Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@02:58:33 GMT

پرستاران به هیات امنایی شدن بیمارستان ها اعتماد ندارند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۱۷۱۱۳

پرستاران به هیات امنایی شدن بیمارستان ها اعتماد ندارند

رئیس نظام پرستاری تهران بیان کرد: گروه پرستاری از هیات امنایی شدن دانشگاه‌ها تجربه خوبی ندارد، چون هیچ نماینده ای از پرستاری در هیات امنایی شدن دانشگاه‌ها دیده نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حمید چراغی در همایش فصلی مدیران پرستاری تهران، اظهار کرد: سعی کرده‌ایم با رویکرد عملگرا وارد حوزه فعالیت‌های صنفی شویم و برای اولین بار توانستیم آموزش در هیات مدیره نظام پرستاری تهران را آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقبال پرستاران از برگزاری دوره‌های آمادگی، افزود: در حوزه رفاهی نیز توانسته‌ایم مجموعه‌ای را در شمال کشور با مشارکت سازمان نظام پرستاری و نظام پرستاری تهران شروع کنیم که تا کنون ۸ واحد این پروژه آماده استفاده پرستاران است.

چراغی در ادامه به موضوع بازدیدهای بیمارستانی اشاره کرد و گفت: یک تیم بازرسی به پیشنهاد هیات مدیره نظام پرستاری تهران با مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت، تشکیل شد تا بازدیدهایی را از بیمارستان‌های خصوصی تهران داشته باشیم که بعد از بازرسی از ۱۶ بیمارستان، معاونت پرستاری وزارت بهداشت به دلایلی از ادامه کار منصرف شد.

رئیس نظام پرستاری تهران بر پیگیری مشکلات بازنشستگی همکاران پرستار تاکید کرد و افزود: در همین رابطه، دادخواست‌هایی در حال تنظیم است که ثمراتی هم داشته است.

چراغی موضوع اعتباربخشی را مورد اشاره قرار داد و گفت: اجرای طرح اعتباربخشی فشار مضاعفی به پرستاران وارد می‌کند، این در حالی است که متاسفانه پرستاران در این طرح دیده نمی‌شوند.

وی خواستار تجدید نظر در روند اجرای اعتباربخشی شد و افزود: اعتباربخشی انجام کار خارج از شرح وظایف پرستاران است.

رئیس نظام پرستاری تهران موضوع بیمارستان‌های هیات امنایی را مطرح کرد و گفت: گروه پرستاری از هیات امنایی شدن دانشگاه‌ها تجربه خوبی ندارد، چون هیچ نماینده‌ای از پرستاری در هیات امنایی شدن دانشگاه‌ها دیده نشده است.

وی افزود: هیات امنا عامل بازدارنده در مقابل اجرای قوانین پرستاری تلقی می‌شوند، زیرا اقدامی برای برقراری ضریب عصرکاری برای گروه بالین صورت نداده‌اند.

چراغی تاکید کرد: در سیستم مدیریت بیمارستانی، پرستار باید پررنگ دیده شود، زیر ۵۰ تا ۶۰ درصد پرسنل بیمارستان را پرستاران تشکیل می دهند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل وزیر علوم درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228347 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • رئیسی: القائات نظام سلطه از نظر ما مردود است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور