Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@04:35:58 GMT

دلیل اصلی عربده کشی ترامپ برای روسیه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۱۷۲۹۴

دلیل اصلی عربده کشی ترامپ برای روسیه چیست؟

باید دید که در پس ژست «قاطع» ترامپ برای یک اقدام نظامی علیه سوریه و حملات لفظی او به مسکو در توئیتر چه انگیزه‌ها و بسترهای شخصی و سیاسی وجود دارد.

سرویس جهان مشرق - در ۳ آپریل ۲۰۱۸ (هفته گذشته)، شبکه خبری فاکس نیوز از ورود پرونده ارتباطات کمپین ترامپ با روسیه در جریان رقابت‌های انتخابات ۲۰۱۶ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اف بی‌آی چند تن از اطرافیان ترامپ را به واسطه ارتباط مالی آن‌ها با روسیه مورد بازجویی و رسیدگی قرار داده است.

چند کمیته در کنگره در حال بررسی ابعاد دخالت ادعایی روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ هستند. وزارت دادگستری «رابرت مولر» را به عنوان مشاور ویژه خود در این پرونده و مسوول تحقیقات منسوب کرد. کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان در ماه مارچ با اعلام این که به مدرکی دال بر دخالت روسیه بر نخورده، تحقیقات خود را مختومه اعلام کرد.

ترامپ در حال حاضر در انتظار احضار توسط مولر برای پاسخ به سوالات در مورد این پرونده تحت سوگند است.

احتمالا این که ترامپ در جنگ روانی برای اقدام نظامی، بر ادبیات ضدروسی و حمله لفظی به شخص پوتین تاکید دارد،  از آن روست که می خواهد به رسیدگی‌کنندگان به پرونده او در ارتباط احتمالیش با روسیه و مردم آمریکا این پیام را بدهد که نه تنها هیچ روابط پنهانی با روس‌ها نداشته، که حتی حاضر است تا پای جنگ با ان‌ها هم پیش برود. جالب این جاست که ترامپ در دومین توئیتی که بلافاصله بعد از تهدید تند موشکی خود علیه روسیه ارسال کرد، غیرمستقیم به همین انگیزه خود اشاره می کند:

"بیشتر این احساس بد ضد روسیه به خاطر تحقیقات روسی جعلی و فاسد است که توسط وفاداران به حزب دمکرات هدایت می شود"

 اما ادعای ارتباط او با روسیه در رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۱۶، تنها مشکل داخلی بزرگ ترامپ در این مقطع نیست.

 سحرگاه روز ۹ آپریل(دوشنبه)، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که ماموران پلیس فدرال (اف بی ‌آی) اقدام به بازرسی از دفتر کار و منزل مایکل کوهن، وکیل شخصی دانلد ترامپ کرده و تعدادی سند و مدرک از جمله اسنادی که می تواند به پرداخت پول به یک هنرپیشه فیلم‎های پورنوگرافی مرتبط باشد را با خود برده اند.

مایکل کوهن، وکیل شخصی و محرم راز ترامپ که توسط اف بی آی تحت بازپرسی است

رئیس جمهور آمریکا در واکنش این اقدام ماموران اف بی آی را "مایه ننگ" و "حمله ای به کشور ما" خوانده است.

مایکل کوهن یکی از افرادی است که رابرت مولر، بازرس ویژه پرونده ترامپ-‌روسیه به تحقیق درباره آنها پرداخته است. ترامپ از این تحقیقات انتقاد کرد و تیم آقای مولر را "متعصب ترین گروه از افراد" توصیف کرد.

رابرت مولر، رییس تیم تحقیق پرونده ارتباطات ترامپ با روسیه

کوهن چند روز پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ میلادی، ۱۳۰ هزار دلار به استورمی دنیلز، هنرپیشه فیلم‌های پورنوگرافی، پرداخت کرده بود که گفته می شود حق السکوت بوده تا ادعای رابطه جنسی‌اش با نامزد جمهوریخواهان را با رسانه‌ها مطرح نکند.

استورمی دنیلز، بازیگر فیلم‌های پورن که ترامپ را به داشتن رابطه با خود و پرداخت حق‌السکوت متهم کرده است

این دو چالش، که از لحاظ حیثیت شخصی و سیاسی ترامپ چالش‌های کوچکی هم نیستند، به قدر کافی برای شخصیتی چون ترامپ اقناع‌کننده به نظر می رسند که افکار عمومی را متوجه فراتر از مرزهای آمریکا بکند تا از حدّت و شدت این بحث‌های داخلی بکاهد و دست‌کم با ژست "اراده قاطع برای جنگ" افکار عمومی آمریکا را پشت سر خود بیاورد.

مضاف بر این که ترامپ که خود در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۱۶، بارها مخالفتش را با مداخلات نظامی آمریکا در کشورهای دیگر از جمله سوریه اعلام و شعار «اول آمریکا»(اولویت مسایل داخلی بر خارجی) را مطرح کرده بود، روز چهارشنبه در توئیتی به روسیه هشدار داد که منتظر موشک‌های زیبا، جدید و هوشمند در «سوریه» باشد. گرچه کم‌تر از یک ساعت بعد، موضع خود را کاملا تعدیل کرد و از در مسالمت‌جویی با مسکو درآمد.

یک عامل احتمالی دیگر برای چنین ادبیاتی و دستور به چنان تحرکاتی توسط نیروهای نظامی آمریکا و متحدان آن، وضعیت «محبوبیت عمومی» رییس جمهور ایالات متحده در نظرسنجی‌هاست.

حقیقت این است که طبق آخرین نظرسنجی‌ها از سوی موسسات معتبر افکارسنجی در ایالات متحده، میانگین نرخ محبوبیت ترامپ به زحمت به ۴۰ درصد می رسد:

 از این رو، هیچ بعید نیست که ترامپ در کنار انحراف افکار عمومی از مساله پرونده های خود که توسط FBIدر حال بررسی است(و حتی بیم آن دارد که به استیضاح او ختم شود)، قصد دارد با همان فرمول آشنای تحریک افکار عمومی حول مساله «جنگ» و ایجاد یک نوع «اتحاد میهن‌پرستانه»، هم انتقادات از دولت و شخص خودش را کاهش دهد و هم درصد محبوبیتش را تکانی بدهد و کمی بالاتر ببرد. کما این که وقتی در اپریل سال گذشته ناو آمریکایی ده‌ها تیر موشک تاماهاوک به خاک سوریه شلیک کرد، چند درصدی بر محبوبیت ترامپ در نظرسنجی‌ها افزود.

حمله موشکی سال گذشته آمریکا به پایگاه شعیرات سوریه

این ابزارها چند باری به کمک روسای جمهوری آمریکا آمده است. از زمان «جان اف کندی» که از ماجراهای مربوط به بحران موشکی کوبا، نهایت استفاده را برای افزایش محبوبیت خود برد تا «جرج دابلیو بوش» که با راه‌اندازی «جنگ علیه تروریزم» توانست افکار عمومی آمریکا را پشت سر خود بسیج کند. درست قبل از شروع جنگ عراق، محبوبیت بوش ۵۵ درصد بود. یک ماه بعد از تهاجم نظامی به عراق، ۱۵ درصد بر این رقم افزوده شده بود. همان‌طور که گفته شد. البته هر چه که بر ماه‌های حضور آمریکا در عراق در پی تجاوز نظامی اولیه افزوده شد و تلفات نیروهای آمریکایی و افتضاحات جنگ عیان‌تر شد، این درصد محبوبیت دوباره افت کرد، تا جایی که بوش برای دور دوم انتخاب خود تنها با دوپینگ رای دیوان عالی آمریکا و در یک فضاحت آشکار، در حالی که واقعا شکست خورده بود، توانست ال‌ گور دمکرات را شکست بدهد. البته ترامپ هم در سال گذشته از این شیوه بهره برد و با شلیک موشک به سوریه توانست تا حدی منتقدان خود را، به ویژه در کنگره، با خود همراه کند.

حتما باید به این مساله توجه داشت که استفاده از «پرچم جنگ» به عنوان عامل افزایش محبوبیت، دقیقا مصداق «شمشیر دولبه» است(همان‌گونه که در مورد بوش دیدیم). اگر تنها صحبت از شلیک چند موشک برای اِعمال قدرت نمادین یک کشور در میان باشد، شاید ترامپ بتواند تجربه سال قبل را تکرار کند. اما اگر شلیک این چند موشک، به مناقشه‌ای دامنه‌دار و غیرقابل کنترل تبدیل گردد، آن‌گاه قطعا با اولین محموله تابوت‌های سربازان آمریکایی که به خاک این کشور برمی‌گردد(به ویژه بعد از تجربیات تلخ آمریکایی‌ها از جنگ افغانستان و عراق) محبوبیت ترامپ با چالش جدّی مواجه خواهد شد، چون افکار عمومی این کشور بعد از آن تجربیات، به شدت نسبت به ریخته‌شدن خون سربازان این کشور در «مناقشات دیگران»(عبارت محبوب ترامپ در انتقاد از سیاست‌ خارجی اوباما) حساس است و در آن صورت نه فقط خود ترامپ، که حزب جمهوری‌خواه با تبعات جدی در پایگاه رای خود مواجه خواهد شد.

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

 

بین الملل تابناک: اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران، افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز، افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان، تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله و احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران

یک رسانه غربی از اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا و انگلیس علیه ایران به بهانه‌های مختلف خبر داد.

به گزارش رویترز، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کند.

این وزارتخانه تاکید کرد که فعالیت‌های دفاعی ایران را هدف قرار داده است.

رویترز همچنین گزارش داد: انگلیس اشخاص و نهادهای مربوط به بخش دفاعی ایران را تحریم می‌کند.

وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دو شخص و چهار شرکت مرتبط با شبکه تولید پهپاد در ایران را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

به نظر می‌رسد این تحریم‌های انگلیس و آمریکا نیز مانند تحریم‌های گذشته کشورهای غربی علیه کشورمان به بهانه حمایت از جریان‌های محور مقاومت در منطقه و عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک‌ها و پهپادهای مختلف و همچنین در راستای حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی صورت می‌گیرد.

افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز

دولت ارمنستان بر تصمیم خود مبنی بر افتتاح سرکنسولگری در تبریز تاکید کرد.

دولت ارمنستان در جلسه روز پنجشنبه کابینه، بر تصمیم خود درباره افتتاح کنسولگری این کشور در تبریز تاکید کرد.

«حسین امیر عبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای نخستین زمستان گذشته و در نشست خبری مشترک با «آرارات میرزویان» همتای ارمنستانی خود در ایروان گفته بود: «ارمنستان کشور دوست و همسایه خوب ماست. در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان موافقت تهران را برای افتتاح سرکنسولگری جمهوری ارمنستان در شهر تبریز اعلام کردیم و امیدواریم در هفته‌های آغازین سال جدید میلادی با حضور وزیر خارجه ارمنستان شاهد افتتاح رسمی این سرکنسولگری در تبریز باشیم».

در سال ۲۰۲۲ و در دیدار «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران نیز ۲ طرف درباره ارتقای سطح همکاری‌های تجاری بین ۲ کشور و همچنین این موضوع که افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز می‌تواند بر ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی تاثیر مثبتی داشته باشد، به توافق رسیدند.

رسانه‌های ارمنستان نوشته‌اند که در اکتبر سال ۲۰۲۲ سرکنسولگری ایران در قاپان ارمنستان افتتاح شد و افتتاح سرکنسولگری این کشور در تبریز، این اقدام دوجانبه را تکمیل می‌کند.

آن‌ها همچنین با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی ایران با استان سیونیک ارمنستان هم‌مرز است، گفته‌اند افتتاح کنسولگری در تبریز باعث توسعه بیش از پیش روابط تجاری و گردشگری خواهد شد.

امیرعبداللهیان در دیدار میرزویان همچنین گفته بود: موافقت دولت ارمنستان در ایجاد سرکنسولگری ایران در منطقه قاپان باعث شده که تردد ایرانیان و همکاری‌های ترانزیتی ۲ کشور تسهیل شود.

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

 این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان که رهبری ائتلاف سعودی در یمن را بر عهده دارد را تکذیب کرد و آمریکا و انگلیس را مسؤول اجازه ندادن به تحقق توافق صلح دانست.

 وزارت امور خارجه دولت صنعا از زبان یک منبع رسمی که توسط خبرگزاری یمنی «سبأ» گزارش شده است، گفت: «آنچه روزنامه اماراتی (البیان) و برخی دیگر از رسانه‌ها درباره بازگشت مذاکرات منتشر کرده‌اند، تکذیب می‌کنیم. آنچه در این گزارش آمده کاملا نادرست است.»

وی ادامه داد: هنوز هیچ یک از موارد ذکر شده در این گزارش به ما ارائه نشده است، بلکه سازمان ملل هر از چند گاهی اشاره‌هایی در این باره می‌کند اما آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها به دلیل موضع یمن در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین نمی‌توانند اجازه توافق در این مرحله را بدهند.

او توضیح داد که «به سازمان ملل تاکید کرده است که طرح نقشه‌ای که با طرف سعودی به آن دست یافته شده ربطی به حوادث غزه ندارد و قرار نیست ربطی به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها داشته باشد».

وزارت خارجه یمن در پایان گفت: به هر حال ما به موضع آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها اهمیتی نمی‌دهیم و همانطور که مشخص است با آنها درگیر هستیم.

چهارشنبه گذشته، دفتر هانس گروندبرگ فرستاده سازمان ملل متحد اعلام کرد که در تماسی با لرد احمد از ویمبلدون، وزیر مشاور انگلیس در امور خارجه، مشترک المنافع و امور توسعه خاورمیانه داشت، وی در مورد ضرورت حفظ محیطی که از گفت‌وگوی سازنده و راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه بین‌المللی حمایت می‌کند بحث و گفت‌وگو کرده است.

سه‌شنبه گذشته، گروندبرگ در ریاض با رشاد العلیمی، رئیس شورای رهبری یمن و شایع الزندانی، وزیر امور خارجه در دولت مستعفی در مورد تلاش‌ها برای احیای روند سیاسی در یمن، تحت نظارت سازمان ملل، گفت‌وگو کرد.

نماینده سازمان ملل دوشنبه گذشته از برگزاری گفت‌وگو با «انصارالله» و مقامات عمانی خبر داد که در آن راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه سازمان ملل برای یمن و ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه خاورمیانه که ناشی از درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها در غزه و حملات ارتش یمن در ۲ دریای سرخ و عرب و خلیج عربی و خلیج فارس است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گروندبرگ در اواسط آوریل اعلام کرده بود که «شتاب دستیابی به توافق بین طرف‌های درگیر در یمن به دلیل تحولات نوار غزه، ضعیف و کند شده است». وی تاکید کرد که این مسائل «فضای میانجی‌گری را بسیار پیچیده کرده‌اند».

وی افزود: در صورت برقرار نشدن آتش‌بس در غزه و متوقف نشدن کامل حملات در دریای سرخ و خلیج عدن، خطر تشدید تنش همچنان وجود دارد.

در آن زمان، فرستاده سازمان ملل نسبت به «عواقب جدی نه تنها برای یمن، بلکه برای کل منطقه، در صورت غفلت از روند سیاسی در یمن و ادامه مسیر تنش‌ها» هشدار داد و بر لزوم تصمین این مساله تاکید کرد که حل مناقشه در یمن با حل و فصل مسائل دیگر مرتبط دانسته نشود.

۲۳ دسامبر گذشته، گروندبرگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرف‌های یمنی متعهد به اجرای اقداماتی شده‌اند که شامل اجرای آتش‌بس شامل تمام یمن، اقداماتی برای بهبود شرایط زندگی و مشارکت در آماده‌سازی برای ازسرگیری یک روند سیاسی فراگیر تحت نظارت سازمان ملل می‌شود.

وی این اقدام را «گامی مهم» توصیف کرد و گفت: «با طرفین برای تهیه نقشه راه تحت نظارت سازمان ملل متحد که شامل این تعهدات باشد و از اجرای آنها حمایت کند، همکاری می‌کنم.»

احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین

سفیر آلمان در پکن روز (پنجشنبه) به علت طرح اتهام‌هایی از سوی برلین مبنی بر دستگیری چند جاسوس مرتبط با چین به وزارت خارجه این کشور احضار شد.     به گزارش تارنمای شبکه خبری دویچه وله، «پاتریشیا فلور» امروز پنجشنبه در حساب ایکس خود نوشت: پس از دستگیری چهار آلمانی به اتهام جاسوسی برای سرویس‌های مخفی چین، من به وزارت خارجه چین احضار شدم.   چین پیشتر اتهام فعالیت جاسوسی در آلمان را «قاطعانه» رد کرده و از برلین خواسته است که وجهه پکن را خدشه‌دار نکند.   سفارت چین در برلین روز دوشنبه اعلام کرد: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که بهره‌برداری از اتهام جاسوسی به منظور خدشه‌دار کردن وجهه و بدنام کردن چین را متوقف کند.   مقام‌های برلین همان روز گفتند که سه آلمانی را به ظن همکاری با سرویس مخفی چین و انتقال فناوری به پکن برای مقاصد نظامی بازداشت کرده‌اند.   «نانسی فیزر» وزیر کشور آلمان گفت که دولت تهدیدهای ناشی از جاسوسی چین در تجارت، صنعت و علم در آلمان را رصد می‌کند.   بازداشت این افراد یک هفته پس از آن انجام شد که ««اولاف شولتس» صدراعظم آلمان به چین سفر کرد تا درباره همکاری‌های تجاری چین و روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین، مالکیت معنوی و سیاست‌های بازار آزاد گفت‌وگو کند.  

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاهه
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • لشگرکشی روز گذشته گارد مسلح ایالتی تگزاس برای برخورد با دانشجویان حامی فلسطین+ فیلم