Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ايلام - ايرنا- رئيس گذرنامه و امور مرزهاي وزارت کشور گفت: از نظر کارگروه مرزهاي رسمي کشور مشکلي براي راه اندازي بازارچه مرزي چيلات وجود ندارد.

به گزارش ايرنا، حجت الله بابايي روز سه شنبه در بازديد از مرز و پايانه مسافربري چيلات اظهار کرد: مجوز فعاليت بازارچه چيلات صادر شده و مشکلي در اين راستا وجود ندارد ولي بايد زيرساخت هاي آن تکميل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي از تصميات کارگروه براي راه اندازي اين بازارچه خبر داد و افزود: اميدواريم راه اندازي بازارچه کمک کند به تکميل پرسش هاي ما براي راه اندازي مرز رسمي چيلات و در صورت ظرفيت سازي مخالفتي با اين خواسته مردم نداريم.
رئيس گذرنامه و امور مرزهاي وزارت کشور با اشاره به صادرات کالا از مرزها افزود: مرزها را بايد از نگاه ملي و بين المللي بررسي کينم و با راه اندازي مرز در جايي بايد زمينه ترانزيت فراهم شود.
بابايي تاکيد کرد: اين موضوع در جلسات مرکز برداشت و ارزيابي هاي دستگاه هاي مجاز بررسي و در خصوص وضعيت مرزهاي رسمي بحث و تصميم گيري مي شود.
وي با اشاره به ظرفيت هاي دهلران در حوزه هاي مختلف و 220 کيلومتر مرز مشترک اين شهرستان با کشور عراق افزود: با توجه به مکاتبات استاني و پيگيري ها بايد نظرات کارشناسي براي مرز تکميل و در اين کارگروه تصويب و در کميسيون هاي فرعي و اصلي دولت و صحن دولت نيز دفاع کنيم تا منجر به نتيجه شود.
فرماندار دهلران نيز با اشاره به ظرفيت هاي مختلف اين شهرستان همچون تشکيل يک سوم خاک استان ، 220 کيلومتر مرز مشترک با کشور عراق و توليد 92 درصد نفت و گاز غرب کشور در دهلران گفت: در حوزه زيرساخت هاي چيلات تصميمات خوبي اتخاذ شده و هم اکنون نيز با پيشرفت مناسبي در حال اجرا هستند.
سيد حسينعلي موسوي با اشاره به اعتبار 70 ميليارد ريالي براي تعريض و توسعه مسير دسترسي به بازارچه و از طرفي اعتبار 30 ميليارد ريال براي تامين آب شرب مرز چيلات يادآور شد: تعريف خط انتقال مستقل براي آب شرب و فيبرنوري نيز در حال انجام است.
وي با اشاره به نقش اين بازارچه در اشتغال و معيشت مردم و امنيت پايدار و جلوگيري از مهاجرت افزود: با توجه به فاصله نزديک اين مرز با کشور عراق و از طرفي مطالبه جدي مردم و عزم دولت اميدواريم هر چه زودتر شاهد بازگشايي چيلات باشيم.
رئيس گذرنامه و امور مرزهاي وزارت کشور به همراه جمعي از کارشناسان مربوط به اين حوزه در ساير وزارت خانه ها از مرز چيلات و زيرساخت هاي آن بازديد و در نشستي با حضور مسئولان محلي نتايج را بررسي و قول هاي مساعد براي بازگشايي بازارچه مرزي چيلات و پيگيري و بررسي بيشتر براي مرز رسمي در اين شهرستان را دادند.
7175/6119
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه‌ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می‌کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا بداند و چالش‌های کشور برای دانشگاه مسائل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسئله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسئله تربیت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه جهت‌گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش‌ها یکی از اولویت‌های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای ۷۸۶ عضو هیئت علمی و ۴۷ هزار و ۷۱۹ دانشجو بوده و با ۱۲ نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می‌کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم‌سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی‌بخشی» و کارگروه چهارم «افق‌های نوین در آموزش ـ مهارت‌محوری» را دنبال می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار‌های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین‌المللی، برنامه‌ریزی همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی، حمایت از راه‌اندازی انجمن‌ها و قطب‌های علمی، برنامه‌ریزی برای برگزاری کرسی‌های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی‌بخشی، آمایش ملی رشته مقطع‌های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی و تخصصی به‌روز در راستای ارتقای مهارت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه‌سازی پژوهش و زیرساخت‌ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو‌ها (پلتفرم‌ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق‌های نوین در آموزش، مهارت‌محور کردن حوزه‌های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر‌سازی دوره‌های آموزشی درباره بهبود پایان‌نامه‌ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل‌های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت‌محوری، حکمی‌سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته‌های میان رشته‌ای مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • (ویدئو) آجرلو: موافق لایحه عفاف و حجاب هستم؛ اگر به صحن می‌آمد بهتر بود
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟