیری برنامه ها با حضور مستمر کارشناسان در این دفتر تصریح کرد: بنا شده فعلا کار تولید و توزیع محصول گواهی شده در استان زنجان با برند مهرانه انجام گیرد.

دکتر جعفری افزود: تولید محصول گواهی شده در استان از هفت محصول سیب، انگور، زردآلو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، خیار و پیاز که عمدتا مصرف تازه خوری دارند، آغاز شده و امید است تا پایان سال عملکرد خوبی در این زمینه حاصل شود. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در اجرای طرح تولید محصول گواهی شده در استان زنجان اولویت با کشاورزانی خواهد بود که کد 16 رقمی برای محصول خود دریافت کرده اند، گفت: 17 مورد استاندارد تشویقی و 4 هزار کد 16 رقمی در استان زنجان دریافت شده است

دکتر جعفری افزود: سال گذشته نیبا اعطای یک هزار و 800 مورد کد 16 رقمی به محصولات مختلف، بالغ بر 65 هزار تن محصول نظارت شده در استان زنجان تولید شد.

گفتنی است، کد 16 رقمی به محصولاتی اعطا می شود که بر صفر تا 100 تولید محصول توسط کلینیک های گیاه پزشکی و کارشناسان به طور دقیق نظارت شده و این محصولات در بسته بندی های خاصی که مشخصات محصول از جمله کد مربوط به کلینک نظارت کننده و کد کشاورز تولید کننده بر روی آن درج شده است، در بازار عرضه می‌شوند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی

پس‌ از جنجال‌ها در خصوص تولید موبایل با برند نوکیا در ایران بدون مجوز از شرکت نوکیا، سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارت‌خانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس‌ از جنجال‌ها در خصوص تولید موبایل با برند نوکیا در ایران بدون مجوز از شرکت نوکیا، سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارت‌خانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد.

ابتدای امسال معاون وزیر صمت اعلام کرده بود سازمان توسعه تجارت باید در خصوص استفاده از برند نوکیا و تایید نمایندگی نوکیا اظهارنظر کند.

به نظر می‌رسد در روزهای آینده این سازمان به دعوای تولید نوکیای تقلبی در ایران خاتمه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • ماجرای تولید نوکیای تقلبی جدی شد
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد