Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@15:23:31 GMT

تشخیص سرطان با تست ادرار!

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۱۵۵۴۰

یک شرکت ژاپنی در نظر دارد برای نخستین بار، برای تشخیص ساده و کم‌هزینه سرطان از آزمایش ادرار استفاده کند. ناطقان: به نقل از مدیکال‌اکسپرس، یک شرکت ژاپنی قصد دارد نخستین آزمایش جهان را برای تشخیص سرطان از طریق نمونه ادرار انجام دهد که در صورت اثبات، کمک بزرگی برای بررسی این بیماری کشنده خواهد بود.

شرکت مهنسی و فناوری اطلاعات "هیتاچی"(Hitachi) در ژاپن، دو سال پیش، این فناوری اساسی را برای تشخیص سرطان سینه و روده از طریق نمونه‌های ادرار، ابداع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



"چیهارو اودایارا"(Chiharu Odaira)، سخنگوی این شرکت گفت: اکنون، شرکت "هیتاچی"، این روش را با استفاده از 250 نمونه ادرار آغاز کرده است تا مشخص کند که آیا امکان بررسی نمونه‌ها در دمای اتاق وجود دارد یا نه.

اگر این روش عملی شود، آزمایش سرطان برای مردم بسیار ساده‌تر خواهد شد زیرا دیگر نیازی نیست برای انجام آزمایش خون، به سازمان‌های پزشکی بروند.

این روش، در تشخیص سرطان‌های مربوط به کودکان نیز موثر خواهد بود.

به گفته اودایارا، این روش، به‌خصوص برای آزمایش کودکانی که سن کمی دارند و اغلب از سوزن می‌ترسند، مفید است.

این پژوهش که در اوایل سال جاری به چاپ رسید، نشان داد که یک نمونه خونی جدید، برای تشخیص هشت نوع گوناگون از سرطان، پیش از گسترش آنها در بدن، امیدوارکننده بوده است.

روش‌های معمول تشخیص سرطان سینه، در صورت شناسایی خطر، ماموگرافی و بافت‌برداری بعد از آن است.

برای سرطان روده در بیمارانی که در سطح بالایی از خطر قرار دارند، معمولا بررسی از طریق  آزمایش مدفوع و کولونوسکوپی انجام می‌شود.

شرکت هیتاچی در بیانیه‌ای گفت: فناوری این شرکت، بر تشخیص مواد زائد داخل نمونه ادرار تمرکز دارد که عملکردشان مانند یک "نشانگر زیستی" – ماده‌ای طبیعی که می‌تواند یک بیماری خاص را شناسایی کند – است.

هدف این روش، بهبود تشخیص ابتدایی سرطان ، نجات زندگی افراد و کاهش هزینه پزشکی و اجتماعی در کشور است.

اودایارا افزود: این آزمایش که قرار است با همکاری "دانشگاه ناگویا" (Nagoya University) در ژاپن انجام شود، از ماه جاری آغاز خواهد شد و تا ماه سپتامبر ادامه خواهد یافت. با این که استفاده از این فناوری، به موضوعاتی مانند گرفتن تایید مقامات بستگی دارد، هدف ما این است که تا سال 2020 در دسترس قرار گیرد. منبع: ایسنا برچسب ها: تشخیص سرطان ، تست ادرار ، ژاپن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تشخیص سرطان تست ادرار ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد

صادق کاظمی‌فرد مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: نکته پراهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول کرده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد که در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودروسازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده‌های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تأیید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر کرده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولیدشده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون