Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@16:18:39 GMT

کاوه مدنی نگاه کن: دسته تبر از جنس ماست

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۱۲۷۵۵

کاوه مدنی نگاه کن: دسته تبر از جنس ماست

اگر بگوییم برخی از همکاران و محیط زیستی ها را پس از 12 سال در این ماجرا شناختم، گزافه نگفته ام. کسانی که پای کاوه مدنی به پردیسان نرسید، تیشه شان را برای ریشه اش تیز کردند. کسانی که من هم به عنوان یک روزنامه نگار این حوزه پشت کارهایشان ایستاده بودم. همین طور که امروز پشت فعالیت های کاوه مدنی در قامت معاون پردیسان ایستادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می کردم آنها هم محیط زیست را بی بهانه و بی مایه می خواهند.

ایران آنلاین /زهرا کشوری –روزنامه نگار

کاوه مدنی رفته است و حالا بهتر می شود از او نوشت...به کار کردن با کاوه مدنی افتخار می کردم؛ هرچند که نشد. در نقطه ای که او پیشنهاد داده بود، نمی توانستم مفید باشم به دلایل زیادی.. من عاشق نوشتن ام و عاشق محیط زیست. دو_سه سالی میشد که روزنامه ای برای نوشتن از محیط زیست نداشتم، هرچه نوشتم از میراث فرهنگی بود. هرگز خوشحالی خودم را از اینکه می توانستم جزو تیم کاری مدنی باشم، پنهان نمی کنم. اینکه بهانه ای باشد برای دوباره نوشتن از محیط زیست. دلایل دیگری هم دارم. او به گفته اساتیدش آدم جمع کرد گروه های کارآمد بود. همین الان بروید و حال روز معاونت آموزش و پژوهش بعد از مدنی را ببینید. ببینید چه حال بدی دارند این روزها. اما از بد روزگار می دانستم که نمی توانم مفید باشم. اوروابط عمومی را به من پیشنهاد داد. قبل از اینکه بگوییم نه، با دو نفر مشورت کردم. گفتند موقعیت وسوسه برانگیزی ست. دلایلم را گفتم و اینکه نمی توانم مفید باشم اما نمی دانم واکنش کاوه مدنی چیست! دوستی گفت: منت کاوه مدنی را از سرت بردار. شرایط سخت جلوی پایش بگذار. مثلا حقوق بالا بخواه. سازمان پولی ندارد و مساله خود به خود منتفی می شود... نمی تونستم. هرگز نتونسته حرف دیگری را بزنم تا حرف که باید را نزنم. نگفتن اصل ماجرا به کاوه مدنی شریف و متین که دیگر ظلم مضاعف بود. به کسی که صادقانه و بعد از حکم کلانتری به تو پیشنهاد همکاری داده بود. همه دلایلم را گفتم. برای او قابل قبول نبود به گمانم(شاید) اما قابل احترام. مثل همیشه گفت:«می فهمم.درک می کنم.». ویژگی که همکارانش همین دیروز از آن یاد کردند. او هرگز اهل تحکم و دستور نبود. اهل مشورت بود. اهل همگرایی. همین ویژگی هم از یک معاونت، یک جمع دوستانه ساخت. چیزی که در سازمان ها و نهادها و ارگان های ما کیمیایی دست نیافتنی ست. این را من نمی گوییم. بروید پردیسان و ببینید. حرف های دیگری هم دارند. شاید همین ویژگی او باعث شد تا اگر جایی می تونستم و در راستای کمک به طرح های صد روزه معاونت کاری از دستم بر می آمد، دریغ نکنم. کار زیادی از دستم برنیامد. من بودم و همین توییتر. همین هم برنتافتید دوستان. بزرگواری پیغام داد:«280 کاراکتر توییتر را خرج چالش کاوه مدنی نکن.»

اگر بگوییم برخی از همکاران و محیط زیستی ها را پس از 12 سال در این ماجرا شناختم، گزافه نگفته ام. کسانی که پای کاوه مدنی به پردیسان نرسید، تیشه شان را برای ریشه اش تیز کردند. کسانی که من هم به عنوان یک روزنامه نگار این حوزه پشت کارهایشان ایستاده بودم. همین طور که امروز پشت فعالیت های کاوه مدنی در قامت معاون پردیسان ایستادم. فکر می کردم آنها هم محیط زیست را بی بهانه و بی مایه می خواهند. مثل من روزنامه نگاری که به حقوق بخور و نمیر روزنامه نگاری و جفاهای آن دل بسته ام و نگفته اما تا به امروز چه کشیده ام در این وادی.

از ‌برخی از محیط زیستی ها می گویم. از همان ها که بعد از مدتها یادت کرده بودند. از همان ها که در تمام این دو سال نپرسیده بودند چرا دیگر در حوزه محیط زیست نمی نویسی؟ می خواستن اطراف مدنی خالی باشد و بلاخره تو در جایی قرار گرفته بودی که آنها یادت کنند. از آنهایی که طرح 100 روزه کاوه مدنی را در فضای مجازی سلاخی کردند و در خفا نامه زدند به معاونت او که ساماندهی آن طرح را به ما بسپار. از آنها که خود را محیط زیستی می دانستند و با زبان غریبی حرف می زدند. همانها که خود را فعال محیط زیست می دانستند و دامان ملکه انگلیس را به کاوه مدنی نشان دادند. همان کانال دارهایی که می دانستند قرار نیست در آن جایگاه قرار بگیرم اما بازهم آن را بهانه ای کردند برای زدن. کاوه مدنی از خودی ها کم نخورد. از خودی هایی که امروز یا سکوت کرده اند یا قلم به دفاع از او برداشته اند. بدتر از آن همچنان از راه دور او می زنند.

کاوه مدنی نگاه کن: دسته تبر از جنس ماست...

و... حالا کاوه مدنی رفته و محیط زیست مانده است برای شما. چقدر سخت می شود به شما اعتماد کرد دوست عزیز.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد