Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری کشورمان می‌گوید ایران در چهار سال گذشته قوانین مبارزه با دوپینگ را نقض نکرده و کاهش سهمیه وزنه‌برداری ایران برای المپیک ۲۰۲۰ ناعادلانه است. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۸ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی مرادی در اعتراض به کاهش سهمیه‌ وزنه‌برداری ایران برای حضور در بازی‌های المپیک 2020 و با اشاره به اینکه رکود خوب ایران در سال‌های اخیر در زمینه مبارزه با دوپینگ از سوی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری (IWF) نادیده گرفته شده است، به سایت «اینساید دِ گیمز» گفت: ما این تصمیم ناعادلانه را نمی‌پذیریم و نسبت به این موضوع اعتراض خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این راه حمایت کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش ایران را دارد، صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: وزنه‌برداران سرشناس ما از جمله کیانوش رستمی، سهراب مرادی، بهداد سلیمی و سعید علی‌حسینی در داخل و خارج از مسابقات همیشه تست دوپینگ داده‌اند و در بالاترین سطح پاکی باقی مانده‌اند.

تمامی این چهار وزنه‌بردار در رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان و بزرگسالان دارای رکورد جهانی هستند و همه آنها در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان که سال گذشته در آناهایم آمریکا برگزار شد به مدال رسید، جایی که ایران در بخش مردان با کسب 14 مدال به کار خود پایان داد، اما ایران از بین این چهار نفر تنها دو وزنه‌بردار را می‌تواند به بازی‌های المپیک 2020 بفرستد چون به دلیل نقض قوانین دوپینگ توسط وزنه‌برداران ایرانی که به سال 2010 بازمی‌گرد، سهیمه این کشور در بازی‌های المپیک کاهش یافته است.

بر اساس سیاست تأیید صلاحیت که هفته گذشته توسط IWF اعلام شد و مورد تأیید کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) قرار گرفت، کشورهایی که از هر گونه دوپینگ پاک هستند، می‌توانند با حداکثر هشت وزنه‌بردار (چهار مرد و چهار زن) خود در بازی‌های المپیک 2020 توکیو حضور پیدا کنند، این در حالی است که کشورهایی که از زمان المپیک 2008 پکن بین 10 تا 19 سابقه دوپینگ داشته‌اند، سهمیه‌شان نصف شده و کشورهایی هم که بیش از 20 مورد دوپینگ داشته‌اند تنها حق فرستادن یک وزنه‌بردار مرد و یک وزنه‌بردار زن به توکیو را خواهند داشت.

تنها پنج کشور ارمنستان، جمهوری آذربایجان، بلاروس، قزاقستان و روسیه هستند که 20 مورد و یا بیشتر دوپینگ داشته‌اند. سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری بلاروس سیاست سختگیرانه جدید فدراسیون جهانی وزنه‌برداری را "یک فاجعه" برای کشور خودش، روسیه و قزاقستان توصیف کرده است. کشورهایی هم که سهمیه‌شان به چهار وزنه‌بردار (2 مرد و 2 زن) کاهش یافته عبارتند از آلبانی، بلغارستان، هند، ایران، مولداوی، رومانی، ترکیه، اوکراین و ازبکستان. ممکن است به این لیست تایلند هم اضافه شود.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ایران تأکید کرد: بر اساس آمار IWF، ایران از سال 2008 تا کنون 10 مورد دوپینگ مثبت داشته است و تنها دو سهمیه مرد و دو سهمیه زن به ما اختصاص یافته است که خیلی کم است، این در حالی است که کشورهایی با 9 مورد دوپینگ مثبت، چهار سهمیه مرد و چهار سمیه زن دریافت کرده‌اند که این خیلی عجیب است.

در سایت رسمی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری نام 11 وزنه‌بردار ایرانی از سال 2008 تا آوریل 2014 دیده می‌شود که به دلیل تست دوپینگ با محرومیت‌هایی مواجه شده‌اند.

مرادی تصریح کرد: وزنه‌برداری ورزشی تاریخی است در بین ایرانیان بسیار محبوب است و مردم دوستش دارند. همیشه از سیاست‌ها و قوانین IWF و آژانس مبارزه با دوپینگ (WADA) پیروی کرده‌ام و قوانین سختی را برای وزنه‌برداران خودمان وضع کرده‌ام.  زمانی هم که سه سال پیش به عنوان رئیس فدراسیون وزنه‌برداری انتخاب شدم، این کار را شروع کردم. وزنه‌بردارانی هم که از ایران در رقابت‌های مختلف شرکت کرده‌اند، پیش از هر مسابقات در تست‌های سازمان ضددوپینگ ملی (NADO) شرکت کرده‌اند.

وی صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: تصمیمات اخیر هیئت‌رئیسه فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در مورد ایران، عادلانه نیست. نمی‌توانم این را بپذیرم و هر کاری که از دستم ساخته باشد برای احقاق حق‌مان انجام خواهم داد. قطعاً به این تصمیم IWF اعتراض خواهیم کرد و درخواست خواهیم کرد که قوانین را بازبینی کنند. ما با این دو سهمیه چه کار می‌توانیم بکنیم؟ برای مثال ما نمی‌توانیم در دسته سنگین‌وزن که اغلب موفق به کسب مدال می‌شویم، شرکت کنیم؟ ایران برای رشد و ترقی وزنه‌برداری به عنوان رشته ورزشی سنتی، ملی و تاریخی هزینه زیادی کرده است.

قرار است کشورهایی که با کاهش سهمیه روبه‌رو شده‌اند در هفته اول ماه مِی (11 اردیبهشت تا 17 اردیبهشت) با سران IWF ملاقات کنند و در این خصوص بحث و تبادل نظر کنند.

انتهای پیام/

R1015161/P1435/S28,3,29/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۳۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی بانوان رده سنی نوجوانان و جوانان کشور و انتخابی تیم ملی از شامگاه یکشنبه به میزبانی همدان آغاز به کار کرد.

دختران شایسته تیم وزنه برداری استان کردستان در روز نخست این دوره از رقابت‌ها موفق به کسب یک مدال سیمین نقره شدند.

در روز اول این پیکارها و در دسته ۵۵ کیلوگرم رده سنی جوانان، «آنیتا فیضی» وزنه‌بردار خوش‌آتیه و صاحب عنوان تیم کردستان به مصاف حریفان خود رفت و توانست در حرکت یک‌ضرب با مهار وزنه ۷۰ کیلوگرمی نشان ارزشمند نقره را کسب کند.

کد خبر 6097731

دیگر خبرها

  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • سباستین کل: تمام تلاشمان را می‌کنیم تا سانچو را در دورتموند نگه داریم
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • نکونام: ما همه تلاشمان را می‌کنیم، دیگر هر چه شد تقدیر ماست
  • نکونام: تلاشمان را می‌کنیم، دیگر هر چه شد تقدیر ماست
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا